Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:29 15.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Изборни емоциинови  
Автор Дpъндoлeтa (воайор)
Публикувано12.05.13 14:37

След изборите влизам в кварталното магазинче, взимам това-онова, а накрая се сещам, че т. хартия е на финала. Гледам предлаганите и искам една "Емека", а пича ме пита каъв цвят да бъде. Дреме ми викам на задника, какъв цвят ще е или ще е с аромат- нито има цветови, нито каквито и да било усещания, ами давай и да бегам...
До кварталното магазинче е кварталната аптека (апартамент на първи етаж с външни стълби). Когато клиент ( пациент) влезе в аптеката датчик го засича и сигнализира с пиукане. Тръгвам за илачи и как стъпих на пъвото стъпало и се чу пиукането. Толкова съм дребна, че ме хвана още на старта. Излизам, а те стъпалата едни стръмни и аз клефуц-клефуц едно по едно. След мен слиза млад господин - правя му път да мине. - Ама моля, госпожо не се притеснявайте.
-Е как да не се притеснявам... то докато сляза и току виж станало ракиено време
Отивам на пазарчето за зеленчуци. Пред мен младо семейство спорят днес или утре да си купят чесън, при което се обърнах и им казах (щото съм си зевзек де), че ако сега не си купят чесън, ще ядат само НЕчесан
ПОвече за днес не излизам, че не знам какви още емоции ме очакват..:))))

П.П. А вие гласоподадохте ли се или гласопродадохте?

Редактирано от Дpъндoлeтa на 12.05.13 14:42.

Тема Re: Изборни емоциинови [re: Дpъндoлeтa]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано12.05.13 14:44

Да, аз гласувах за себе си. Преди два дена дадох обет, че ако не си получа пенсията до изборите и няма да гласувам. Приложих им наказателен вот и на кандидати и на опозиция.
Казах им Ай сиктир пратии любими, от мен няма да получите ни субсидирани пари, ни глас?

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: Изборни емоциинови [re: ПЪTниka]  
Автор tia9 (странна птица)
Публикувано12.05.13 14:47

Даааа.......наказа кого обаче?

Автор Батко (Bath`men Со)
Публикувано12.05.13 14:50

Казах им Ай сиктир пратии любими, от мен няма да получите ни субсидирани пари, ни глас?

Прагматично! ..... спести 60 лева на данъкоплатеца за 4 години.

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

Автор Molly (Перушанова)
Публикувано12.05.13 15:02

гласоподадох

имаще 20-30 човека преди мен, малко поизчаках, най-интересното нещо по време на гласоподаването беше детенцето след мен, малка красива госпожичка, с много красива дълга коса, с майка си и татко си чакаше да гласоподават, и подскачайки насам-натам, и сричайки по първолачешки, изчете подробно цялото пано с партии и кандидати, след което застана сериозно срещу него, скръсти ръце и обяви на висок глас "няма номер 28" - което струпа десетина надупени тела около паното, да четат и да ахкат

Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано12.05.13 15:25

... СПОРЕД МЕН!!

Тема Re: Изборни емоциинови [re: Molly]  
Публикувано12.05.13 15:26

В нашата секция. към 11,30, когато се гласоподадох бяха минали едва 70 човека. Опитното ми око (участвала съм няколко пти в комисии) видя задрасканите чертички, като в "игрите на Амур" и там видях точно това: ОТ 1200 поне гласоподаватели бяха гласували - едното нищо...
Жалкото е, че и АЗ съм чст от това НИЩО...

Публикувано12.05.13 15:30

ХЕХЕХЕ...
Съобщение от пресцентъра на МВР - Дръндолет ще охраняява и пази РИК.
Дано приключт бързо, мамка им, че и там по вина на комисии, а не на проверители се е приключвало в 6 сутринта

Автор Ecнaф ()
Публикувано12.05.13 15:50

А в нашата секция бе точно обратното - по същото време бяха гласували към половината. Това личеше по положените подписи.

Дори имаше опашка.

Редактирано от Ecнaф на 12.05.13 15:50.

Автор Peйчъл (цвят лилав)
Публикувано12.05.13 15:55

Ми то като отидохме предния път, белким някой ни чу.....

Ми аз прегракнах вече, сега хептен нЕма да ме чуят...

После ще викам на площада!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.