Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 15.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Някойнови  
Автор Mila06 (старо куче)
Публикувано10.05.13 15:09

от спецовете в клуба, може ли да ми обясни на какъв принцип се движи

и кога ще можем масово да се возим на него

Тема Re: Някойнови [re: Mila06]  
Автор Джоаннна (Гордата ТО)
Публикувано10.05.13 15:16

..ихаааааааааааааааа, това ми е мечта още като гледах подобните возила от филма "Междузвездни войни", ето че фантастиката става реалност ....до 2 години може и у нас и тогава язък за магистралите дето ги строи бате Бойко

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано10.05.13 15:17

може, но само ако кажеш моля

Автор 741 ()
Публикувано10.05.13 15:24

Тази специално се движи със силата на въображението.

Автор ha! (дрисльо)
Публикувано10.05.13 15:57

електромагнитна левитация. навремето не четеше ли списание космос? по втория ти въпрос - когато почнеш редовно да си бръснеш главата. благодаря

Автор Haглeц (Чуций)
Публикувано10.05.13 16:01

Щом като е ползван терминът "Хувър", за мен означава, че ще е на нещо като въздушна възглавница или поне ще я наподобява по някакъв начин.

WALL·E

Тема Re: Някойнови [re: Haглeц]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано10.05.13 16:06

и на мен това ми беше първоначалната идея, обаче Гуглето друго казва

Тема Re: Някойнови [re: Джоаннна]  
Публикувано10.05.13 19:48

нали!

... и аз си спомням, как дъъълго време си мечтаех как се пърхаме по въздуха в капсулки по двама, само че не бяха вертикално, а хоризонтално сплескани

най-готиното е, че спира от раз, когато наблизо има нещо и явно не може да се сблъска...

Тема Re: Някойнови [re: ha!]  
Публикувано10.05.13 20:22

Навремето всички четяхме списание Космос и се възторгвахме от мъглявини, звездни куполи, черни дупки и тъмна материя... А електромагнитната левитация е била описвана в "Наука и техника за младежта", а не в "Космос".

Електромагнитната левитация щеше да е подходящо обяснение, ако ставаше въпрос за левитиращи влакове, които все пак левитират върху мощно магнитно поле върху релси. А тук релси липсват, както и втори обект, който да създава магнитно поле.

А ако все пак принципът е електромагнитна левитация, не се дръж високомерно, а обясни на несведущите на популярен език точно каква е контиката тука

Ако редовното бръснене на главата ми, ще масовизира транспортното чудо, още днес почвам редовно да се бръсна. благодаря

Тема Re: Някойнови [re: 741]  
Публикувано10.05.13 20:24

демек, казваш е жива манипулация. не че не ми мина през ум. ма викам си, да не би докато си чертая разни небивалици с въображението, науката да е напреднала. ма казваш, не е.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.