|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Някой
|
|
Автор |
Mila06 (старо куче) |
Публикувано | 10.05.13 15:09 |
|
от спецовете в клуба, може ли да ми обясни на какъв принцип се движи и кога ще можем масово да се возим на него
| |
|
..ихаааааааааааааааа, това ми е мечта още като гледах подобните возила от филма "Междузвездни войни", ето че фантастиката става реалност ....до 2 години може и у нас и тогава язък за магистралите дето ги строи бате Бойко
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
може, но само ако кажеш моля
| |
Тема
|
Re: Някой
[re: Mila06]
|
|
Автор |
741 () |
Публикувано | 10.05.13 15:24 |
|
Тази специално се движи със силата на въображението.
| |
Тема
|
[re: Mila06]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 10.05.13 15:57 |
|
електромагнитна левитация. навремето не четеше ли списание космос? по втория ти въпрос - когато почнеш редовно да си бръснеш главата. благодаря
| |
|
Щом като е ползван терминът "Хувър", за мен означава, че ще е на нещо като въздушна възглавница или поне ще я наподобява по някакъв начин.
WALL·E
| |
|
и на мен това ми беше първоначалната идея, обаче Гуглето друго казва
| |
|
нали! ... и аз си спомням, как дъъълго време си мечтаех как се пърхаме по въздуха в капсулки по двама, само че не бяха вертикално, а хоризонтално сплескани
най-готиното е, че спира от раз, когато наблизо има нещо и явно не може да се сблъска...
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Автор |
Mila06 (старо куче) |
Публикувано | 10.05.13 20:22 |
|
Навремето всички четяхме списание Космос и се възторгвахме от мъглявини, звездни куполи, черни дупки и тъмна материя... А електромагнитната левитация е била описвана в "Наука и техника за младежта", а не в "Космос".
Електромагнитната левитация щеше да е подходящо обяснение, ако ставаше въпрос за левитиращи влакове, които все пак левитират върху мощно магнитно поле върху релси. А тук релси липсват, както и втори обект, който да създава магнитно поле.
А ако все пак принципът е електромагнитна левитация, не се дръж високомерно, а обясни на несведущите на популярен език точно каква е контиката тука
Ако редовното бръснене на главата ми, ще масовизира транспортното чудо, още днес почвам редовно да се бръсна. благодаря
| |
Тема
|
[re: 741]
|
|
Автор |
Mila06 (старо куче) |
Публикувано | 10.05.13 20:24 |
|
демек, казваш е жива манипулация. не че не ми мина през ум. ма викам си, да не би докато си чертая разни небивалици с въображението, науката да е напреднала. ма казваш, не е.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|