Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:51 14.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Да оцапаме България за един деннови  
Автор Батко (Bath`men Со)
Публикувано20.04.13 14:39

Цитат :
Това ще бъде официалният старт на кампанията ми, която, какво вече имах повод да споделя, ще се нарича „Да оцапаме България за един ден, като започнем от София”. Избрал съм това име, защото кампанията ми е реплика на една друга кампания, за която чух по телевизията и се казва, както сами можете да се досетите, „Да изчистим България за един ден, като започнем от София”. Състои се в това, че с парите за почистване, които се събират от хората, вместо да се плати на фирми за почистване, се плаща на медиите да агитират същите онези хора, от които се събират парите, да си почистят сами.

Взето от тук

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

Тема Re: Да оцапаме България за един деннови [re: Батко]  
Автор Чиcтoмeтka (летяща метла)
Публикувано20.04.13 15:14

Колко вярно...

Разбира се, че не сте длъжни! Но аз също не съм длъжна!

Автор ШokoЛaдa ()
Публикувано20.04.13 15:25

Е, виж сега, не всичко е пари...а и всичко е въпрос на желание, а не на задължение.

Автор abyssinia ( (c'est moi))
Публикувано20.04.13 15:34

Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано20.04.13 15:44

Състои се в това, че с парите за почистване, които се събират от хората, вместо да се плати на фирми за почистване, се плаща на медиите

Не съм сигурна, че е така. Не вярвам от парите за чистота да се плаща за кампаниите. Това си беше кампания на Бтв. Телевизионното време си е тяхно. Имаха и концерт днес, може би - благотворителен, и пр.

Българите сме в състояние да оплюем всяко хубаво нещо!

А относно фирмите за почистване - държа да кажа, че днес се събрахме пред входа да чистим - с ръкавици и торби - позавъртяхме се и се разотидохме. Беше АБСОЛЮТНО чисто. В нашия район чистотата отдавна е на незапомнено високо ниво. Едни мургави лели с жълти жилетчици като пчелички ВСЕКИ ДЕН минават и метат - фасове, торбички, всичките ни мръсотии - всичко измитат от тротоарите и зад блоковете дори. Кофите се събират навреме, няма препълване, а след като изсипят контейнера в камиона - ВЗИМАТ МЕТЛА и метат попадалите боклуци, преди да тръгнат. Виждала съм ги с очите си.

... СПОРЕД МЕН!!

Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано20.04.13 15:45

И друга година съм го казвал - ленинските съботници свършиха отдавна и не е моя работа да чистя това, което друг е замърсил. Аз дори фас не хвърлям на улицата. И - има си служби по чистота на които се плаща.
А и една инициатива от БТВ нема да я последвам та ако ще да е и за изкопаване на онова злато под Стара Планина и постигане на световен мир.

Тема Re: Да оцапаме България за един деннови [re: пopyчиkPжeвckий]  
Публикувано20.04.13 15:47

ленинските съботници свършиха отдавна

Доколкото дочух днес по тв - не сме "самотни бегачи" в такива мероприятия. Тоест - не сме измислили топлата вода. Изброиха няколко други държави, които точно днес имат същата инициатива, не ги запомних, а кой знае колко други пък го правят в други дни.

А ти си се гордей с незаинтересоваността и бойкота си.

... СПОРЕД МЕН!!

Тема Re: Да оцапаме България за един деннови [re: УниKaлнaтa]  
Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано20.04.13 15:57

Естествено, че не сме - ако ги бехме измислили ние, щеха да се казват "бойковски съботници" примерно.

Или ти смяташ, че мърсенето, глупостта и овчемисленето са български патент?

Тема pros & consнови [re: Батко]  
Автор Ecнaф ()
Публикувано20.04.13 16:03

cons:

pros:
влакът не може да мине на нормална скорост и намалява, за да видят боклуците висят всички пътници (и да получат малко камъни от циганетата отстрани ;-))

Тема Re: Да оцапаме България за един деннови [re: пopyчиkPжeвckий]  
Публикувано20.04.13 16:20

Или ти смяташ, че мърсенето, глупостта и овчемисленето са български патент?

Нито едно от изброените от теб качества (и много други) не е български патент, те са просто ЧОВЕШКИ качества. Тоест - има ги у всички човеци. Но у едни - повече, у други - по-малко. И всичко е сравнително и относително. (Примерно - вероятно ти си мислиш, че не си глупав. И сигурно не си. Но по отношение на други хора със сигурност СИ

) Същото е и в групите хора, наречени днес "народи". У едни - повече, у други - по-малко.

... СПОРЕД МЕН!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.