|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Абе защо никой не пуска тема за "скандала" на деня
|
|
Автор |
УниKaлнaтa (Заядница) |
Публикувано | 16.04.13 08:40 |
|
Мен ли чакате? Ми хубаво. Ето.
Визирам сересетата, разбира се.
И за да не се чуди Моли какво е мнението ми, пък после да пуска нейното - ей го, мнението ми.
Ако някой българин си мисли, че в последните 4 години подслушванията са били повече отколкото в последните 65 - значи е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО наивен.
И второ - дали Цветанов е виновен и трябва да понесе политическа отговорност - теоретично - ДА. А на практика - САМО ако при постъпването си беше уволнил ЦЯЛОТО МВР до последния шофьор и си беше назначил негови хора - САМО тогава.
Защото полицаите, макар и под подчинение на поредния министър, на практика могат да си правят каквито "душа им сака" подслушвания. Незаконно и нерегламентирано.
Толкова засега.
..... СПОРЕД МЕН!!
Редактирано от УниKaлнaтa на 16.04.13 08:48.
| |
Тема
|
Re: Абе защо никой не пуска тема за "скандала" на деня
[re: УниKaлнaтa]
|
|
Автор |
Haглeц (Чуций) |
Публикувано | 16.04.13 08:47 |
|
Щот целия ДИР си е едно СРС.
Кво да ти пуснат?
Списък на работещите в ДИР ли?
WALL·E
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Molly (Перушанова) |
Публикувано | 16.04.13 09:10 |
|
"за да не се чуди Моли"
както винаги, пак не си прочела правилно, или не си разбрала правилно употребената дума. Моли написа "би ми било любопитно" - ако не знаеш разликата меджу смисъла на двете думи - мога и да ги обясня
останалото явно ти отне цяло денонощие да го измислиш, или пък евентуално трябваше да минеш съответния инструктаж, за да знаеш какво мнение имаш по въпроса
с което ти казвам добро утро и обещавам повече да не те репликирам, щот е напълно безмислено, освен в случаите, когато се опитваш за N-ти път да ме цитираш неправилно и то целенасочено, какъвто беше и тоя тук случай
| |
|
че това е клуб ""?
не само ти, но най-вече ти.
с което и аз ти казвам добро утро и не обещавам, но обмислям да ти обръщам повече внимание от досега
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Унилнт (Заядница) |
Публикувано | 16.04.13 09:18 |
|
ВЪРНЕТЕ МИ СИГНАТУРАТААААА!!!!!!!!!!!!!!!!
Толкова ме подслушват, че чак в профила ми бръкнаха, комунягите!!!
..... СПОРЕД МЕН!!
| |
Тема
|
Re: Абе защо ти тънеш в заблуда,
[re: врабец]
|
|
Автор |
Унилнт (Заядница) |
Публикувано | 16.04.13 09:26 |
|
А ти защо тънеш в заблуда, че НЯКОЙ може да ограничава характера на темите, които 40-50 (и наоколо) годишните могат да повдигат в този клуб??
И защо тънеш в заблуда, че да се интересуваш от политика е нещо извънредно и необичайно на тази възраст?
И защо тънеш в заблуда, че такива клубове като нашия изобщо трябва да съществуват, при положение, че има стотици клубове по интереси в дира?
А освен флууд - нещо по темага ще напишеш ли? Щото когато аз не харесвам твоите теми - просто не пиша в тях.
Моля да помолиш Филип да премахне темата за изборите. Щото тя си е чисто политическа.
Някъв друг проблем ли имаш? Прикрит?
ПП - Апропо - подслушванията не са съвсем политическа тема. Ако не си забелязала.
..... СПОРЕД МЕН!!
| |
Тема
|
[re: Унилнт]
|
|
Автор |
Mila06 (старо куче) |
Публикувано | 16.04.13 09:26 |
|
паранояяяя, параноя те гони от рано сутрин, цели 24 часа и 356 дена в годината,
че ако не пуснеш злободневна тема първа, ще се срине и ще се гътне целия свят...
| |
Тема
|
Re: Абе защо ти тънеш в заблуда,
[re: врабец]
|
|
Автор |
Унилнт (Заядница) |
Публикувано | 16.04.13 09:30 |
|
Абе защо ти тънеш в заблуда, че това е клуб "политика"?
А ти защо тънеш в заблуда, че НЯКОЙ може да ограничава характера на темите, които 40-50 (и наоколо) годишните могат да повдигат в този клуб??
И защо тънеш в заблуда, че да се интересуваш от политика е нещо извънредно и необичайно на тази възраст?
И защо тънеш в заблуда, че такива клубове като нашия изобщо трябва да съществуват, при положение, че има стотици клубове по интереси в дира?
А освен флууд - нещо по темата ще напишеш ли? Щото когато аз не харесвам твоите теми - просто не пиша в тях.
Моля да помолиш Филип да премахне темата за изборите. Щото тя си е чисто политическа.
Някъв друг проблем ли имаш? Прикрит?
Апропо - тема за подслушванията не е съвсем политическа.
..... СПОРЕД МЕН!!
| |
Тема
|
[re: Molly]
|
|
Автор |
kiko64 (мазен кръчмар) |
Публикувано | 16.04.13 09:35 |
|
трябваше да минеш съответния инструктаж, за да знаеш какво мнение имаш по въпроса
...и да договори надника....
Моето ново,зелено бизнесхоби:
| |
Тема
|
[re: Mila06]
|
|
Автор |
УниКалната (Заядница) |
Публикувано | 16.04.13 09:38 |
|
параноя те гони от рано сутрин, цели 24 часа и 356 дена в годината,
че ако не пуснеш злободневна тема първа, ще се срине и ще се гътне целия свят...
СРС-тата гърмят още от вчера. Даже преди Бостън. Сигурно не си забелязала, докато си се пънала да доказваш на някого колко си върховна. Та - можех още вчера да я пусна, темата. Ама ше си взема бележка - отсега нататък да бъда непременно първа.
..... СПОРЕД МЕН!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|