|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
моят протест
|
|
Автор |
Слънчице (тракийско) |
Публикувано | 27.02.13 20:32 |
|
НЯМА ДА ПЛАТЯ НЕЩО, КОЕТО НЕ СЬМ КОНСУМИРАЛА!
НЕ СЬМ НА ПЛОЩАДА. СТОЯ СИ ТИХО И МИРНО, НО НЕ ПЛАЩАМ! Това е моят протест! НЕПЛАЩАНЕ! Ами ако всички почуствали се ощетени с последните 2 сметки за тока не платят, к'во става?
Страх ви е, че :
Ще ми спрат тока?!
Ебете им майката! Те губят! Могат ли да спрат тока на цяла Бьлгария? - Могат!
Ама ако го спрат от какво ще живеят?
Абе не плащайте нещо, което не сте консумирали! Това ми е призива!
| |
|
Днес с омбудсмана говориха з атова. Той каза да се внимава, защото неусетно неплатилите ще попаднат в колекторските фирми!
Между другото вярвам му, защото научих, че адвоката му държи една от най-големите колекторски фирми! Имай го предвид...нали говорихме , че са оплетени като свински черва.
Казвам ти го като информация...ако искаш го вземи под внимание. Та предупреждението му прозвуча много убедително, макар и казано завоалирано и сякаш помежду другото...знаех предварително инфото!
Та з амен и омбудсмана не е цвете...ма нейсе...нищо ново!
Нямам ни един миг свободен...аз съм непрекъснато със себе си. - Ставри Калинов
| |
|
Някак не разбрах...нали наистина ще ти спрат тока? Как така няма да го платиш? Чух, че само тези, за които наистина имало някакво съмнение за грешка, щели да бъдат пощадени от спиране...
..... СПОРЕД МЕН!!
| |
Тема
|
Re: моят протест
[re: Слънчице]
|
|
Автор |
уф (терореро) |
Публикувано | 27.02.13 20:50 |
|
Моята сметка е почти нормална и няма разлика по месеци, какво ще ме посъветваш?
| |
|
Хах, мутрите с нов анфаз?
---- останалото го изтрих.
| |
|
СТРАХ!
Това е най- страшното.
Следва робство.
А твоето всеки да не си плаща е утопия...просто няма как да се случи в една страна в която се натискаме по опашки и чакаме с часове да си платим????????????????????????
Хубавото е че след нас се задава едно "тъпо, зле възпитано поколение", което ще срине загнилата система. С нашата свещена простота не става, то се видя вече!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
по фактура съм 45 кинта, днес отивам да плащам, 39 лева, викам да няма грешка, не, 39 и точка..............откъде накъде
“Толкова много програми, пари и усилия за ромите, а за циганите никой не мисли.”[/
| |
|
Чух, че само тези, за които наистина имало някакво съмнение за грешка, щели да бъдат пощадени от спиране...
И как се доказва според теб това сьмнение за грешка?
НЕ! НЯМА ДА я ПЛАТЯ (сметката за тока) ! НЕ СЬМ УПОТРЕБИЛА ЕЛ ЕНЕРГИЯ НА СТОЙНОСТТА ЗА КОЯТО ПРЕТЕНДИРАТ И НЯМА ДА Я ПЛАТЯ!!!
| |
Тема
|
[re: уф]
|
|
Автор |
ПЪTниka (Оня) |
Публикувано | 27.02.13 21:00 |
|
Няма как да ти е нормална сметката, освен ако заплатата ти не е 5 пъти по- висока от нормалната за страната.
Ако е така няма логика нищо да правиш!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
Тема
|
[re: ПЪTниka]
|
|
Автор |
уф (терореро) |
Публикувано | 27.02.13 21:02 |
|
E, ся остава и да ти сканирам сметките. Има около, да речем, минимална разлика, но не кощунствена. Да взема да се гръмна ли или какво?
Почти същата с леко отклонение нагоре.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|