|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
В момента
|
|
Автор |
Mila06 (пристрастен) |
Публикувано | 12.01.13 22:18 |
|
свеж филм тече по Канала... "Айрис"...
за тези, които обичат малко старомодни, малко романтични, доста остроумно и много интелигентно разказани истории...
препоръчвам да гледат тези със специално отношение към думите, езика, изказа, художественото пресъздаване...
също и на тези, които обичат любовни истории...
както и на тези, които не вярват, че ако човек на стари години получи Алцхаймер, може да запази достойнството си, въпреки това...
бе въобще, пред темите в клуба таз вечер и филма по канала за писателката Айрис Мърдок, най-позорно предпочетох второто, да ме прощавате
| |
|
A na 01.01.2013 в ранния следобед по пьрви канал на руската телевизия изльчиха един класичерки руски филм с новогодишен сюжет. Романтичната комедия "Ирония на сьдбата".
Удивителното беше "ПРОДЬЛЖЕНИЕТО"!
Който си мисли, че мацката като отиде в Москва и идилията е пьлна, е в грешка!
Гледайте го! много сьвременно, много свежо и с много хумор!
| |
|
гледах го още миналата година... "фильм второй свежести"... никога не може да стигне истинската "Ирония..."
| |
|
Слънце, продължението беше тотален хит преди няколко години, с холивудски мерки за сигурност, едно копие, страшен шум около него, абе .. готино е
А аз съм влюбена в този актьор, който играе в продължението, Адмиралъ и "Нощна/дневна стража" Константин Хабенский...
| |
|
я гледай ти... след бурните удари на съдбата по "мордата" не си си загубила вкуса към хубавото и стилното... имам пред вид "АдмиралЪ", героя и артиста
| |
|
Добрутро
Чукча не читатель, чукча писатель
| |
|
аха... и особенно чукча - смотритель-телезритель
| |
|
Да, бе, като има нет и флашки Телевизията е за децата. Освен когато не искам нещо да гледам на "голям екран", т.е. телевизор..
Ох, мъка ми е, че от Коледа не мога да си догледам "Норвежката гора", все нямам или време, или подходящо настроение
| |
|
страшен шум около него, абе .. готино е
Ако е на половината ниво от първата част - пак ще е готино. Не успях да го гледам.
¯¯
»Be Bulgarian, Jeeves!«
»No, sir. I fear I cannot recede from my position.«
| |
|
Ако го гледаш непредубедено... Около първият вече има ореол на святост
Аз лично дълго се съпротивлявах вътрешно, но го гледах 2 пъти, приятен филм, мен ме накара да се замисля за някои неща.
Иронията е легенда, тя е наблъскана с музика и поезия, сега обаче времената са други и точно такова е продължението.
Важната нишка, която присъства е приятелството, любовта и .. иронията, разбира се
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|