|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Електронните цигари - за или против?
|
|
Автор |
Дpъндoлeтa (воайор) |
Публикувано | 04.01.13 17:23 |
|
Отскоро съм с такава и се оказа доста добър заместиел на тютюна. Преди пробвах с измислените Илиенски цигари, но... нищо общо с електронните. Това, че печатни и електронни медии твърдят, че те са вредни е само защото рязко спадна продажбата на естествен тютюн...
| |
Тема
|
Re: Електронните цигари - за или против?
[re: Дpъндoлeтa]
|
|
Автор |
ФишPиб (Емарципанена) |
Публикувано | 04.01.13 17:35 |
|
Още не съм си купила е-цигара, но нима никотинът в пълнителят не е извлек от тютюнево растение?!!!
| |
Тема
|
[re: Дpъндoлeтa]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 04.01.13 17:38 |
|
Ако изобщо има някаква електроника в тях... тя е в управлението на батерията (има такива които изключват сами при определени условия, както и защита от презаряд/късо).
Останалото е копче (ръчно или от засмукването) и реотан в различен корпус.
Та май е по-правилно да се наричат електрически... или изпарители.
Все още се спори за евентуална вреда от състава на течностите, защото съдържат пропиленгликол и глицерин.
Ако не се уцели правилния изпарител става една мърлява и неприятна... или протичат или изгарят за норматив.
То и с най-удобните изпарители де (всеки има собствено мнение тук) пак си искат време за поддръжка.
И с течностите е същото, качеството е доста различно ... от тия които съм пробвал (китайски, български, полски и италиански) само италианските мога да ги изтърпя.
Идеална залъгалка са с правилния изпарител и течност особено за места на които не може да се пуши... но имам чувството, че ще е по-лесно да се откажат изобщо от колкото да се премине изцяло на изпарител и никога да не се пали тютюнец.
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
[re: ФишPиб]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 04.01.13 17:41 |
|
Никотина всъщност е най-малкия проблем на пушенето, при горенето на растението, химикалите с които е обработено и хартията се отделяха има няма 600 (или 6000 не помня точно) вещества ... някои от които много ама много по-вредни от никотина.
Никотина всъщност е пристрастяващия... е има и дъвки с никотин, но проблем номер 2 след пристрастяването е навика
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Автор |
ФишPиб (Емарципанена) |
Публикувано | 04.01.13 17:53 |
|
Морфи, не ме карай да си признавам, че пуша от проклетия Не ми проблем да не пуша до момента, в който някой не се изкаже и ме подпалва
| |
|
Ще чакам електронни лули
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор |
ФишPиб (Емарципанена) |
Публикувано | 04.01.13 18:15 |
|
Свободна пазарна ниша?
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Автор |
Kpoacaнчeтo (тиква, бе) |
Публикувано | 04.01.13 18:15 |
|
Идеална залъгалка са с правилния изпарител и течност особено за места на които не може да се пуши... но имам чувството, че ще е по-лесно да се откажат изобщо от колкото да се премине изцяло на изпарител и никога да не се пали тютюнец. Съдейки по доста мои познати, чувството те лъже.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 04.01.13 18:35 |
|
То вече има изпарители с форма на лула... разрови из нета
| |
Тема
|
[re: Kpoacaнчeтo]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 04.01.13 18:35 |
|
В смисъл?
Не запалват изобщо или отказването имаш предвид?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|