|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Това вродено ли е???
|
|
Автор |
УниKaлнaтa (Заядница) |
Публикувано | 08.12.12 19:19 |
|
Е тва не го е научил от мен!!! Всичко се прави В ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА. Ама - в последната стотна даже!!
Става се от леглото точно 9 минути преди излизането за училище. Точно изчислени за тоалетна, миене на зъби и лице, обличане, запасване на слушалки и раница. Ако раницата не е подредена - се прибавят 3 минути...Ами ако не си намериш някой учебник в тая бъркотия бре? Мълчание. Ако го събудя 3 минути по-рано - разправИя!
7 минути преди да тръгне за урок - "Искам да ям". Ама как ще ядеш, вече трябва да тръгваш!! - Не трябва, трябва след 7 минути...има време за ядене...Китарата ти не е в калъфа! -Тва е работа за 1 минута...!!!
Аз лично приготвям всичко мое часове по-рано. Често - от вечерта. Ако урокът ми е вечерта - на обяд инструментът ще е готов сгънат, подпрян до вратата...Тръгвам за някъде поне 10 минути по-рано от нормалното, щото - задръствания, протести по улиците, поледица, светофари...КАТ-проблеми...
15 години го гледа това около себе си - И НЕ!!! Не поема!!!
Ше ме подлуди накрая!
СПОРЕД МЕН! )))
| |
|
важно е, че ти го поемаш
Veni, vidi, vici
| |
|
Свекърва ми навремето казваше, че моето спокойствие я изнервя. И аз така правя всичко в последния момент. Според мен е вродено. Със сестрите ми сме възпитавани еднакво, пък едната е организирана и подредена, а другите две не сме. И моите деца са така. Големият е като мен, а малката си е планирала нещата с месеци напред.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
Тема
|
Re: Това вродено ли е???
[re: УниKaлнaтa]
|
|
Автор |
Koм (рекордьор) |
Публикувано | 08.12.12 19:29 |
|
вродено е... повечето 15 годишни са така, не се шашкай.
| |
|
Вродено е Уни, вродено или до зодия..знам ли
Все едно описваш мен и щерката, ама обратното...
Аз оставям всичко в последната минута, секунда даже...а тя за дадено нещо с дни се готви.
Става сутрин в 6.00ч./сама без да я будя/, пуска си телевизора на някаква музикална програма и сяда на стола...после в банята, облича се, храни чинчилите и 6.25ч. заминава.
Дрехите си ги приготвя от вечерта, чантата също.
Това е тя.
А аз ставах 10 мин. преди да тръгна, в банята, дрехите никога не си ги приготвях от вечерта, ама ние нали бяхме с престилки та лесно...бам панталона и блузата. Даже чантата си редях сутрин...и влизах в минутките.
Но съм съгласна в едно, дразнещо е като има разминаване в порядките. Аз се дразня с това далечно приготвяне за всичко, а пък тя ми се дразни, че аз правя всичко в последният момент и сме се разбрали, за да има мир, никой да не се меша в работите на другия.
| |
|
Да вземем да се разменим? Така гот ще си живеем - ти с моя син а аз - с твойта щерка...
СПОРЕД МЕН! )))
| |
|
Не знам...през цялото време си мисля, че вината е моя. Че нещо не съм свършила както трябва в периода на седемте години...
СПОРЕД МЕН! )))
| |
|
прочети шоколада и себе си и ще видиш : )
децата, някои деца, при някои деца, това е изразът на тяхното порастване и символично "завоюване" на територия, или надмощие.
у други деца се изявява по други начини, при някои деца ще кажеш даже, че няма израз... но то не е да няма, просто е друг и понякога не се забелязва.
ти четеш доклади, настояваш, поучаваш, говориш му с ГЛАВНИ БУКВИ ми кво искаш, естествена реакция на младия 15годишен мъж
хем те обича и уважава, и има респект - инак закво щеше да си дава сичкия тоя зор да е все на перпендек, хем не дава вече да му се качваш на главата, все ти да знаеш, да му бършеш лютеницата с плюнка и кърпичка от бузата и т.н
и аз да бях твое дете, и аз така щях да се държа с теб, честна дума. само че още по-вбесяващо от него. той е момче все пак, а момчетата са много по-ларж с майките си
на шоколадината щерка пък й е приятно, че прави неща по-точно от мама и е по-права за разни работи.
абе растат децата, да са здрави и щастливи: )
оставете ги на мира, просто
| |
|
Нямаш проблем...абсолютно съгласна...
Ще видиш колко е хубаво, като ти каже например"Мамо, какво ще кажеш от 1 март да започна уроци по английски"
Шах...защо пък от първи март...
Ми защото тази година имала матура по английски и тогава щяла да прецени има ли проблем с този предмет и в какво точно се състои проблема. Е да де, но до 1 март има три месеца...ама тя ровила по нета, питала съученици и даже учителка си намерила...
Непонятно ми е...
Ми остави другото ама, ако и кажеш, че до март има бая време, се започват едни споровеее...и за това съм я оставила... да си прави планове, а аз каквото мога помагам...
| |
|
Ох, Лада....Цял живот съм си мечтала за такова дете...ама трябваше да раждам, да раждам - поне 5-6, дано поне едното се нацели такова!
СПОРЕД МЕН! )))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|