Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:06 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема "Реновиране" на шестоъгълния пето..йник пред НДКнови  
Автор Refine (усмихната)
Публикувано07.12.12 10:45

Статията се казва "Софиянци гласуват онлайн какво да стане с паметника пред НДК. Като я прочете човек, разбира, че не става въпрос за никакво гласуване онлайн, а за изпращане наи-мейли до Община София,от (цитирам проф.Старчев): " ...специалстите - художници, философи, изкуствоведи, писатели..., а не на случайно минаващите оттам, които не са разгледали паметника".

Поредната наглост и опит да се реновира миналото и господстващото положението на бивши номенклатурни фамилии, които заедно с отбран отбор от добре представили се мошеници и крадци да продължат да яхат българите. Проф. Старчев, като толкова си харесва "произведението", да си го вземе в къщи и да си го гледа. НА СОБСТВЕНИ РАЗНОСКИ. Няма да плащаме повторно тая грозотия да стои в столицата. Или където и да е.

Моля, споделете вашето виждане и изпратете и-мейл до Община София на office@sofia-agk.com

Тема по-готиното е,нови [re: Refine]  
Автор Mилфeтa (вафличка)
Публикувано07.12.12 10:52

че се оттеглят от проекта за застрояване на Алея Яворов!

за петохуйника съм ЗА! ама, както пее Ицо Хазарта "па смени тЕкста - нЕма ме разбЕрете!"

Тема Re: "Реновиране" на шестоъгълния пето..йник пред НДКнови [re: Refine]  
Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано07.12.12 10:59

Абе.... то да е само соц, ок, ще гласуваме. Ама като след соца наслагаха недоразумения. Я се разходи в парка Заимов да видиш изкуство.

Така де, има цяла галерия.
Тази ми е любима

Някак не се виждат ясно снимките, все се накя да поснимам там, ама все минават на тагъдък

Редактирано от лгДивч на 07.12.12 11:02.

Тема Re: "Реновиране" на шестоъгълния пето..йник пред НДКнови [re: лгДивч]  
Автор Refine (усмихната)
Публикувано07.12.12 11:08

Пуснах темата и за да изпратите всички мнението си до Община София. Иначе те пак ще направят фокус-бокус и ще гледаме това гродно нещо още 50 години

ПС. Дори не съм от София. Но като минавам от там, се обръщам на другата страна. Много грозно тва нещо, ве!

Автор Molly (Перушанова)
Публикувано07.12.12 11:10

мойта любима я няма в галерията, кръстила съм си я "кочо честименски по прашки"

ма като не разбираме модерното изкуство, хак ни е

Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано07.12.12 11:12

Не е снимана най-голямата красавица в парка...Като си разхождах детето там ежедневно - гледах да не минаваме покрай нея. Може пък нея да я имат за постижение...една уродливка в първата алея.

А сниманите стълбове не ме дразнят много като естетика. Е, нямат кой-знае какво послание, ама не са и грозни.

СПОРЕД МЕН! )))

Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано07.12.12 11:27

Темата аз я приемам буквално. Да, грозно е. Но защо трябва да се обвързва непременно със соца?. Хубавото и грозното съпътстват човечеството независимо от обществения строй, географското местонахождение....

та .. темата, бих я приела без номенклатурната терминология. Защото не става дума за политика, а за изкуство. А то...., изкуството, не процъфтява и при демокрацията. Двете неща не са свързани.

Не идва в София, най-добре!

Или ходи по Витоша-там няма паметници!

Тема Брей, хвърли ме в размислинови [re: Molly]  
Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано07.12.12 11:33

кочо честименски по прашки

не се сещам на кое произведение на изкуството най-би подхождало това наименование. Абе ще взема тия дни да се прибера по този път и да нащракам.
Ама... Софчеее, тук ли си? Би ли наснимала парка Заимов. Ти надобря напоследък.
Ще бъди полезно и показателно да видим демократичното изкуството или изкуството на новата номенклатура!

Е и тази лодка е хубава. Такава наслада за душата (за онези, които не са я виждали и не разбират ккаво е това в клетката-камъни и бетонни отпъдъци, това е)

Автор ariel$$ (рекордьор)
Публикувано07.12.12 11:36

По мое мнение този паметник е преди всичко неподдържан. Дали е грозен, не се наемам да кажа, защото съм лаик в скулптурата.
По някакви си свои съображение бях против събарянето на мавзолея, но пък имаше хора, които бяха "за". Накои дори влязоха в историята!

Редактирано от ariel$$ на 07.12.12 11:41.

Тема Re: "Реновиране" на шестоъгълния пето..йник пред НДКнови [re: ariel$$]  
Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано07.12.12 12:42

По мое мнение този паметник е преди всичко неподдържан. Дали е грозен, не се наемам да кажа, защото съм лаик в скулптурата.

Съгласна.

Щото аз, примерно, и Пикасо не го дишам. Ама - пита ли ме някой?

Да не говорим, че разните чаршафи, дето Явашев ги беше намятал в един парк - и на леглото си не бих ги сложила, камо ли пък да платя милиони за тях...

В този смисъл - не мога да приема НАСТЪРВЕНИЕТО срещу този паметник. Би могъл просто да се постегне.

СПОРЕД МЕН! )))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.