Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:29 13.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Майки протестират...нови  
Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано06.12.12 07:42

...срещу новия бюджет...Майчинските и детските не са вдигнати за догодина...

От една страна са прави. Увеличение с 10-20 лева - ще оправи всичките им проблеми.

Ама от друга страна.... дали само аз се сещам ЗАЩО това увеличение не е предвидено, без особени обяснения? А е предпочетено, например, наливане на пари в строеж на нови детски градини и пр?

Щото от една страна всички се възмущаваме всъщност КЪДЕ отиват тези детски, а от друга - размахваме памперси пред Парламента защо не ги вдигат...

СПОРЕД МЕН! )))

Тема Re: Майки протестират...нови [re: УниKaлнaтa]  
Автор Molly (Перушанова)
Публикувано06.12.12 07:45

що не им даде акъл преди да го гласуват ?

по тая логика нямаше смисъл и пенсиите да вдигат - по-добре да се налеят в строеж на нови гробища

Тема Re: Майки протестират...нови [re: Molly]  
Публикувано06.12.12 07:47

Какъв акъл да им дам, че не се сетих? Или пък ти не си прочела както трябва, или пък не си в течение?

СПОРЕД МЕН! )))

Автор Molly (Перушанова)
Публикувано06.12.12 07:50

еми да икономисат и парите от пенсии, опитай се да осмисляш написаното, преди да го напишеш

Публикувано06.12.12 07:56

Моли, рано сутрин почваш с квалификациите...сОпри се малко, преди да влезеш в дискусия, която май не разбираш.

Няма за какво да им давам акъл, парите за нови детски градини ВЕЧЕ СА ПРЕДВИДЕНИ.

дали само аз се сещам ЗАЩО това увеличение не е предвидено, без особени обяснения? А е предпочетено, например, наливане на пари в строеж на нови детски градини и пр?

Е ПРЕДПОЧЕТЕНО. В българската граматика - МИНАЛО СВЪРШЕНО ВРЕМЕ. Няма за какво да им давам акъл аз. Аз просто питам - дали само аз се сещам ЗАЩО е предпочетено да се строят детски заведения, отколкото да се раздават ПАРИ НА КАЛПАК.

Измежду участващите в темата до тук - очевидно е че наистина САМО АЗ се сещам...

СПОРЕД МЕН! )))

Автор Molly (Перушанова)
Публикувано06.12.12 07:59

бъркаш понятията констатация и квалификация

Тема за детски градини е по-добренови [re: УниKaлнaтa]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано06.12.12 07:59

ако все пак приема че бедните трябва да им се помага, а не да се оставят да измират, както всъщност смятам, то помагането в никакъв случай не бива да става чрез даване на пари. така че пренасочването на парите от детски към строеж на детски градини е похвално.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Публикувано06.12.12 08:01

бъркаш понятията констатация и квалификация

А ти бъркаш, като пишеш отговори прибързано, без да вникваш в същността на написаното, на което отговаряш.

СПОРЕД МЕН! )))

Тема Re: за детски градини е по-добренови [re: zaphod]  
Публикувано06.12.12 08:11

Тук скоро обсъждахме въпроса с детските от други аспекти - дали въпросните пари са "помощ" или "поощрение и награда".

В момента аз си коментирам защо никой не се сеща истинската причина, поради която детските не се увеличават като сума на калпаче...

Причина, предполагаема от мен, де...не мога да съм сигурна. Но ако е такава - приветствам!

СПОРЕД МЕН! )))

Тема Re: за детски градини е по-добренови [re: УниKaлнaтa]  
Автор Слънчице (тракийско)
Публикувано06.12.12 08:41

И тази тема ще има циганска следа

За да не пьлнят гушите на мангалите с по десетина деца, а да осигурят детски градини за бьлгарските деца

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.