Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:09 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Има ли някой от град Елин Пелин?нови  
Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано19.11.12 18:44

Моля да ме извините, че пиша цяла тема за лична питанка. Моя близка приятелка издирва своя състудентка от този град. Загубила е всякакви контакти, а нещо се е сетила за нея и мира няма. Търсихме в гугъла няма никаква информация за човек с такова име. Моля, ако има елинпелинчани да ми пишат на бележка. И... до утре ако няма ответ... моля Филип да затрие темата, за да не висят "скелети". Благодаря!

Тема Re: Има ли някой от град Елин Пелин?нови [re: лгДивч]  
Автор Слънчице (тракийско)
Публикувано19.11.12 18:58

Абе и аз тьрся една учителка в София. Беше начална учителка на сина ми в училището в Симеоново, но вече не е там.
Имам ксерокопие на личната карта и разписка за дьлжимата сума и срока за врьщане на заема.
И за "моята" учителка няма информация в Гугьла. (Не всички училища имат сайтове).

Ти какво мислиш? Дали да не си наема дедектив(детектив)? (как се пише това нещо???)

Автор Ecнaф ()
Публикувано19.11.12 18:58

аз я познавам състудентката, ама няма да ти кажа, щом ще ме трият. Нъц

Автор ФишPиб (Емарципанена)
Публикувано19.11.12 19:10

Успех! Мен така ме откри една приятелка, но в тематичния клуб

Тема Re: Има ли някой от град Елин Пелин?нови [re: Слънчице]  
Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано19.11.12 19:10

абе не вярвах, че в днешно време не можем да открием човек, ама ей на...
минахме по слединя път :
1. гугъл-йок
2. мобилни оператори-не дават инфо
3. стационари-изрови стария телефон, който вече казваше, че не съществува. Та по него и адреса ни казаха новия тебефонен номер. Звъняхме, но никой не се обажда.
4. клубове - градове.... Елин Пелин-няма такъв
5. други клубове, където пишат градски-не намерихме
6 опрях до 40-50

При нас е лесно. Утре палиме колата и ей го къде е Елин Пелин. Само че тя се притеснява, щото е минало много време, да не види нещо неприятно. Знае ли човек. Та затова първо телефон, за да се чуят, да няма непирятни изненади. Хората се променят.

А иначе ти поразпитай тук-таме, ето и сега-кажи в кое училище, кои години. Може да изскочи зайче от някоя трънка. Успех!

Тема Re: Има ли някой от град Елин Пелин?нови [re: Ecнaф]  
Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано19.11.12 19:11

Специално тебе няма да те трием. Обещавам. Напиши ми го мейл и ще те запазя!

Тема Re: Има ли някой от град Елин Пелин?нови [re: ФишPиб]  
Автор sachog ()
Публикувано19.11.12 19:51

а във фейса става ли?

Автор Слънчице (тракийско)
Публикувано19.11.12 19:58

А иначе ти поразпитай тук-таме, ето и сега-кажи в кое училище, кои години. Може да изскочи зайче от някоя трънка. Успех!

Да де. И бан за изнасяне на лични дании. Нищо, че вьпросната не е клубарка (поне така си мисля). Беше учителка на сина ми. В Дрита. Покани ме на лична среща. Изплака ми се. Влязох и в положението. Услужих й. И до днес не мога да си вьзвьрна средствата. А "другия свят" не се заема, защото сумата е незначителна!
Найстина, какво значение има, че на селю му откраднали кокошките? Какво значение има гражданина, от Дружба, че му отмькнали зимнината от мазето? Какво значение има, че някаква си дала НА МОШЕНИЧКА 3000 лева на заем?
Да си берат гайлето! ....

Тема Re: Има ли някой от град Елин Пелин?нови [re: sachog]  
Автор ФишPиб (Емарципанена)
Публикувано19.11.12 20:04

Какво да става?

Тема Re: Има ли някой от град Елин Пелин?нови [re: ФишPиб]  
Автор sachog ()
Публикувано19.11.12 20:10

Какво да става?
естествено...да откриеш някого

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.