|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Обидно ли ви е, че не вземате детски?
|
|
Автор |
kaндидaт-cпaмъp (аматьор) |
Публикувано | 14.11.12 18:15 |
|
Преди малко в предаването си Цветанка Ризова и Митко Цонев казаха на Менда и Пламен Орешарски, че за майките с по-високи доходи "остава обидата", че не им се полагат т.нар. детски.
И ми стана едно такова обидно за това, че не получавам социални помощи само защото доходът ми бил над гарантирания минимален доход.
Пишещите с >1 ник са лицемери и трябва да се разобличават, защото са вредни за форумите.
| |
|
Да, на мен винаги ми е било обидно.
| |
Тема
|
Re: Обидно ли ви е, че не вземате детски?
[re: kaндидaт-cпaмъp]
|
|
Автор |
Koм (рекордьор) |
Публикувано | 14.11.12 18:34 |
|
какъв е критерия за вземане на детски?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bobyb (пристрастен) |
Публикувано | 14.11.12 18:41 |
|
Не. За мен тия детски и всякакви подобни помощи са пълна глупост. Ако искат да подпомагат, нека да е с данъчни облекчения особено на фона на факта че няма минимален необлагаем доход, това може да е от помощ и за най-бедните стига да работят. А на мангалите ще им секне дохода от децата касички.
| |
Тема
|
[re: bobyb]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 14.11.12 18:44 |
|
Е нали за това не се прави ...
Маргиналите са приход и политически инструмент.
Welcome to the real world!
| |
|
Предполагам, че няма човек, решаващ да има деца заради детските надбавки.
И без тази мила държавна помощ успяхме да си отгледаме децата. Самото наименование е неадекватно. Или за всяка майка, която има деца, или да не ги наричат така.
Имаше преди 6-7 години напън са приспадане на данъците на работещите родители, но явно са били изненадани (данъчната администрация) от заинтересоваността на гражданите и масовостта и това не се повтори.
Ако бих могла да избирам, бих дарявала детските, полагащи се на моите деца на конкретно семейство. Ама, не мога
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 14.11.12 19:05 |
|
аз специално - нямам идея...какво е това "чудо" ДЕТСКИ!
| |
|
Не...обидно ми е когато наистина имам право на помощи и съм я докарал до там, че да имам нужда от тези помощи.
Разбра ли ме? Когато съм я докарал до там....Нищо де, спамъре, не е нужно да ме разбираш. Мнението ми е че стотици, хиляди българи предпочитат да умрат, като мен, но не и да си чувстват просяци...и така живея, истински...и мрат свободни...
Мнението ми е, че едни други, много повече от тях на брой, кандидатстват и наистина получават такива помощи.
Съм малко изнервен
Колкото по са облечени с власт толкова са им по -големи възможностите...много от техните роднини са уредени със социални придобивки....инвалиди....и сучат...
Статистика няма, няма и да има, и всичко си е тихо и мълчешком....медиите са глухи и не им се плаща за такива статистики, че и понякога ги наказват за такива изяви...
А ти говориш за детски!
Детски аз разбирам на първо място, но без облекчение във власт...но , спамере, за съжаление светът в който живеем е друг.
Какво да правиш ли?
Не знам!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
Тема
|
[re: NUT]
|
|
Автор |
ПЪTниka (Оня) |
Публикувано | 14.11.12 19:14 |
|
Ти и много други идеи не знаеш, но все още не си го узнала...и не ти и трябва....
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
Тема
|
А бе, не знам. Май вече е минало тази концепция.
[re: Mopфиyc]
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 14.11.12 19:17 |
|
Мой познат живеещ близо до маргинален квартал, ми каза, че на последните избори въпросните "политически инструменти" нещо не се представили добре. Поне половината от предполагаемо обработените да гласуват изобщо не са отишли до урните. Някои били забравили, а други просто от мързел.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|