|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
това трябва да се опита
задължително
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: Bacилия]
|
|
Автор |
Ecнaф () |
Публикувано | 19.10.12 19:32 |
|
Хехе, явно не само на мъжа, а и на жената
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: Ecнaф]
|
|
Автор |
Silverado (HIмана) |
Публикувано | 19.10.12 19:45 |
|
даже вече, мисля си, нещата се промениха на 180 градуса и за този изтъркан лаф.
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: tartarianeyes]
|
|
Автор |
ФишPиб (Емарципанена) |
Публикувано | 19.10.12 19:54 |
|
Хаххахах, наистина съжалявам,че не живеем в един град! С радост бих го научила на няколко неща!
Препоръчвам тази рецепта с фини кори за баница Слагам каквито плодове се мъдрят в хладилника.Утре смятам пак го го направя
Предай му моите поздрави и му кажи, че го моля да пробва това -Печен чесън с камембер специално за теб и татко си. Мисля, че ще ви очарова. Безумно лесно и вкусно е!
А тези соленки с многолистно тесто вместо с сушени домати и розмарин ги направих с много наситнена шунка и настърган кашкавал и като ги намазах с яйце ги наръсих със смес от семена мак, ленено и сусам.
Дорис открих случайно в една безсънна нощ Не съм направила хляба й още, но през почивните дни ще го пробвам.
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: tartarianeyes]
|
|
Автор |
*abi* (eLgreco) |
Публикувано | 19.10.12 21:26 |
|
В Билата има едни кутии "кекс на прах" при сладките неща. Български, мраморен, шоколадов...
Два лева кутията.
Купуваш и едно пликче стафиди и пудра захар.
Забъркваш праха от кутията с нужното количество течност (там каквото пише на кутията), стафидите, изсипваш и печеш. Точно по упътването.
Пудрата захар и си зверски готова.
Ако си фен позалей го тук тме и с чист натурален шоколад разтопен на водна баня.
Аз така правя
Няма оплакали се до сега от домашно приготвения ми кекс.
Ако не го ползваш в този случай се запаси с кутии за други случаи. Никой няма да се усети.
Редактирано от *abi* на 19.10.12 21:31.
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: ФишPиб]
|
|
Автор |
*abi* (eLgreco) |
Публикувано | 19.10.12 21:28 |
|
Печен чесън с камембер
Звучи повече от добре!
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: *abi*]
|
|
Автор |
ФишPиб (Емарципанена) |
Публикувано | 19.10.12 21:30 |
|
Направих го с подправките, които ми се намират на балкона- магданоз, джоджен(2 вида), мащерка и босилек.
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: ФишPиб]
|
|
Автор |
*abi* (eLgreco) |
Публикувано | 19.10.12 21:32 |
|
О, да и за няма да спазя подправките.
Кой камамбер ползваш?
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: *abi*]
|
|
Автор |
ФишPиб (Емарципанена) |
Публикувано | 19.10.12 21:41 |
|
Предпочитам френско, но не обичам да ходя по големите вериги и разчитам на кварталния ми магазин. Вчера дори горгонзола кремозо имаше
| |
Тема
|
Re: естиии...и вие всички други кулинарки...
[re: ФишPиб]
|
|
Автор |
*abi* (eLgreco) |
Публикувано | 19.10.12 21:54 |
|
Вчера дори горгонзола кремозо имаше
+100!
Подсещаш ме да забъркам и едно рагу класика в жанра!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|