|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
Тема
|
Баумгартнер
|
|
| Автор |
Ecнaф () |
| Публикувано | 05.10.12 17:12 |
|
|
Малко видео за подгряване - (проектът Red Bull Stratos)
За Феликс Баумгартнер в (май няма на български)
Статия в за събитието.
В понеделник следобед - по телевизия
| |
|
|
|
благодаря!!! стискам палци на човека и екипа му, дано да успеят (видеото е много силно!). Браво, направо ми се вдигна адреналина!!!
| |
|
|
|
Ще чакам с нетърпение Денят с голямо Д. Дръж ни в течение.
| |
|
Тема
|
Re: уникално!
[re: Гинec]
|
|
| Автор |
Ecнaф () |
| Публикувано | 06.10.12 13:53 |
|
|
Силен вятър отложи свободния скок с един ден. Заради лошите атмосферни условия, най-дръзката авантюра на десетилетието вече е с дата 9 октомври, от 15.00 часа българско време => тв Bulgaria On Air.
| |
|
Тема
|
Re: Баумгартнер
[re: Ecнaф]
|
|
| Автор |
ФишPиб (Емарципанена) |
| Публикувано | 07.10.12 09:58 |
|
|
Голям смелчага!
Моля те, за да бъдеш докрай, изчерпателен, след скока, живот и здраве, пусни линк!
Има ли някаква информация дали се предвижда къде да "падне". от къде изстрелват капсулата, колко е голяма вероятността да завърши неблагополучно?
| |
|
|
|
Чудя се как са се справили с неконтролируемото въртене. НАСА през 50-те прави подобни опити (от височина 20км. ) и това е най-сложното за решаване и опасно нещо. От една бройка обороти в минута нататък - човек губи съзнание, а може и да умре. А няма как да се преустанови въртенето, защото няма в какво да се "опреш".
| |
|
|
|
ще видим
тръпна от любопитство и малко доста ме е страх : )
| |
|
|
|
Аз да питам като лаик - не може ли да му сложат един жироскоп между краката?
| |
|
Тема
|
Re: уникално!
[re: Ecнaф]
|
|
| Автор |
Гинec (G.G.Q.) |
| Публикувано | 08.10.12 18:25 |
|
|
Утре твърдо ли ще скача?
| |
|
|
|
Страшничко си е верно....
Не знам що е решил да го скача от там, ама предполагам, че е нещо като "Защо искате да отидете до... (не помня къде)? - Защото съществува!"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|