|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Да пусна психологическа тема
|
|
Автор |
ПЪTниka (Оня) |
Публикувано | 17.09.12 14:16 |
|
щото напоследък никакъв ме няма
Да не правя анкета, а направо питам: Ядете ли чесън?
Ще кажа и защо питам, искам да разбера граждани ли сте или селяни.
Не питам дали го хрускате директно ненарязан
А въобще, така на рибката чеснов сос, на пилешките хапки, няколко скилидки в печеното зеле...
Щото в София кореняците софиянци ядат чесън и не им пука, но гражданите софиянци които са от селата не близват чесън щото да не си помислят хората , че са селяни. Ама въобще в къщата им никога няма чесън... на гражданите от селата, не само в София.
Ядете ли чесън?
Отговаряйте честно и по съвест и въобще да не ви пука аз за граждани ли ще ви помисля или за селяни.
После, в друга тема ще уточним кой е гражданин, кой селянин и каква е разликата!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
Тема
|
Re: Да пусна психологическа тема
[re: ПЪTниka]
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 17.09.12 14:18 |
|
аз - ям! ма само в гурмЕ ресторантите, да не ме вземат за селянка!
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
ПЪTниka (Оня) |
Публикувано | 17.09.12 14:28 |
|
За сега ще те сложим в графата селянка, па после ще сменим ако трябва.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 17.09.12 14:31 |
|
веднага да ме вадиш!! селянка!! селянка, ама с гурмЕ!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DarkSide (of the moon) |
Публикувано | 17.09.12 14:33 |
|
Колегата ми французин, който всеки обяд си готви некви изтънчени гозби, почти ежедневно яде чесън на обяд, редовно и на мен ми предлага, че било полезно. Веднъж му казах че в моята страна се счита за неучтиво да миришеш на чесън докато си сред колеги и той ме изгледа смаяно, откъде - накъде ще е неучтиво, чесънът е полезен и изобщо не мирише на лошо ... добре че не му споменах за нашите категории за селяни и граждани, щот той се гордее че е израсъл на село и че е ял само екологични ръчно приготвени храни
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Silverado (HIмана) |
Публикувано | 17.09.12 14:33 |
|
кафе без цигара, ракия без мезе, целувка без мустак и таратор без чесън, ги таковай в таковата, Адаш!
| |
Тема
|
[re: DarkSide]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 17.09.12 14:38 |
|
Ми то въобще да миришеш на ядене (освен примерно бонбони) на работа се смята за неучтиво.
А ако намекваш, че за французина е неразбираемо "гражданин" да се отнася отвисоко към "селянин" - не ти вярвам.
На въпроса - ям чесън, да не съм изтънчена гражданка, та да не ям.
И кое му е индиректното на нарязания чесън?
"Щото в София кореняците софиянци ядат чесън и не им пука, но гражданите софиянци които са от селата не близват чесън щото да не си помислят хората, че са селяни."
Не звучи никак убедително. Редактирано от MupaM на 17.09.12 15:01.
| |
Тема
|
това са митове сред селяците
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 17.09.12 14:40 |
|
които искат да прикрият селящината си подменяйки ценностите . разбира се че да се яде чесън е селско, няма две мнения, както и да се ползват бели ленени кърпи.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Nerv (Will'o'TheWisp) |
Публикувано | 17.09.12 14:41 |
|
Освен когато го хапвам за удоволствие. - Скелидка чесън е и задължителен размемнен чрез устните елемент, когато се прави любов с испанка (или може и да е наужким. Испанката де, не другото). т.е. идеята е разгорещяване на страстите. Демек може да се играе и от неиспаноговорящи Ибе-рийци. Победител е този който принуди отсрещната страна да захапе стръвта след поредния пас. За целта се ползват и отвличащи вниманието - разсейващи маневри. Абе - готино е.
Прав или изправян.
| |
Тема
|
Re: това са митове сред селяците
[re: zaphod]
|
|
Автор |
Silverado (HIмана) |
Публикувано | 17.09.12 14:45 |
|
а те'я, дето ходят до тоалетната и то по голямата нужда, те простаци ли са?
Да не отварям дума за изпускането на газове. За тях наскоро четох, че ВСЕКИ човек го прави около 14 пъти на ден, поне. И който го отрича, е бил лъжец.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|