|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Да пусна психологическа тема   |  |  | Автор | ПЪTниka (Оня) |  | Публикувано | 17.09.12 14:16 |  |  | 

щото напоследък никакъв ме няма
 Да не правя анкета, а направо питам: Ядете ли чесън?
 Ще кажа и защо питам, искам да разбера граждани ли сте или селяни.
 Не питам дали го хрускате директно ненарязан
 А въобще, така на рибката чеснов сос, на пилешките хапки, няколко скилидки в печеното зеле...
 Щото  в София кореняците софиянци ядат чесън и не им пука, но  гражданите софиянци които са от селата не близват чесън щото да не си помислят хората , че са селяни. Ама въобще в къщата им никога няма чесън... на гражданите  от селата, не само в София.

Ядете ли чесън?
 Отговаряйте честно и по съвест и въобще да не ви пука аз за граждани ли ще ви помисля или за селяни.
 После, в друга тема  ще уточним кой е гражданин, кой селянин и каква е разликата!

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да пусна психологическа тема  [re: ПЪTниka] |  |  | Автор | parvaty (усмихната) |  | Публикувано | 17.09.12 14:18 |  |  | 

аз - ям! ма само в гурмЕ ресторантите, да не ме вземат за селянка!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да пусна психологическа тема  [re: parvaty] |  |  | Автор | ПЪTниka (Оня) |  | Публикувано | 17.09.12 14:28 |  |  | 

За сега ще те сложим в графата селянка, па после ще сменим ако трябва.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да пусна психологическа тема  [re: ПЪTниka] |  |  | Автор | parvaty (усмихната) |  | Публикувано | 17.09.12 14:31 |  |  | 

веднага да ме вадиш!! селянка!! селянка, ама с гурмЕ!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да пусна психологическа тема  [re: ПЪTниka] |  |  | Автор | DarkSide (of the moon) |  | Публикувано | 17.09.12 14:33 |  |  | 

Колегата ми французин, който всеки обяд си готви некви изтънчени гозби, почти ежедневно яде чесън на обяд, редовно и на мен ми предлага, че било полезно. Веднъж му казах че в моята страна се счита за неучтиво да миришеш на чесън докато си сред колеги и той ме изгледа смаяно, откъде - накъде ще е неучтиво, чесънът е полезен и изобщо не мирише на лошо  ... добре че не му споменах за нашите категории за селяни и граждани, щот той се гордее че е израсъл на село и че е ял само екологични ръчно приготвени храни

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да пусна психологическа тема  [re: ПЪTниka] |  |  | Автор | Silverado (HIмана) |  | Публикувано | 17.09.12 14:33 |  |  | 

кафе без цигара, ракия без мезе, целувка без мустак и таратор без чесън, ги таковай в таковата, Адаш!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да пусна психологическа тема  [re: DarkSide] |  |  | Автор | MupaM (ordinary юзър) |  | Публикувано | 17.09.12 14:38 |  |  | 

Ми то въобще да миришеш на ядене (освен примерно бонбони) на работа се смята за неучтиво.
 А ако намекваш, че за французина е неразбираемо "гражданин" да се отнася отвисоко към "селянин" - не ти вярвам.

На въпроса - ям чесън, да не съм изтънчена гражданка, та да не ям.
 И кое му е индиректното на нарязания чесън?

"Щото в София кореняците софиянци ядат чесън и не им пука, но  гражданите софиянци които са от селата не близват чесън щото да не си помислят хората, че са селяни."
 Не звучи никак убедително.
 Редактирано от MupaM на 17.09.12 15:01. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  това са митове сред селяците  [re: ПЪTниka] |  |  | Автор | zaphod (мракобес) |  | Публикувано | 17.09.12 14:40 |  |  | 

които искат да прикрият селящината си подменяйки ценностите . разбира се че да се яде чесън е селско, няма две мнения, както и да се ползват бели ленени кърпи.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да пусна психологическа тема  [re: ПЪTниka] |  |  | Автор | Nerv (Will'o'TheWisp) |  | Публикувано | 17.09.12 14:41 |  |  | 

Освен когато го хапвам за удоволствие. - Скелидка чесън е и задължителен размемнен чрез устните елемент, когато се прави любов с испанка (или може и да е наужким. Испанката де, не другото). т.е. идеята е разгорещяване на страстите. Демек може да се играе и от неиспаноговорящи Ибе-рийци. Победител е този който принуди отсрещната страна да захапе стръвта след поредния пас. За целта се ползват и отвличащи вниманието - разсейващи маневри. Абе - готино е.

Прав или изправян.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: това са митове сред селяците  [re: zaphod] |  |  | Автор | Silverado (HIмана) |  | Публикувано | 17.09.12 14:45 |  |  | 

а те'я, дето ходят до тоалетната и то по голямата нужда, те простаци ли са?
 Да не отварям дума за изпускането на газове. За тях наскоро четох, че ВСЕКИ човек го прави около 14 пъти на ден, поне. И който го отрича, е бил лъжец.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |