Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:09 04.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема остана ми - малко пърче зеле...нови  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано19.08.12 19:04



жал ми е - да ГО изхвърля...
дайте идея - какво да го правя?





Тема Re: остана ми - малко пърче зеле...нови [re: NUT]  
Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано19.08.12 19:30



салатка - с настърган морков, малко кисела ябълка на дрени парченца, копър, магданоз, чесън и лееко сосче от смесени лека сметана, горчица и майонеза







Тема Re: остана ми - малко пърче зеле...нови [re: NUT]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано19.08.12 19:39



само със сол, зехтин и балсамико + нещо твърдо.
Ма твърдото да не е това, дето си помисли първо, де.
Може и с него, ма да е в правилната подредба.





Тема Re: остана ми - малко пърче зеле...нови [re: NUT]  
Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано19.08.12 19:56



плюс още други зеленчуци=борш
плюс още зеленчуци и телешко=телешко варено
вариации на градинарски супи.

в края на краищата сол, оцет, зехтин плюс ракийка

(последното отделно от зелето, слага се в чаши, желателно със столче)



Тема Re: ами уший му балтон : )))нови [re: NUT]  
Автор врабец ()
Публикувано19.08.12 20:11



аз вчера така се чудих с едно копче.
ъъъ... шепа, около 200 грама, телешка кайма
ами какво да се направи с 200 грама телешка кайма.
хубава, чиста, прясна, червена... ама само 200 грама
много такъв въпрос... като с твоето малко парче зеле : )
и я изпържих с голяма глава лук и голям морков на ситно, добавих 3 чушки на малки кубчета и шепа гъби на дребно, после - 2 настъргани домата, връзка магданоз, чер пипер и чубрица, а като поизстина добавих 1 сурово яйце и разбърках и с към стотина грама настърган кашкавал.
и завинтих една доста вкусна, се получи, баница с това за пълнеж : )

сега ти му нарежи 1 тиквичка на дребно, и зелето на дребно и смачкано със сол, добави и домат на дребно, копър и чер пиперец и задуши.
после завий в бекончета пилешки хапки, изсипи отгоре задушените зеленчуци и попечи под фолио към половин-един час : )))

аз, ако бях на твое място, щях да си изхрупам парчето зеле докато чета това






Тема Re: остана ми - малко пърче зеле...нови [re: NUT]  
Автор kaндидaт-cпaмъp (аматьор)
Публикувано19.08.12 22:31



"ПЪрче" зеле да не идва от "пръч" - нещо като кокоши трън или кукувича прежда?



Пишещите с >1 ник са лицемери и трябва да се разобличават, защото са вредни за форумите.

Тема Re: ами уший му балтон : )))нови [re: врабец]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано19.08.12 22:34



егати каймичката, 200 грама нищо работа не си направила от нея!!!... хубу, че не готвя... ахахахаха... ама аз купих една каймица, че щях да правя кюфтета със сос бешамел... и взех та се зачетох в твоята рецепта! малии, как ме кефиш, Врабец!!!



Тема Re: остана ми - малко пърче зеле...нови [re: NUT]  
Автор КироАдминистратор ( )
Публикувано19.08.12 23:01



"Пърче" малък пръч ли е...?

Помни модернистите и се пази от тях!Ако ти харесват-твой проблем!
Това са последни времена!


Тема Re: остана ми - малко пърче зеле...нови [re: kaндидaт-cпaмъp]  
Автор КироАдминистратор ( )
Публикувано19.08.12 23:01



Просто се е объркала момата, едва ли е толкова тъпа и неграмотна.

Помни модернистите и се пази от тях!Ако ти харесват-твой проблем!
Това са последни времена!


Тема Re: остана ми - малко пърче зеле...нови [re: Киро]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано19.08.12 23:12



може пък да е в някаква специфична форма тоз зелев остатък... такава една... напърчена






Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.