|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
остана ми - малко пърче зеле...
|
|
| Автор |
NUT (ot ada) |
| Публикувано | 19.08.12 19:04 |
|
|
жал ми е - да ГО изхвърля...
дайте идея - какво да го правя?
| |
|
Тема
|
Re: остана ми - малко пърче зеле...
[re: NUT]
|
|
| Автор |
tartarianeyes (вейхайвей) |
| Публикувано | 19.08.12 19:30 |
|
|
салатка - с настърган морков, малко кисела ябълка на дрени парченца, копър, магданоз, чесън и лееко сосче от смесени лека сметана, горчица и майонеза
| |
|
Тема
|
Re: остана ми - малко пърче зеле...
[re: NUT]
|
|
| Автор |
Silverado (HIмана) |
| Публикувано | 19.08.12 19:39 |
|
|
само със сол, зехтин и балсамико + нещо твърдо.
Ма твърдото да не е това, дето си помисли първо, де.
Може и с него, ма да е в правилната подредба.
| |
|
Тема
|
Re: остана ми - малко пърче зеле...
[re: NUT]
|
|
| Автор |
лгДивч (2Х1) |
| Публикувано | 19.08.12 19:56 |
|
|
плюс още други зеленчуци=борш
плюс още зеленчуци и телешко=телешко варено
вариации на градинарски супи.
в края на краищата сол, оцет, зехтин плюс ракийка (последното отделно от зелето, слага се в чаши, желателно със столче)
| |
|
Тема
|
Re: ами уший му балтон : )))
[re: NUT]
|
|
| Автор |
врабец () |
| Публикувано | 19.08.12 20:11 |
|
|
аз вчера така се чудих с едно копче.
ъъъ... шепа, около 200 грама, телешка кайма
ами какво да се направи с 200 грама телешка кайма.
хубава, чиста, прясна, червена... ама само 200 грама
много такъв въпрос... като с твоето малко парче зеле : )
и я изпържих с голяма глава лук и голям морков на ситно, добавих 3 чушки на малки кубчета и шепа гъби на дребно, после - 2 настъргани домата, връзка магданоз, чер пипер и чубрица, а като поизстина добавих 1 сурово яйце и разбърках и с към стотина грама настърган кашкавал.
и завинтих една доста вкусна, се получи, баница с това за пълнеж : )
сега ти му нарежи 1 тиквичка на дребно, и зелето на дребно и смачкано със сол, добави и домат на дребно, копър и чер пиперец и задуши.
после завий в бекончета пилешки хапки, изсипи отгоре задушените зеленчуци и попечи под фолио към половин-един час : )))
аз, ако бях на твое място, щях да си изхрупам парчето зеле докато чета това
| |
|
|
|
"ПЪрче" зеле да не идва от "пръч" - нещо като кокоши трън или кукувича прежда?
Пишещите с >1 ник са лицемери и трябва да се разобличават, защото са вредни за форумите.
| |
|
Тема
|
Re: ами уший му балтон : )))
[re: врабец]
|
|
| Автор |
parvaty (усмихната) |
| Публикувано | 19.08.12 22:34 |
|
|
егати каймичката, 200 грама нищо работа не си направила от нея!!!... хубу, че не готвя... ахахахаха... ама аз купих една каймица, че щях да правя кюфтета със сос бешамел... и взех та се зачетох в твоята рецепта! малии, как ме кефиш, Врабец!!!
| |
|
Тема
|
Re: остана ми - малко пърче зеле...
[re: NUT]
|
|
| Автор |
Киро ( ) |
| Публикувано | 19.08.12 23:01 |
|
|
"Пърче" малък пръч ли е...?
Помни модернистите и се пази от тях!Ако ти харесват-твой проблем!
Това са последни времена!
| |
|
|
|
Просто се е объркала момата, едва ли е толкова тъпа и неграмотна.
Помни модернистите и се пази от тях!Ако ти харесват-твой проблем!
Това са последни времена!
| |
|
Тема
|
Re: остана ми - малко пърче зеле...
[re: Киро]
|
|
| Автор |
parvaty (усмихната) |
| Публикувано | 19.08.12 23:12 |
|
|
може пък да е в някаква специфична форма тоз зелев остатък... такава една... напърчена
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|