| 
	
 | 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     остана ми - малко пърче зеле... 
 | 
 
 |  
| Автор | 
NUT (ot ada) |  
| Публикувано | 19.08.12 19:04 |  
             |  
           | 
            
           
  жал ми е - да ГО изхвърля...
 дайте идея - какво да го правя?
 
  
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: остана ми - малко пърче зеле... 
[re: NUT]
 | 
 
 |  
| Автор | 
tartarianeyes (вейхайвей) |  
| Публикувано | 19.08.12 19:30 |  
             |  
           | 
            
           
  салатка - с настърган морков, малко кисела ябълка на дрени парченца, копър, магданоз, чесън и лееко сосче от смесени лека сметана, горчица и майонеза
 
 
  
 
 
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: остана ми - малко пърче зеле...
[re: NUT]
 | 
 
 |  
| Автор | 
Silverado (HIмана) |  
| Публикувано | 19.08.12 19:39 |  
             |  
           | 
            
           
  само със сол, зехтин и балсамико + нещо твърдо.
 Ма твърдото да не е това, дето си помисли първо, де.
 Може и с него, ма да е в правилната подредба.
  
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: остана ми - малко пърче зеле... 
[re: NUT]
 | 
 
 |  
| Автор | 
лгДивч (2Х1) |  
| Публикувано | 19.08.12 19:56 |  
             |  
           | 
            
           
  плюс още други зеленчуци=борш
 плюс още зеленчуци и телешко=телешко варено
 вариации на градинарски супи.
 
 в края на краищата сол, оцет, зехтин плюс ракийка (последното отделно от зелето, слага се в чаши, желателно със столче)
  
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: ами уший му балтон : ))) 
[re: NUT]
 | 
 
 |  
| Автор | 
врабец () |  
| Публикувано | 19.08.12 20:11 |  
             |  
           | 
            
           
  аз вчера така се чудих с едно копче.
 ъъъ... шепа, около 200 грама, телешка кайма 
 ами какво да се направи с 200 грама телешка кайма.
 хубава, чиста, прясна, червена... ама само 200 грама
 много такъв въпрос... като с твоето малко парче зеле : )
 и я изпържих с голяма глава лук и голям морков на ситно, добавих 3 чушки на малки кубчета и шепа гъби на дребно, после - 2 настъргани домата, връзка магданоз, чер пипер и чубрица, а като поизстина добавих 1 сурово яйце и разбърках и с към стотина грама настърган кашкавал.
 и завинтих една доста вкусна, се получи, баница с това за пълнеж : )
 
 сега ти му нарежи 1 тиквичка на дребно, и зелето на дребно и смачкано със сол, добави и домат на дребно, копър и чер пиперец и задуши.
 после  завий в бекончета пилешки хапки, изсипи отгоре задушените зеленчуци и попечи под фолио към половин-един час : )))
 
 аз, ако бях на твое място, щях да си изхрупам парчето зеле докато чета това 
 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  "ПЪрче" зеле да не идва от "пръч" - нещо като кокоши трън или кукувича прежда? 
  Пишещите с >1 ник са лицемери и трябва да се разобличават, защото са вредни за форумите.
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: ами уший му балтон : ))) 
[re: врабец]
 | 
 
 |  
| Автор | 
parvaty (усмихната) |  
| Публикувано | 19.08.12 22:34 |  
             |  
           | 
            
           
   егати каймичката, 200 грама  нищо работа не си направила от нея!!!... хубу, че не готвя... ахахахаха... ама аз купих една каймица, че щях да правя кюфтета със сос бешамел... и взех та се зачетох в твоята рецепта!  малии, как ме кефиш, Врабец!!! 
  
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: остана ми - малко пърче зеле... 
[re: NUT]
 | 
 
 |  
| Автор | 
Киро  ( ) |  
| Публикувано | 19.08.12 23:01 |  
             |  
           | 
            
           
  "Пърче" малък пръч ли е...?
  Помни модернистите и се пази от тях!Ако ти харесват-твой проблем!
 Това са последни времена!
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Просто се е объркала момата, едва ли е толкова тъпа и неграмотна.
  Помни модернистите и се пази от тях!Ако ти харесват-твой проблем!
 Това са последни времена!
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: остана ми - малко пърче зеле... 
[re: Киро]
 | 
 
 |  
| Автор | 
parvaty (усмихната) |  
| Публикувано | 19.08.12 23:12 |  
             |  
           | 
            
           
  може пък да е в някаква специфична форма тоз зелев остатък... такава една... напърчена 
  
           
  
             |   |  
  |   
 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |