Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:23 12.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Тази година... 2нови  
Автор LeoS (стар член)
Публикувано06.08.12 16:17

Малко преди да се отправим на север, осъществих втория си полет с парапланер.

След закриването на втория конкурс в Сопот "Състояние на полет" (част от Вазовите дни в града), поради неподходящ вятър в Сопот, желаещите да летим се изнесохме с автомобилите на Беклемето. Преди това инструктора Ники Йотов отиде да облети местността и звънна по тутурутката да си дигаме задниците, докато и там вятъра не се откаже да духа :)))
За разлика от първия път, когато желаещите бяхме само трима - моя милост, Недялко Йорданов и един поет от Варна, тоя път мераклиите бяхме цели 8 - двама човека и 6 жени :)))
Другата разлика е, че първия път само се "разходих" във въздуха, а този път правихме фигури с Ники. Тъй като бях "старо куче", Ники заяви, че ще пробва с мене и ако "оцелеем" - ще летят и останалите. А след нашия полет с акробатики във въздуха, останалите седем бяха на път да се откажат, но той им обеща да не ги "лашка" и с леки увещания от двама ни, мерака им надделя :)))
Третата разлика е, че тогава ви показах снимки, а сега ще ви покажа с клипче как изглеждат нещата отгоре.
На клипчето нарочно не съм заместил звука от вятъра с музика, за да "усетите" поне малко как е горе. И съм подбрал само 7 минути от 30-минутния ни полет - иначе можеше да ви стане скучно :)))

За малко да забравя...
Другия мъж в групата беше познатия ви от този клуб Хипо (hixxtam). Поради нищожното си собствено тегло () той постави рекорд по височина в групата - 2000 метра плавен полет.

И така, както обича да казва Ники:

<... електронната цигара е първата крачка към надуваемата жена ...>

Тема Re: Тази година... 2нови [re: LeoS]  
Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано06.08.12 16:27

Страхотно!! Поздравления!!

Тема Бравос! И страничен технически въпрос. [re: LeoS]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано06.08.12 16:43

Каква ти е камерата, с която си снимал? Силно се надявам да не е обикновена, а от тия по-малките и ячки, като за екстремни спортове, дето се монтират примерно отгоре на каската и още по-силно се надявам да не е скъпа.
Верно, "маже" на бързите сцени, но това може да е просто от конвертирането на видеофайла, нали?

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.08.12 17:56

завиждам ти и го изживях с теб.

Автор Molly (Перушанова)
Публикувано06.08.12 20:43

двама човека и 6 жени :)))

напомни ми детските години и един случайно чут разговор (който тогава не го схванах изобщо, но съм го запомнила, кой знае защо) между мама и татко, рано сутринта: мама (приготвя се за работа): "Николай, я погледни през прозореца и ми кажи как са облечени хората, да знам какво да си облека и аз", а той погледна и абсолютно сериозно и невъзмутимо й отговори "Ами то няма хора, само жени!" :))))

супер е клипчето, не спирай да летиш :)

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.08.12 22:24

Браво, това не съм го правил.
Браво.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Автор нoвakoв (красавец)
Публикувано06.08.12 22:27

ти защо заговаряш шофьора ве, келеш

не знам как не те е изгонил от парашута

излязох изнервен и измислих измамата, изневярата и изкърското дефиле !

Тема Re: Тази година... 2нови [re: нoвakoв]  
Автор kakata ( Vincero!)
Публикувано07.08.12 00:17

Да бе, много приказва.

Тема Аааа, Лъвчо, чух ...нови [re: LeoS]  
Автор LEO (sunny)
Публикувано07.08.12 10:05

...от Хипо за ваш'те подвизи!!! БРАВОС! ВИЙ СТЕ НАШ'ТА ГОРДОСТ!!!!

ОБИЧАЙТЕ СЕ...И СЛУШАЙТЕ ВЪТРЕШНОТО СИ ГЛАСЧЕ!

Автор Oчeтo ()
Публикувано10.08.12 13:43

С този постинг те предупреждавам! и заставам в защита на админа на клубс.дир.бг! Провокатори като теб бол. Що не вземеш да си постнеш брачното свидетелство, личните карти на теб и на жена ти, свидетелството ти за раждаемост, за да сме всички сигурни и обвързани правно с личната ти информация?! Какво си въобразяваш? Че някой е длъжен да се грижи за сигурността ти, докато ти праскаш лично инфо на ангро?!

Най-отвратителното нещо след липсата на възпитание е липсата на всякаква реална преценка за ситуацията, в която си се поставил!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.