|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Тази година... 2
|
|
| Автор |
LeoS (стар член) |
| Публикувано | 06.08.12 16:17 |
|
|
Малко преди да се отправим на север, осъществих втория си полет с парапланер.
След закриването на втория конкурс в Сопот "Състояние на полет" (част от Вазовите дни в града), поради неподходящ вятър в Сопот, желаещите да летим се изнесохме с автомобилите на Беклемето. Преди това инструктора Ники Йотов отиде да облети местността и звънна по тутурутката да си дигаме задниците, докато и там вятъра не се откаже да духа :)))
За разлика от първия път, когато желаещите бяхме само трима - моя милост, Недялко Йорданов и един поет от Варна, тоя път мераклиите бяхме цели 8 - двама човека и 6 жени :)))
Другата разлика е, че първия път само се "разходих" във въздуха, а този път правихме фигури с Ники. Тъй като бях "старо куче", Ники заяви, че ще пробва с мене и ако "оцелеем" - ще летят и останалите. А след нашия полет с акробатики във въздуха, останалите седем бяха на път да се откажат, но той им обеща да не ги "лашка" и с леки увещания от двама ни, мерака им надделя :)))
Третата разлика е, че тогава ви показах снимки, а сега ще ви покажа с клипче как изглеждат нещата отгоре.
На клипчето нарочно не съм заместил звука от вятъра с музика, за да "усетите" поне малко как е горе. И съм подбрал само 7 минути от 30-минутния ни полет - иначе можеше да ви стане скучно :)))
За малко да забравя...
Другия мъж в групата беше познатия ви от този клуб Хипо (hixxtam). Поради нищожното си собствено тегло () той постави рекорд по височина в групата - 2000 метра плавен полет.
И така, както обича да казва Ники:
<... електронната цигара е първата крачка към надуваемата жена ...>
| |
|
Тема
|
Re: Тази година... 2
[re: LeoS]
|
|
| Автор |
УниKaлнaтa (Заядница) |
| Публикувано | 06.08.12 16:27 |
|
|
Страхотно!! Поздравления!!
| |
|
Тема
|
Бравос! И страничен технически въпрос.
|
|
| Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
| Публикувано | 06.08.12 16:43 |
|
|
Каква ти е камерата, с която си снимал? Силно се надявам да не е обикновена, а от тия по-малките и ячки, като за екстремни спортове, дето се монтират примерно отгоре на каската и още по-силно се надявам да не е скъпа.
Верно, "маже" на бързите сцени, но това може да е просто от конвертирането на видеофайла, нали?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Silverado (HIмана) |
| Публикувано | 06.08.12 17:56 |
|
|
завиждам ти и го изживях с теб.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Molly (Перушанова) |
| Публикувано | 06.08.12 20:43 |
|
|
двама човека и 6 жени :)))
напомни ми детските години и един случайно чут разговор (който тогава не го схванах изобщо, но съм го запомнила, кой знае защо) между мама и татко, рано сутринта: мама (приготвя се за работа): "Николай, я погледни през прозореца и ми кажи как са облечени хората, да знам какво да си облека и аз", а той погледна и абсолютно сериозно и невъзмутимо й отговори "Ами то няма хора, само жени!" :))))
супер е клипчето, не спирай да летиш :)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ПЪTниka (Оня) |
| Публикувано | 06.08.12 22:24 |
|
|
Браво, това не съм го правил.
Браво.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
нoвakoв (красавец) |
| Публикувано | 06.08.12 22:27 |
|
|
ти защо заговаряш шофьора ве, келеш
не знам как не те е изгонил от парашута
излязох изнервен и измислих измамата, изневярата и изкърското дефиле !
| |
|
Тема
|
[re: нoвakoв]
|
|
| Автор |
kakata ( Vincero!) |
| Публикувано | 07.08.12 00:17 |
|
|
Да бе, много приказва.
| |
|
Тема
|
Аааа, Лъвчо, чух ...
|
|
| Автор |
LEO (sunny) |
| Публикувано | 07.08.12 10:05 |
|
|
...от Хипо за ваш'те подвизи!!! БРАВОС! ВИЙ СТЕ НАШ'ТА ГОРДОСТ!!!!
ОБИЧАЙТЕ СЕ...И СЛУШАЙТЕ ВЪТРЕШНОТО СИ ГЛАСЧЕ!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Oчeтo () |
| Публикувано | 10.08.12 13:43 |
|
|
С този постинг те предупреждавам! и заставам в защита на админа на клубс.дир.бг! Провокатори като теб бол. Що не вземеш да си постнеш брачното свидетелство, личните карти на теб и на жена ти, свидетелството ти за раждаемост, за да сме всички сигурни и обвързани правно с личната ти информация?! Какво си въобразяваш? Че някой е длъжен да се грижи за сигурността ти, докато ти праскаш лично инфо на ангро?!
Най-отвратителното нещо след липсата на възпитание е липсата на всякаква реална преценка за ситуацията, в която си се поставил!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|