Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:36 19.05.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема подновено искане за бан на пътник.  
Автор БoзaKocмaтa ()
Публикувано06.05.12 14:30

основания:
"ограниченото си пипе" - към дионис, без провокация,

.
"фригидни" - към мен,
"От злъч и безсилие ги говорите тези простотии, или кой ви знае какви сте!
Че и училище си си кръстил темата.
Тази тема не е учебна, тази тема си я направил за да може в нея пуделите да подлайвате и да се наакате в нея.
Хубава е темата, поучителна, идеално се самоопределяме в нея.
Нали сам забелязваш, че сте само няколко човека с нужда да плюете по всичко и по всеки и останалите нямаме нужди като вашите.
Джавкайте си и не си въобразявайте, че можете да ни научите на същото с вашето пуделско училище"
към дионис,
"заболяването си, лекувай се" - към мен,
"пиклата", "пуделчета" -

потребителят за пореден - не знам вече кой - път се опитва да провали спокойно и добронамерено водена тема, като обижда без провокация и търси разправия с участниците в нея. подновявам настояването си да бъде озаптен.

настоящата тема не е дискусионна, аз няма да пиша повече по нея.

Редактирано от БoзaKocмaтa на 06.05.12 14:32.

Тема контра бан за бозата!нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор ceлянинъt (европростак)
Публикувано06.05.12 14:34

заради нейното "гъз" и многот други арогантни прояви!

потребителката за пореден - не знам вече кой - път се опитва да провали спокойно и добронамерено водена тема, като обижда без провокация и търси разправия с участниците в нея.

свобода за Пътника, който е душата на клуба!
бан за бозата, която е чугунения капак върху клуба!

ЕВРОПРОСТАК

Тема Отхвърля се!нови [re: ceлянинъt]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано06.05.12 14:40

Чисто процедурно - по-добре е отделна тема за контрата, за да не се разводни тази (също и онази).

Тема бе нека като ще се пикае,нови [re: Phillip]  
Автор ceлянинъt (европростак)
Публикувано06.05.12 14:45

да се пикае на едно място... но-концентрирано и по-икономично некак си!

ЕВРОПРОСТАК

Тема ОК. Тогава неканови [re: ceлянинъt]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано06.05.12 14:49

уринирането започне ... СЕГА!

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: ceлянинъt]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 14:51

Аз също желая този "проблем" да го решим веднъж за винаги.
Бозата не ми пречи, никой в този клуб не ми пречи да се изразявам свободно.
Моят "проблем" е, че напоследък много взе да се намесва името на ника ми в разни интриги и това може да е досадно за другите потребители.
Осъзнах този факт и спрях да отговарям известно време на бозата, но тя продължи да ме предизвиква и просто трябваше, бях принуден да и отговарям по подобаващ за нея начин, за да мога някакси да спра тази досада за всички ни.
Опитах с мълчание, печат и сложих дори веднъж да види и да разбере че съм я прочел и не желая да и отговоря на предизвикателствата, но тя още повече се вбеси, може и да е болна де да знам, не съм лекар..
Та тя още повече се вбеси и започна да ме обижда с различни изгъзици и то вече не в нейни теми, както преди се оправдаваше, а в чужди теми, дори и в разговор между мен и бирата например, последно и между мен е пашата... и край няма.
Пак казвам, бозата не ми пречи, никой тук не ми пречи, но това трябва да се прекрати заради тези на които това им пречи.
Заради това ще ви помоля, при коментарите си в тази тема, да казвате пречи ли ви или не.
Готов съм всякакви съвети да приема и да ги приложа , за да свършим веднъж завинаги с досадата.
Нямам повече какво да кажа, темите са пред вас, вие си решавайте, аз отказвам да участвам в този нов-стар цирк.
Ще приема абсолютно всичко какво то мнозинството реши.
Благодаря ви, че ме взимате насериозно.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема За бан, минимум за 3 месеца.нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор Лин (...)
Публикувано06.05.12 15:00

Заради агресивната логорея, която вече губи мяра в обидите.

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: ПЪTниka]  
Автор тoпъл шokoлaд (разтопен)
Публикувано06.05.12 15:24

Пътник, я стига!
Не знам при другите как е... но тези теми за искане на бан са ми направо смешни.
Не се намираме в политбюро на КПСС.... това е ФОРУМ...и в частност клуб 40-50
Поне според мен, всеки има право да пише в която и да е тема и да изразява свободно мнението си.
Ако някой иска научен форум, да си го създаде, да направи ограничен достъп и да си пише в него. Тук сме се събрали хора от всякъде и всякакви и с различен начин на изразяване.
Боза нищо лично, но просто погледни отстрани. Сега Пътника ти пречи, ако го Банат, ще дойде ред на селянина, ако и него го премахнат на първа линия ще е Салвадоре и така докато си останеш сама....
Нали си минала възрастта на "Моля, другарко, Пътника ми пише в темите...."

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано06.05.12 15:33

"о, ето, някой от отбора на пуделите пак квичи
не ти увря тенекиената глава
къде се бъркаш в разговори, които не са лично с теб"

хайде сега, шоколадче, да ми кажеш, ама искрено - как би се чувствала, ако няколко души се закачаме след почти всеки твой постинг с подобни приказки

започва се едно яко дърпане, та вие, та ние ...
и така интересни теми затъват в плювни и обиди.

тъпо е

Тема Re:Суетанови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор Слънчице (тракийско)
Публикувано06.05.12 15:51

Киро ти направи комплимент, че те чете и ти се почувства ... админка

Спри се бе моме!

Няма да ти се получи! Не разбра ли?
Поне докато дунавчанина е чистач

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.