Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:51 19.05.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема подновено искане за бан на пътник.  
Автор БoзaKocмaтa ()
Публикувано06.05.12 14:30

основания:
"ограниченото си пипе" - към дионис, без провокация,

.
"фригидни" - към мен,
"От злъч и безсилие ги говорите тези простотии, или кой ви знае какви сте!
Че и училище си си кръстил темата.
Тази тема не е учебна, тази тема си я направил за да може в нея пуделите да подлайвате и да се наакате в нея.
Хубава е темата, поучителна, идеално се самоопределяме в нея.
Нали сам забелязваш, че сте само няколко човека с нужда да плюете по всичко и по всеки и останалите нямаме нужди като вашите.
Джавкайте си и не си въобразявайте, че можете да ни научите на същото с вашето пуделско училище"
към дионис,
"заболяването си, лекувай се" - към мен,
"пиклата", "пуделчета" -

потребителят за пореден - не знам вече кой - път се опитва да провали спокойно и добронамерено водена тема, като обижда без провокация и търси разправия с участниците в нея. подновявам настояването си да бъде озаптен.

настоящата тема не е дискусионна, аз няма да пиша повече по нея.

Редактирано от БoзaKocмaтa на 06.05.12 14:32.

Тема контра бан за бозата!нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор ceлянинъt (европростак)
Публикувано06.05.12 14:34

заради нейното "гъз" и многот други арогантни прояви!

потребителката за пореден - не знам вече кой - път се опитва да провали спокойно и добронамерено водена тема, като обижда без провокация и търси разправия с участниците в нея.

свобода за Пътника, който е душата на клуба!
бан за бозата, която е чугунения капак върху клуба!

ЕВРОПРОСТАК

Тема Отхвърля се!нови [re: ceлянинъt]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано06.05.12 14:40

Чисто процедурно - по-добре е отделна тема за контрата, за да не се разводни тази (също и онази).

Тема бе нека като ще се пикае,нови [re: Phillip]  
Публикувано06.05.12 14:45

да се пикае на едно място... но-концентрирано и по-икономично некак си!

ЕВРОПРОСТАК

Тема ОК. Тогава неканови [re: ceлянинъt]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано06.05.12 14:49

уринирането започне ... СЕГА!

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: ceлянинъt]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 14:51

Аз също желая този "проблем" да го решим веднъж за винаги.
Бозата не ми пречи, никой в този клуб не ми пречи да се изразявам свободно.
Моят "проблем" е, че напоследък много взе да се намесва името на ника ми в разни интриги и това може да е досадно за другите потребители.
Осъзнах този факт и спрях да отговарям известно време на бозата, но тя продължи да ме предизвиква и просто трябваше, бях принуден да и отговарям по подобаващ за нея начин, за да мога някакси да спра тази досада за всички ни.
Опитах с мълчание, печат и сложих дори веднъж да види и да разбере че съм я прочел и не желая да и отговоря на предизвикателствата, но тя още повече се вбеси, може и да е болна де да знам, не съм лекар..
Та тя още повече се вбеси и започна да ме обижда с различни изгъзици и то вече не в нейни теми, както преди се оправдаваше, а в чужди теми, дори и в разговор между мен и бирата например, последно и между мен е пашата... и край няма.
Пак казвам, бозата не ми пречи, никой тук не ми пречи, но това трябва да се прекрати заради тези на които това им пречи.
Заради това ще ви помоля, при коментарите си в тази тема, да казвате пречи ли ви или не.
Готов съм всякакви съвети да приема и да ги приложа , за да свършим веднъж завинаги с досадата.
Нямам повече какво да кажа, темите са пред вас, вие си решавайте, аз отказвам да участвам в този нов-стар цирк.
Ще приема абсолютно всичко какво то мнозинството реши.
Благодаря ви, че ме взимате насериозно.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема За бан, минимум за 3 месеца.нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор Лин (...)
Публикувано06.05.12 15:00

Заради агресивната логорея, която вече губи мяра в обидите.

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: ПЪTниka]  
Автор тoпъл шokoлaд (разтопен)
Публикувано06.05.12 15:24

Пътник, я стига!
Не знам при другите как е... но тези теми за искане на бан са ми направо смешни.
Не се намираме в политбюро на КПСС.... това е ФОРУМ...и в частност клуб 40-50
Поне според мен, всеки има право да пише в която и да е тема и да изразява свободно мнението си.
Ако някой иска научен форум, да си го създаде, да направи ограничен достъп и да си пише в него. Тук сме се събрали хора от всякъде и всякакви и с различен начин на изразяване.
Боза нищо лично, но просто погледни отстрани. Сега Пътника ти пречи, ако го Банат, ще дойде ред на селянина, ако и него го премахнат на първа линия ще е Салвадоре и така докато си останеш сама....
Нали си минала възрастта на "Моля, другарко, Пътника ми пише в темите...."

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано06.05.12 15:33

"о, ето, някой от отбора на пуделите пак квичи
не ти увря тенекиената глава
къде се бъркаш в разговори, които не са лично с теб"

хайде сега, шоколадче, да ми кажеш, ама искрено - как би се чувствала, ако няколко души се закачаме след почти всеки твой постинг с подобни приказки

започва се едно яко дърпане, та вие, та ние ...
и така интересни теми затъват в плювни и обиди.

тъпо е

Тема Re:Суетанови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор Слънчице (тракийско)
Публикувано06.05.12 15:51

Киро ти направи комплимент, че те чете и ти се почувства ... админка

Спри се бе моме!

Няма да ти се получи! Не разбра ли?
Поне докато дунавчанина е чистач

Тема ВРЕМЕ Енови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор Mинyтa (60 секунди)
Публикувано06.05.12 15:56

Най- после Бозата да си получи, това което си проси.

БАН за бозата. Гласувах.

Ама ха.

Клубари, смилете се над нея. Дайте й това, защото тя горката не можа сама.
Да не чете в клуба.

Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие.

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: tartarianeyes]  
Публикувано06.05.12 16:23

Тарти, навсякъде има симпатии и антипатии.
Така, искам само да забележиш /и поправи ме ако греша/ кой пръв предизвиква.
В миналата тема, когато Бозата поиска бан, Пътника беше поздравил кротко и тихо за празника. Бозата веднага му написа "Вън от темата" А даже Пътника не се беше обърнал към нея.
Сега пак... Пътника отговори на Дионис, Бозата го нарече гъз
Това ти го пиша, защото в един конфликт винаги има двама... но въпроса е да се проследи от къде започва кавгата...
Ето например, аз не се разбирам с Очето, в смисъл не може да си говорим с нея, затова не и обръщам внимание. Пише не пише в моите теми, няма проблем, затова е тема всеки да пише...
Сега ако се измислят някакви правила кой може и кой не може да пише в дадени теми на дадени потребители, добре.... но не смяташ ли, че е глупаво
А колкото това за пуделите, ми... какво да ти кажа, направо ми е смешно, но лично аз го игнорирам... Клуба не бива и не трябва да се дели на групички...Защото сега в момента е: Бозата от едната страна и Пътника и Селянинът от другата.... Не ти ли се струва безсмислено...
Лично за мен Пътника е доста незлоблив и разбран човек. Но дори и да греши някъде, не е ли най-добрият начин да му се направи забележка но с кротко и по нужния начин, а не с Излез ми от темата и т.н.
От цялата тази дандания мога обаче да ти кажа едно.... горкият модератор....

Публикувано06.05.12 16:33

точно защото има симпатии и антипатии, човек гледа през своята призма на симпатии и антипатии
оттам и изрази като : 'той/тя започна пръв/първа"

но въпроса е да се проследи от къде започва кавгата.

боже опази, шоколадке, пожалИ ни

и пак идвам до мярата и границата, която всеки сам трябва да си поставя

не съжалявам модератора - това е бойна задача, която никой не му е навирал насила

Тема Re: контра бан за Слънчо!нови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 16:33

Ти пък кой/коя си, че даже вече не се разбираме?

И щом не ми обръщаш внимание, престани да ми споменаваш ника!Какво я интересува тарти в тема за бан твоите терзания?
Истината е, че понякога се разиграват мозъчни атаки..за генериране на идеи как да се обиждат определени потребители. Да вземем за пример софка, която в последната си тема каза, че е в клуба, за да разговаря с връстници, а не, за да преследва сексуално Оптимиста. Ми, абсурдно е, да. Кой ще те преследва заради фустата или слипа ти, м?! Между тялото и ума има някаква връзка и тя се осъществява чрез начина ти на дишане. Поупражнявай се и ще разбереш, че светът не се върти около ореола на прекрасната ти проектирана личност!

Редактирано от Oчeтo на 06.05.12 16:34.

Тема беше време, когато този клубнови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 16:36

беше едно романтично място, където юзъри, хапещи мустаците си от смущение и юзърки с премрежени очи, споделяха най-съкровени съкровености, говореше се не само за секс, но и за кекс, една сладостна омара /омая?/ се стелеше над нашите клавиатури...
до мига,
когато с кратко пукване и приблясване като от изгаряща лампа - се появи
нещо космато и черно
и ни се развика - кви сме простаци, пъни, задръстени, муаме само суф леб и пръшки, дъщерите ни били курвета, синовете мутри, училищата - чалгаджийници, как сме нямали гражданско общество, как мразим циганите и педалите...
със себе си това черното и косматото довлече и малка тумбичка клакьори, които де и пригласят...
довтаса туй, косматичкото след като я бяха изритали от разни литер- и интелект- клубове или след като ги беше направо осмъртила...
довтаса, щото не и харесваше нашият покрит с онирична омая /омара?/ задушевен клуб...

и се почна - каканижене и дърдорене, дърдорене и каканижене кви сме задръстеняци и простаци... спретнатия хор на клакьорите - пригласяше с пуделско квичене до бога!

ами - баста! викам ази!
да си ходят в друг клуб!
що па трябва да унищожават нашия, единствения жив все още клуб!

бан за бозата!
бан за черното!
бан за косматото!

ЕВРОПРОСТАК

Тема и освен това клубът ни стана катонови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 16:40

земята на Палестина - ограден с мрежи, бодлива тел, стени...
"тук не пиши, там не пиши, не ми влизай в темата, напусни ми темата..."
и бозата я донесе тая мода!

бан за бозата!

ЕВРОПРОСТАК

Автор Униkaлнaтa (Заядница)
Публикувано06.05.12 16:40

Извинявай, че се намесвам!

Аз пък гледам на тези случки така - тези хора пишат в клуба години наред. Да си ги оставим да си изясняват противоречията и личните отношения. Да, и аз клъвнах едно мнение по въпроса, но повече не посмях да "възпитавам". Със сигурност има заложени неща в тези спорове, които ние не знаем.

Все едно някой да влезе в ОНЗИ клуб (знаеш кой!!) и да започне да ни обяснява колко възпитан и прекрасен е един господин (знаеш кой!!) само на базата на последните му 10 поста, които са ужасно прилични и стилово издържани... а всъщност НИЕ си знаем каква е истината, нали?

Тема абе аз казах ли -нови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 16:41

бан за бозата!

за всеки случай, ако не съм казал - ето -
бан за бозата!

ЕВРОПРОСТАК

Тема ти истерясанови [re: ceлянинъt]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано06.05.12 16:43

я зЕми поеми дъх малко и се успокой!

п.п. каза три пъти!

Тема Глупости на търкалета.нови [re: ceлянинъt]  
Автор Лин (...)
Публикувано06.05.12 16:43

И ако имаш поне малко джентълменство, ще спреш да спамиш с цел набиване на канчетата, които поемат.

Тема противоречиенови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор Ecнaф ()
Публикувано06.05.12 16:44

Не може хем да си против смъртното наказание, хем да си за бан, понеже е едно и също.
Даже ми е неудобно да те виждам в такава роля...

Има никове, които са "за", остави на тях да я играят, когато решат.

Тема ааа, душа! добре, чи ми ги броишнови [re: parvaty]  

колко пъти съм казал -
бан за бозата!

ЕВРОПРОСТАК

Тема пак против,нови [re: БoзaKocмaтa]  

и ще ти кажа защо - ти не приемаш чуждо мнение! Със сигурност си много интелигентна жена, и - когато казах, че пиша в този клуб, един човек ме пита "от тези, които харесват Боза Космата, или отдругия лагер си?" - което означава, че си и четена! Обаче не приемаш факта, че ВСЕКИ има право на място под Слънцето и на собствено мнение!

отделно дето аз харесвам Пътника!

Тема Re: ааа, душа! добре, чи ми ги броишнови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 16:45

голяма работа си ти! (с тоз станаха четири)!

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 16:45

По скоро детска градина.

По повод на което се замислям сериозно дали съм прав да говоря за кални битки в този форум, щото ще излезне че съм педофил.

Bеer? Mоre?

Тема не канчетата госпожа, анови [re: Лин]  
Публикувано06.05.12 16:47

обръчите!
щото буретата се разсъхват и не могат да задържат
уханно-омайно-опияняващо вино,
та затуй обръчите трябва периодично да се набиват!

пп - абе аз казах ли ба...?
не, май че съм казал вече!

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: tartarianeyes]  
Публикувано06.05.12 16:49

точно защото има симпатии и антипатии, човек гледа през своята призма на симпатии и антипатии
------------------------------
Да, но те са изградени на някаква база....
Всеки един от нас по една или друга причина си изгражда собствено мнение на база написаното в клуба. Лично аз не мога да приема че трябва да има теми ТАБУ за дадени потребители... Не го приемам! Или пък хората от клуба да се делят на интелигентни и тъпи.... Всеки е със своя начин на поведение. Когато обаче се имаш за културен и интелигентен бъди такъв докрай... не обиждай и не заповядвай...а направи забележка и помоли....
и пак идвам до мярата и границата, която всеки сам трябва да си поставя
Това е основното. Но дори и човек да се самозабрави /понякога се случва/ според мен, най-правилният начин е, да му се покаже грешката, добронамерено и етично.

Тема Аз съм обиден и дискриминираннови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 16:50

Що ме пропускаш така?
Аз толкова ентусиазирано се включвам в почти всяко заяждане.
Само дето не можах в софкиното безобразие да се включа, което си е истинско безобразие.
А модераторите са умни, за тях това е обикновен сеир, поне до колкото си мисля че ги познавам.

Bеer? Mоre?

Тема Re: контра бан за бирата!нови [re: bira_more]  
Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 16:50

Да, бира (кимам разбиращо), да обичаш децата може да се приеме и за педофилство, особено в тема за БАН на Пътника.

Редактирано от Oчeтo на 06.05.12 16:56.

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: Униkaлнaтa]  
Публикувано06.05.12 16:52

Уни, знаеш, че винаги към била човек с позиция...
В момента я изказвам.... нали нямаш против?

Против бан за Пътника съм!

Тема Re: подновено искане за бан на пътник.нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 16:54

Това не е читалище, с литературни четения и обсъжданки. Това е клуб, тип селска кръчма. Голяма част от клубарите го приемат именно във вида в който е. Други леко се цупят и мусят. Ти искаш да превърнеш клуба в читалище.
Интересното е че явно как да го кажем - не си в състояние да разбереш че това не е читалище.

Bеer? Mоre?

Тема Моята мотивация е различна,нови [re: ceлянинъt]  
Автор Лин (...)
Публикувано06.05.12 16:54

поради което настоявам на канчетата и нека се знае!

А защо и какво точно имам предвид, може би биха разбрали тези, които четат по-широко, че и на купон стоят след като се наядат!

Тема Re: Аз съм обиден и дискриминираннови [re: bira_more]  
Публикувано06.05.12 16:56

Пропуснала ли съм те?

Теб? Никога!!!!
Как може човек теб да те пропусне или изпусне, а?

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано06.05.12 16:57

Да преминава всяка една тема, която цели свободна обмяна на мнения, през призмата на симпатии и антипатии, обезмисля предварително всяка дискусия.

И когато изразяваш мнение, на което имаш своето право, разбира се, за да си по- обективна, проследи нещо простичко, когато имаш време и ако искаш: какво се случва с темите на Дионис (пардон, сюлейман паша към днешна дата) и темите на Боза, както и с тези на Пътник, например. Кой, защо и как пише в тези теми. Толкова.

На мен не ми дреме, че някой ще види у мен злобна женичка, "пудел" (горкото чудесно животно, на което е вменен негативен смисъл

) , защото за мен това са някакви инфантилни нелепости, които няма какво да обсъждам. Още повече постовете и мненията ми не са продиктувани просто от симпатии и антипатии. Случва се мнението ми по дадена тема и чисто- човешката ми симпатия на базата на някакъв усет за човека, да се намират на противоположни места. И съм убедена, че един такъв подход би бил доста по- полезен за клуба от сегашното фенско заслепение, което отрежда на любимия отбор неизменна и повсеместна правота. И което се опитва да наложи някакво унифицирано мислене. Ами, няма как да стане.

Наистина, байгън!

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 16:58

И най-важното - няма място в този клуб за тънкообидни.
В смисъл - не че някой ги гони, но просто няма да стане на тяхната.

Bеer? Mоre?

Тема Re: подновено искане за бан на пътник.нови [re: bira_more]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано06.05.12 17:01

+1

Тема Re: контра бан за бирата!нови [re: bira_more]  
Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 17:02

А, разбрах. Вие в движение с шоколада си поставяте параметри и формулирате правила на поведение в клуба! Ми, не става бозава бира такава. Покажи по друг начин, че си мъж!

Тема а така!нови [re: Лин]  
Публикувано06.05.12 17:07

значи и залците ми биват преброявани на купоните...

еех, какъв клуб беше...

ЕВРОПРОСТАК

Публикувано06.05.12 17:10

няма теми табу

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано06.05.12 17:11

1. Банът няма да мине и интелигентен човек като теб би трябвало отдавна да го е разбрал.

2. Ако престанеш и да се връзваш на провокации, да напомняш на Пътник, примерно, че не е желан в някоя тема (което, без да обсъждам какво пише Пътник, си е инфантилно в ината си) ще бъде една полезна стъпка за теб, за темите, за клуба.

3. Уви, няма какво да се направи явно по факта, че мнозина се дразнят от теми, които им звучат претенциозно и свръх- интелектуално. За мен това е смешно и някак комплексарско, още повече всеки има правото да пише или не пише в която тема си поиска, включително да чете или изобщо да не поглежда някои теми. Явно клубът показва на практика още веднъж колко трудно живеят различията заедно.

4. Дразненето от 3- та точка няма защо да бъде подсилвано с намеци, че никой друг не разбира за какво става дума.

Бях добронамерена, включително и когато ти казвам, че от темата няма смисъл.

Тема Ми не!нови [re: ceлянинъt]  
Автор Лин (...)
Публикувано06.05.12 17:12

Просто като дойда на купон към 8:30 - 9 и теб вече те няма и питам, бе къде го Селския - ми той вече си отиде....

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: PipilotaV.]  
Публикувано06.05.12 17:12

Пипи, аз ли нещо не разбирам или има разни правила в клуба /не писани/ които не мога да разбера.
Пиша ти като нов член от клуба, който не познава никой. Мнението ми е на база написано....
Та, какво се случва с темите на бозата и дионис... Започва се една тема, появи се някой, разводнява я, но тези които следят темата си продължават по нея. Във всяка тема има спам, независимо кой я пуска, въпроса е, че този спам може да бъде ограничен от пишещите, ако не му се обърне внимание. Но не може да се ограничава чисто практически кой да пише в тема и кой не. Това е форум.
Не си ли се замисляла, че само темите на Бозата се разводняват и се спамят, защо ли е така? Защото тя вместо да пренебрегне спама и да наблегне на темата, започва да коментира участника. Не защитавам никой, цялото ми мнение е на база лични наблюдения.
Искаш ли да се хванем на бас, че ако ти пуснеш тема, никой няма да спами или дори и да спами, ти няма да му заповядваш да ти излезе от темата или пък да го обиждаш....
А, това за пуделите....просто не е сериозно...

Тема бе бозата много добре знае, ченови [re: БoзaKocмaтa]  
Публикувано06.05.12 17:13

няма да получи бан за пътника,
въпросът е -
защо пак и пак, пак и пак, пак и пак каканиже кат кат злобна черна сврака!

пп- моля модераторите да отбележат, че -
не тя е злобна черна сврака,
а е
като злобна черна сврака!
тоест, казаното е в метафоричен смисъл...

ееех, а колко приятни дами имаше в тоя клуб!

ЕВРОПРОСТАК

Тема абе в един нормален публичен клубнови [re: тoпъл шokoлaд]  
Публикувано06.05.12 17:17

не може да има таквизи изгъзици - не ми пиши в темата, излез ми от темата...
кат са толкова велики и стерилни - ми да си направят велик и стерилен клуб бе!

ЕВРОПРОСТАК

Тема Отговарям:нови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор Лин (...)
Публикувано06.05.12 17:18

(извини ме, Пипи):

Защото Бозата е МИШЕНА, а пуделите са тези, за които не е.

И е съвсем сериозно, доколкото е последователно във времето и мащабно като фронт.

Тема Re: ОК. Тогава неканови [re: Phillip]  
Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 17:24

Мдааа, браво, сладур! Ама после селянинът да не реве, че имало какви там дами, които видиш ли вече ги няма. Няма ги, да. Представям си една Рейчъл, една спунк или пък Галюша да се занимават с пикливите истории на клуба.

Браво бе, сладур! Шоколадче искаш ли?

Редактирано от Oчeтo на 06.05.12 17:28.

Тема Re: бе бозата много добре знае, ченови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 17:26

Селски, сега ще се набъркам и в твоето мнение.
И хиляда пъти да повториш едно и също нещо, човек който те чете още от първия път ще те разбере и повторенията идват в повече....
Едно време отмина.... вече сме в днешното време...
Ако ти липсват дамите от едно време, не мога да ти помогна, но можеш да положиш малко усилие и дамите в днешно време да са ти приятни.
Ако искаш де....
Но... може ли да ти дам един приятелски съвет....пази се от лапите на емоциите ... някой път не прощават и не винаги са вярното решение.
Извинявай, но ти не харесваш Бозата и няколко други, ми защо им пишеш, защо ги провокираш.
Излиза, че в този клуб за теб няма приятни събеседнички, защото не си говориш с тях да ти е весело и приятно, а се затиткваш с другите...
Не се изживявам като някаква инстанция, нито пък искам да ти правя някакви забележки или да ти казвам как да се държиш... просто констатирам факт а той е... Ти си комуникатираш предимно с несимпатични за теб дами и това води до напрежение...и неприятни чувства както за теб, така и за тях...

Тема Re: ОК. Тогава неканови [re: Oчeтo]  
Публикувано06.05.12 17:31

С мен ли продължаваш да се заяждаш! Недей, мила! Няма смисъл!

ПП Аз искам шоколадче, ще ме почерпиш ли?

Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 17:32

ЦУНК.

Такава красота е да те гледа човек като пикаеш... Само така, давай смело и ще ти се връща всичко хубаво от този клуб.

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано06.05.12 17:35

Не става дума за разводняване, затова и не говоря за това. Става дума единствено за уважение към другия, към приемане на различни мнения и за спазване на добър тон.

Мисля, че малцина, уви, осъзнават, че чарът на този, най- жив все още форум в дирското пространство, е именно в шаренията му, в това, че е букет от характери, типове мислене, тематично разнообразие, интереси и начин на писане. Надделяването на една или друга "правилна линия" няма да е от полза за клуба.

Тема Re: ОК. Тогава неканови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 17:36

Да, ще те почерпя. Шоколадче и боза. Ако не ти харесва, може да не консумираш едното и/или двете.

Тема Re: контра бан за бирата!нови [re: Oчeтo]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 17:36

Не, просто това е публичен форум, насочен към възрастовата група 40 - 50. Сред тази възрастова група има всякакви хора. Има културни, възвишени, има и простаци. В правилата не е написано че достъпа за простаци е забранен. Така че е забранена откровенната явна простащина, но така както я разбират болшинството хора. Тоест нещо което според теб е явна простащина, за някой друг може да не е нищо.

Как оценяваш своето пипе? Като неограничено? В смисъл също толкова неограничено като пипето на бога в който вярваш? Щото ако мислиш че твоето пипе все пак има някакви ограничения, следната фраза не би трябвало да е обидна за теб:
ограниченото си пипе
Би трябвало да е обикновена констатация на факт. Поне за мен е ясно че неограничени пипета няма. Ясно е че всеки от тук пишещите е с някакви си свои ограничения на пипето си, включително и аз.
Но има тънкообидни, за които това е обида. Е точно това имам предвид аз.

А форумите не са място за показване на мъжественост.

Bеer? Mоre?

Тема а така!нови [re: тoпъл шokoлaд]  
Публикувано06.05.12 17:39

ти направи откритието -
Ти си комуникатираш предимно с несимпатични за теб дами и това води до напрежение...и неприятни чувства както за теб, така и за тях...

сайба в главата проста!

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: Отговарям:нови [re: Лин]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 17:42

Защо бозата да е мишена, а ти не си мишена?
Самата боза мисля че беше писала някъде, че пуска провокативни теми. Провокативните теми провокират различни реакции. Част от реакциите са такива каквито иска бозата, част от реакциите не са, а част от реакциите са неприемливи за бозата.
Но когато провокираш разнородни хора, трябва да си пълен дебил (в медицинския смисъл на думата), за да очакваш само такива реакции каквито искаш. И е нагло да искаш банване за това че има и реакции (на твоята провокация) каквито хич не ти харесват.

Bеer? Mоre?

Тема Дребна корекциянови [re: PipilotaV.]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 17:47

Част от темите на бозата са именно провокативни. Тоест първичната провокация е от страна на бозата. ПЪТник, аз, селския - реагираме именно на първичната провокация от страна на бозата. Реакцията може да е неприемлива за бозата, и за част от клубарите, но е важно да се разбере, че като провокираш, ще срещнеш всякакви реакции, а не само желаните от теб.
Или - която мома неще да я щипят да ходи на валс, а да не се хваща на селското хоро.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Дребна корекциянови [re: bira_more]  
Публикувано06.05.12 17:52

а кое е провокативното във вчерашната тема на пашата?

Тема Re: а така!нови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 17:52

Селски, абсолютно добронамерена съм, а ти ме разбирай както искаш.
Това ти го казвам и от личен опит....поддам ли се на емоциите, някой успее ли да ме вкара в негативното си пространство, губя опора и попадам и аз в капана на негативните емоции... И защо... да ме пита човек...
Затова избягвам да контактувам с агресивни хора, предпочитам шегите и неангажиращото общуване, пред безсмисления спор кой е по по най

Публикувано06.05.12 17:54

Аз съм възпитан човек и няма да ти откажа нито едното, нито другото.

Тема Re: Тая тема, като оная на Софка:))нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано06.05.12 17:55

Всеки си търси порцията Фнимание

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 17:59

отдавна БК - стопира негативите с/у БГ и българите!
смотаното Е - ЧЕ към тъй наречените "пудели":( без повод...
ИМ
се налазват и премазват - ТЕМИТЕ с безмислени! заяждания и обиди!!!
И
то само - от определени клубари:(
...
защо се случват подобни простотии?
в
които и ти си доста активен

Тема ама аз сериознонови [re: тoпъл шokoлaд]  
Публикувано06.05.12 18:01

възприех откритието ти и съвета...

единствено ме смущават сведените клепки и разтопения шоколад по устнитееее...

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: Дребна корекциянови [re: tartarianeyes]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 18:03

Ми аз не виждам нищо обидно в първите мнения на ПЪТник. Да те питам и теб - считаш ли че твоето пипе е неограничено?
Ако считаш че твоето пипе все пак има някакви ограничения, значи израз от сорта на ограничено пипе е констатация на факт, а не обида или опит за обида.
Освен това ако някой ще се обижда на ПЪТник, би трябвало да е пашата, а не бозата.

Bеer? Mоre?

Тема ой бозичке-изследователко - виж абсолютнотонови [re: БoзaKocмaтa]  
Публикувано06.05.12 18:04

безсмислие на твоята пак и пак дейност... всичко вече е ясно, ползвай моя материал безплатно -

няма сми да се пенявиш повече...

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: Дребна корекциянови [re: NUT]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 18:05

Може би защото като ме провокират, аз реагирам не така както някой би искал да реагирам.

Bеer? Mоre?

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано06.05.12 18:07

Всъщност, няма по- добър начин да подхраниш нечия суета от това да се чувстваш непрекъснато провокиран.

Изобщо, тъпо е, че се занимаваме с всичко това, вместо да разговаряме като големи и що- годе културни хора. Не мислиш ли? На мен започва да ми става направо досадно и участвам единствено поради наивната си надежда да дам своя мъничък принос в някакво умиротворяване.:)

Тема Re: Дребна корекциянови [re: PipilotaV.]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 18:14

М да - в това чудно време, има далеч по приятни теми за обсъждане.

А уморитворяване няма да има. Бозата се чувства като кръстоноска, която трябва непременно да наложи в клуба своите морални ценности, а в клуба има един куп тапигьози, които твърдо, категорично, методично, тъпо и упорито се съпротивляват.

Bеer? Mоre?

Тема Re: ама аз сериознонови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 18:19

Лъжовни са... не се смущавай.... фалшиви и неистински...

Тема тая простотия - кой И кеде Е постнал?нови [re: ceлянинъt]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:19

Публикувано06.05.12 18:21

"пипе" е синоним на "разсъдък", "ум", но натоварен с отрицателен и подигравателен заряд.

(не се правИ, че не го знаеш)

точно употребата на думи с подигравателен заряд са белег за отношение

бира, не се правИ на ущипан, с мен можеш да се заяждаш до безкрай
добър апетит

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:22

дионис - с какво те "провокира" в последната си тема?

Публикувано06.05.12 18:22

и аз се опитвам да опитвам, но кауза пердута е това

Тема вот тебе!нови [re: NUT]  
Публикувано06.05.12 18:23

гмЕцай!

ЕВРОПРОСТАК

Публикувано06.05.12 18:23

а в клуба има един куп тапигьози, които твърдо, категорично, методично, тъпо и упорито се съпротивляват
--------------------------
Списъче нещо ще има ли? На тъпигьозите.....

ПП Моето истинско име е с буквичката А, значи трябва да съм първа....

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:25

и АЗ:)
ама
балансиран резултат - И кота 0! липсва...

Публикувано06.05.12 18:27

Пипи, все си мисля, че война няма...
Има некотролирани емоции...

Ти няма ли днес да празнуваш някъде?

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 18:28

Е убу де - отношението е реципрочно. А и никъде в правилата няма изискване отношенията между участниците в дискусиите да са положителни, и да се ползват думи само с положителен заряд. Аз не току така пиша - тънкообидни.

А с теб трудно мога да се заяждам чак до безкрай. Нямаме чак такива различия във вижданията.
Само дребни заядки - тук таме.

Bеer? Mоre?

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 18:28

А аз как баш съм реагирал та чак да откачаш?

Bеer? Mоre?

Тема Re: Дребна корекциянови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 18:29

Бе аз бих се сложил на първо място, ама щом напираш - на дами неотказвам.

Bеer? Mоre?

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано06.05.12 18:29

Бях поканена на обяд, въпреки че, честно казано, нямам особено отношение към този празник. А вечерта имам работа, ама по- късно. За мен няма празници, няма делници- все си ближа... шоколада.

Тема Re: вот тебе!нови [re: ceлянинъt]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:31

на подобни "анкети" не вярвам...И не се ангажирам с вот!

пп нямам идея! какво се случва с теб...
НО
определено НЕ си селянинът - който харесвах от години!

не ЧЕ има някаво значение - за теб:(

Публикувано06.05.12 18:31

Подгласник значи, а? Приемам!

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:33

като се застъпваш за Пътника...
който от раз - засегна дионис!

Тема ОФФ:)нови [re: PipilotaV.]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:35

Пипи...
И
на гергьов ден - съм била именичка

Тема Re: ОФФ:)нови [re: NUT]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано06.05.12 18:37

Е, колко пъти?

Последно: именичка ли си или...?:))

Тема Re: ОФФ:)нови [re: PipilotaV.]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:42

по ТВ-то...
гмецнаха - че съм!
в
пълен потрес съм;)

пп на свинско сме вкъщи

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано06.05.12 18:46

Ами, тогава за всеки случай се чувствай поздравена.:))

Тема За бан на БозаКосмата, минимум до 2038 г.нови [re: Лин]  
Автор LeoS (стар член)
Публикувано06.05.12 18:49

Заради агресивните, многогодишни опити, да префасонира този клуб по свой образ и подобие.
Заради непрекъснатите, отчаяни опити да дава "наклон на кура" на чистачите/модератори - които и да са те.
Заради загубата на мяра в настойчивите й искания винаги по време на национални празници.
Заради неспособността й да разбере, че едно нещо повторено сто пъти, не винаги означава нейната истина, само нейната истина и нищо друго освен нейната истина.

<... плеоназмът е като девствеността - лечим е, но ако се открие навреме ...>

Автор cлaдyнka мeдyнka (pyrvata)
Публикувано06.05.12 18:53

... извинявам се за оценъчния елемент в последващата ми констатация, но писанието ти е доста манипулативно... иначе, исканията за бан ми се струват абсурдни, за зрели хора... и.......... не те разбирам, наистина, не ти прилича ...

...къде го чукаш, къде се пука...

Тема Re: ОФФ:)нови [re: PipilotaV.]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 18:57

за първи път ги чувам

мн приятна изненада:)

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 18:58

Ми според мен няма засягане. Поне по моите критерии.
Да те питам и теб - считаш ли че твоето пипе е неограничено? А ако смяташ че все пак имаш някакви ограничения - значи ограничено пипе, не може да бъде обида, а констатация на факт.

Bеer? Mоre?

Тема значи -нови [re: cлaдyнka мeдyнka]  
Публикувано06.05.12 19:00

моите наблюдения показват, че премилата ни надзирателка пуска тема за бан на Пътника с
периодичност
точно три лунни цикъла!
в случая точно днес имаме пълнолуние...

мога да предскажа датата на следващото подновено искане за бан...

ЕВРОПРОСТАК

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано06.05.12 19:02

Боза,
хабиш енергия излишно. Хем си пописахме за троленето неотдавна. Цитираните пътникови чаршафи са...смешни, ама много смешни. Не можах да се насиля да изчета всеки открай до край, то е мазохизъм, но по 2-3 изречения на постинг стигат, за да се разсмея. Напляскани глупости на корем, както винаги.
Понеже този ник ми е любимо спортно съоръжение в четенето с прескачане /аз си го прескачам/, но всяко второ мнение в почти всяка тема е от него, ей сега си направих труда да погледна през профила каква му е потребителската активност.
За последните дни - по 50-70 постинга на денонощие!!!!

И поне половината от тях въздългички, та смятай - човекът живее, за да пише денонощно в клуба. Сигурно поспива и похапва по някое време, колкото да не умре, после пак е денонощно пред монитора.
Бозичка, това е някаква много сериозна зависимост, възможно да е болестно състояние. Ако му сложат бан, може да не преживее абстиненцията.

Да бъдем човеколюбиви! По-разумно да прескачаш постингите на Пътник, отколкото да го превъзбуждаш или пък, пази Боже, да извоюваш бан. Кой го знае на какво дередже е човекът, щом дирът и този клуб са едничкото му занимание и радост.

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 19:03

естествено ЧЕ съм ограничена:)
ако
не бях - щях да съм някаво... неясно бреме!

Тема Re: подновено искане за бан на пътник.нови [re: Aлиca.]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 19:09

А
за теб - какво е дирЪТ?
да си почешеш - шундата ИЛИ мозъчните "гънки"?!

Тема Никое от тези искания не е причина за бан.нови [re: LeoS]  
Автор Лин (...)
Публикувано06.05.12 19:12

Те могат да се обобщят така:

Бе ще те махна аз оттук теб, бе, колко години ще ти обяснявам...

(че ми пречиш как да си правя чевермето...)
(че ми пречиш как да си пия кафето сутрин...)
(че ми пречиш как и на кого да скоча, докато...)

и т.н.

Срам е това, Леосе - срам за теб, за мен, за Селянина, за всички замесени.

Цялата Мара втасала... ключът към всичко е кръстоносният поход към Боза. Нека й намерим цаката, пък... тогава ще видим. Ще плеснем с ръце, ще се прегърнем, ще литнем почти в небесата...

Е кво ще видим тогава? - колко празни мнения пише Пътник на час, ден или седмица?! Ти колко от тях си в състояние или имаш желание да четеш, понеже не си (ново)зарибен)?! - 1, 2 или три процента?!

И добре - ще баннем Бозата. Кажи ми - в името на каква кауза?

Тя наистина прекалява, съгласна съм. Но в какво? - в своята праволинейност и постоянство.

Откога това е грях или нарушение на каквито и да е правила в клуб 40-50, да не говорим, че такива нямаме?

Ами не е, знаем го и двамата.

Но повече от 50% от клуб 40-50 е Пътник и намирам това за неприемливо, за теб не знам - ще си кажеш.

Публикувано06.05.12 19:17

... ай стига толкоз, бактисахме вече... надявам са, ма разбираш:)))

Тема Re: Никое от тези искания не е причина за бан.нови [re: Лин]  
Автор LeoS (стар член)
Публикувано06.05.12 19:20

Бе ще те махна аз оттук теб, бе, колко години ще ти обяснявам...
невярно - можех да я пратя (навреме) при гетсби и дедото, но не го направих - питала ли си се защо?

за останалото има простичък начин - не четеш този, който ти е неприятен.
а не му отнемаш равното право да изразява собственото си мнение - каквото и да е то.

Откога това (праволинейност и постоянство - б.м) е грях или нарушение на каквито и да е правила в клуб 40-50, да не говорим, че такива нямаме?
а откога тук е въведено правило колко, кога и кой да пише и кой да не пише?!?!

<... плеоназмът е като девствеността - лечим е, но ако се открие навреме ...>

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 19:25

Държиш си в тази тема като гъз!

Тема Re: ОФФ:)нови [re: ПЪTниka]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 19:28

гъз - определено имам:)
задник НЯМАМ - защото съм в момента мн дебела 48кг!

Тема Re: подновено искане за бан на пътник.нови [re: NUT]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 19:30

Обидно ли ти звучи?
Не се притеснявай, заредено е с положителна енергия.
Мини през пункта да ти я измерят, че единиците ни за мерки са разцентровани.
Някои тук съвсем не са в час!
Трябва на гъз да им се говори за да се досетят за какво става дума в тази тема!

Тема Re: подновено искане за бан на пътник.нови [re: ПЪTниka]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 19:32

АЗ
определено - не съм в час!!!

Автор Униkaлнaтa (Заядница)
Публикувано06.05.12 19:34

Уни, знаеш, че винаги към била човек с позиция...
В момента я изказвам.... нали нямаш против?

Разбира се, че ПРИНЦИПНО всеки има право на позиция. Дори и да не познава хич, ама хич, нещо в детайлите му - пак си има право на позиция.

Само че въпросът е ДОКОЛКО правилна е тази позиция. И доколко качеството "скромност" би трябвало да се проявява и от тези, които напират да дават позиция...

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано06.05.12 19:35

как се чеше шунда в дира?

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 19:35

"Гъз" не е към теб, аз никога към никого не съм го правил и няма да го направя.
Гъз ме оприличи бозата и веднага ми поиска бан за обида.
А аз го насочих към теб, за да разбереш за какво е темата и къде е ключето от бараката.
Ако можеш ме извини.

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 19:40

Е ми значи става въпрос за тънкообидни.

Bеer? Mоre?

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 19:42

С мерак.
Въобще добре е всичко да се прави с мерак.

Bеer? Mоre?

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 19:44

Малко нецензурна музика по темата:

Забранено за непълнолетни, и възвишени души.

Bеer? Mоre?

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 19:44

нормално;)
с една или две ръце с/у монитора!

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 19:46

става "въпрос" - за безмислени дразги!

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 19:47

Абсолютно. Направо детска градина.

Bеer? Mоre?

Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 19:49

хайде, сега сериозно.

1. ЦУНК означава централен учебно-научен комплекс, т.е. Филип, аз гласувах за теб и очаквам да си вършиш работата, а не да уринираш публично. Това не е заяждане. Съжалявам, но моето реноме следва да се пази от този, за когото съм гласувала, т.е. нямаш право да си правиш интерпретации без да говориш с мен. Имаш право да мълчиш.
2. Жените са си жени и на 16 и на 66. Ако имаш претенции що на едните им идва все още, а другите са може би в критическа възраст, ми не се захващай с кавалерстването в клуба като истински джентълмен.
3. Модераторът не трябва да мрънка. Затова си модератор. Тежка е короната, но блазе му на този дето я носи.
4. Ей така, що не вземеш пак да инициираш вот на доверие към теб? И този път да разбереш, че най-голямото наказание е да си на върха.

Хайде, сега, млъкни.

Редактирано от Oчeтo на 06.05.12 19:52.

Автор NUT (ot ada)
Публикувано06.05.12 19:50

като си съгласен:)
не подклаждай...излишни огньове!

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 19:56

Благодаряй се , че си го заредил с положителна енергия.
Иначе щях да ти искам бан за енергия менте.
В оня случай гъз не беше зареден с енергията рунтав и заради това е обидно.
Отивам да се епилирам и се връщам с нова енергия.
След малко ще се появя като чисто бръснат гъз!

Публикувано06.05.12 19:59

А и никъде в правилата няма изискване отношенията между участниците в дискусиите да са положителни, и да се ползват думи само с положителен заряд.

аааа, правилата

правилата налагат и да не се използват обидни думи

ам' неписаните правила?

хайде холан, дето викат холандците

абе - трябва това безумие да свърши, наистина

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 20:01

Как мислиш, добре ли е заредено като енергия да си го поставя за сигнатура или на бозата няма да и хареса?

Тема официално съобщение на група "Шипка"нови [re: БoзaKocмaтa]  
Публикувано06.05.12 20:02

бозата я баннахме от 14.35, а към 0,00 на 07.05.12 новата смяна ще и го вдигне... таковата...
който бан иска - бан получава!

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: официално съобщение на група "Шипка"нови [re: ceлянинъt]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 20:03

Автор Aлиca. (Лиса)

технически как става, че ми е интересно?
то, вярно, че меракът тръгва от мозъчните гънки, и каруцарския лаф, че главата на жената била само перископ на шундата сигурно важи чат-пат, ама чак пък заради едното шундочесане да зависва човек в дира...аз за какво съм се женила тогава!

Автор bira_more (бира)

scripta manent
А неписаните, не са правила.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Дребна корекциянови [re: ПЪTниka]  

ти ме надценяваш

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано06.05.12 20:05

не си падам.
а ти що питаш?

Публикувано06.05.12 20:05

А ти пък, какво толкова се впечатли от този гъз, та все това си повтаряш?

Епилиран, не епилиран всеки си го носи и си е негов....
За мен по-обидно е ако ми кажат гъзла... защото тогава ще става въпрос за голяяяям гъз...
Боже, изпростях.....факт! Ама цял ден това слушам
Хайде сега едно мощно Наздраве... да се чукнем и да се прегърнем...

Автор Фиши (Емарципанена)
Публикувано06.05.12 20:09

Ххахаххаха, докато вдяна чуденето ти защо си се женила

Благодаря ти, така ме разсмя:)))

Публикувано06.05.12 20:09

така е

освен това
veritatem dies aperit

Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 20:19

Бременна в кома след два инсулта
Фани Серафимова
06.05.2012

27-годишна варненка изпадна в кома, след като получи два инсулта в рамките на 20 дни. Станислава Христова е бременна в петия месец и в момента е в отделението по реанимация на Университетската болница „Св. Марина" във Варна, разказаха нейни близки.

На 9 април младата жена получила първия мозъчен кръвоизлив, заради който е била приета в лечебното заведение.

Станислава е била съвсем адекватна, в съзнание и се е чувствала добре.

Лекуващите обаче обяснили, че могат да направят операция, но не дават никакви гаранции за бъдещото й състояние, тъй като имало реална опасност бременната да загуби зрението или говора си. Съществувал риск и от пълна парализа, както и от смърт.

По думите на бащата на Станислава варненските лекари са направили всичко по силите си, дори изпратили писмо до Министерство на здравеопазването с искане да бъде командирован италиански професор, който да извърши сложна интервенция, цената на която е около 30 000 лв. Докато очаквали да дойде отговор обаче втори инсулт покосил Станислава на 29 април и оттогава тя е в кома.

Селски, хич не е смешно да си играеш със здравето на хората...ако не можеш да търпиш, как да ти се има доверие, че постъпваш правилно?

Автор Ecнaф ()
Публикувано06.05.12 20:21

Клуб Шипка ближе сладолед, след като е баннал Бозата. Тя е обърнала гръб и сърдито се отдалечава:

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 20:22

Щом е така, нека ти се обясня какво аз съм имал предвид под думата "пипе"!
Възможностите ни за възприемане на заобикалящият ни свят.
Това не е само разум, а и да е, бирата коректно ти обясни за него.
Освен с разум заобикалящият ни свят се възприема с още много други неща у нас.
Съгласна ли си с обяснението ми?
Вярваш ли ми за конкретния случай?

Тема Сефтенови [re: parvaty]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 20:22

като поостарее човек и почва "едно време, га бехме млади..., пък после дойдоха едни...."

И нас ни чака. Мен - по-скоро от теб.

Тема Re: Глупости на търкалета.нови [re: Лин]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 20:24

сега му е паднало да си събере отбора кучки - да лаят по бозата.

Тема Re: официално съобщение на група "Шипка"нови [re: Ecнaф]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 20:27

Тема Re: Глупости на търкалета.нови [re: Koм]  
Публикувано06.05.12 20:31

сега му е паднало да си събере отбора кучки - да лаят по бозата.
-----------------------------------------------------

Може ли отбора да е поименен......

Абе, хора, луната ли ви действа, що ли...
Значи тук има два отбора и не можеш да си кажеш мнението, защото веднага получаваш епитети и съществителни от другия отбор...
Наистина ли тук е 40-50, или е 10-14

Тема Re: Глупости на търкалета.нови [re: тoпъл шokoлaд]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 20:38

защо трябва да е поименен? Те си се знаят кучките на селянина.

Бозата пусна един постинг. Селянина отговори 10-на пъти. Кучките му - още по толкова пъти.
На Бозата това и се случва след всеки постинг - разбирам я като се издразни на няколко месеца веднъж.

Някой път - като не съм съгласен с Бозата си замълчавам, само за да не давам повод на глутницата да се разлае подире и.

Инак не знам дали сме 40-50... ама някои от нас - наистина са си за 10-15.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 20:44

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 20:45

Кучките срещу пуделите. Това е идеята на Ком.
Не се стряскай, често пъти се случва както те искат.
Това е с цел да можем да правим сравнения и всеки сам да си избере.
Ти си голямо момиче вече, и ти е време да разбереш, че на този свят идилия няма.
Така е замислено та все да ти са налага да избираш.
"...Поклон на злите и добрите.
Еднакво мъчат ни едните
и другите Добрите в мъка
ни потопяват при разлъка,
а лошите и много грешни
човека мъчат, щом ги срещне. ...

...Прославят се добрите хора.
Расте на лошите позора- ...

...А злият е като отрова;
като пожар за оногова,
чиято къща е от слама
и кладенец наблизо няма...

...Творецът мъдро ни е предоставил
сами доброто да открием ние –
тъй лебедът от смес вода и мляко
отделя млякото да го изпие."
Из книга седма

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 20:47

Салвадоре---

Публикувано06.05.12 20:48

съгласна съм с обяснението ти

но тук липсва невербалната комуникация и е много по-различно

чак сега ми излезе картинката ти и ако питаш мен, нямам нищо против добре заобленото ти дупе :))))

"добре заобленото ти дупе" по-добре ли е от "добре заобления ти гъз" ?

Тема Споко, бенови [re: ПЪTниka]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 20:50

ти не си в никакъв отбор - ти си независимо изтрещял.

Днес лаеш по едните, утре по другите... константата е, че лаеш постоянно.

Публикувано06.05.12 20:51

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 20:52

падаш ми в очите, след като не се разбираш с Очката.

Как може, представи си?
Та тя е душица!

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: Silverado]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 20:53

Сигурен съм, че те пробва дали внимаваш какво пише.
Щях да се обадя още тогава, но и на мен би беше интересно да видим дали я четеш внимателно.
Концентриран си, това е добре!

Тема оо, задокеанския, много умно гледаш!нови [re: Koм]  
Публикувано06.05.12 20:54

ЕВРОПРОСТАК

Публикувано06.05.12 20:55

Ком, знаеш ли какъв е проблема тук...точно никакъв...просто въпрос на емоции
Но ето че се появява твоят постинг
Бозата пусна един постинг. Селянина отговори 10-на пъти. Кучките му - още по толкова пъти.
След като с лека клавиатура можеш да наречеш някой КУЧКА /и то без да я познаваш/ и то кучка със собственик, просто ме остави без думи. Ако ми кажеш, че това е държание на мъж около 40, няма да ти повярвам....
онемях!

ПП а аз ако защитавам Селянина, кучка от каква порода съм?

Тема това са нашитенови [re: Ecнaф]  
Публикувано06.05.12 20:56

резидентки в Амстердам - Маша и Станка...

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: оо, задокеанския, много умно гледаш!нови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 20:58

уу, че красиво същество

какво нещо е природата само

Публикувано06.05.12 20:58

Моля, за извинение и прошка!

Ама твоята Дулсинея, нещо ми се зъби непрекъснато...а аз не съм зъболекар...
То заради теб, ще приема бозата и шоколада и ще се помирим... Обещавам!

Тема Re: подновено искане за бан на пътник.нови [re: Фиши]  
Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано06.05.12 20:59

ами така, аз като не вдявам на нютата тестовете за сексуалност

Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 21:00

хе-хе... споко бе... аз не претендирам да съм пораснал и разумен.
"Кучки" идва от "пудели"... и въобще - не се шашкай толкова.

Тема О, дунайския, пълзиш ли?нови [re: ceлянинъt]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 21:02

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:02

и си мери думите срещу Очката - на сърДце ми лежи!

Наздраве!

Тема Re: О, дунайския, пълзиш ли?нови [re: Koм]  
Публикувано06.05.12 21:03

и още едно красиво същество

Тема нали?нови [re: tartarianeyes]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 21:04

голо и лигаво...

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:06

Верно че се отплеснах и аз - Против бан за Адаша съм.
Долу ръцете от ник ПЪТник!
ВенсеремУс и наздраве Адаш!

Публикувано06.05.12 21:07

На шашната ли ти приличам...

Просто ми стана интересно, кучка пък и със собственик, но без порода...някак нямам визия нито за собственика, нито за кучката.....
Аве карай...

До сега никога не съм писала толкова в клуба... май е време да се сЪпра...

Тема Re: контра бан за бирата!нови [re: Oчeтo]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:08

Тема Re: това са нашитенови [re: ceлянинъt]  
Публикувано06.05.12 21:09

... да си виждал шефа, че го чакам:)

Тема Re: нали?нови [re: Koм]  

аз не го виждам така
знам, че и ти, ама пуста драка

Тема Re: Споко, бенови [re: Koм]  
Автор ПЪTниka (Оня)

Заредил си го с енергията помияр ли?

Толкова ми е пипето.

Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 21:10

чакай, бре - тамън си почнала.

Ми - те кучките почти винаги си имат собственик, бре. Безстопанствените кучки Фандъкова ги лови и после не знам какво ги прави.

Тема Re: Глупости на търкалета.нови [re: ПЪTниka]  

Кучките срещу пуделите. Това е идеята на Ком
-----------------------------
Яснооооооо.. аве добре че си ти, та ми отваряш очите...

Тема Re: това са нашитенови [re: cлaдyнka мeдyнka]  

колинце

твое ли е?

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:11

от "Орлово гнездо" знаеш, че всичко се вижда ясно! Нали, Адаш!

Наздраве за победата!

Тема Re: това са нашитенови [re: tartarianeyes]  
Публикувано06.05.12 21:12

... не, имам алергия към космите им... но ги харесвам много:))пък и съвпадна с темата

Тема Съгласих сенови [re: tartarianeyes]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 21:12

права си. Ето така по-бива:

Публикувано06.05.12 21:13

и си мери думите срещу Очката - на сърДце ми лежи!
-------------------------------------
Ок, знам и само заради теб ще се съобразявам, да знаеш....
Поклон пред избора ти....

Автор Samtpfoten (усмихната )
Публикувано06.05.12 21:13

Слънчево шоколадче,

и аз съм нова тука, от има-няма 6-7 месеца. Чета основно темите на Дионис, Гелсомино и Бозата, защото са ми интересни и ми попълват големи празнини в културата. Не виждам защо войнстващата посредственост трябва да ни залее и удави, да не би случайно да научим нещо и, не дай боже, да поумнеем и да се видим отстрани. Щото като се видим, много е възможно да не се харесаме. А като не се харесаме пътищата са два - да се направим, че сме си добре и такива, каквито сме, и да ревнем "вън на тези ЕнтелЕгенти, дето са ни налазили" или да си отворим сетивата и да научим нещо интересно и полезно от тях. ЗА себе си съм избрала втория път. Смятам, че смисълът на клуб 40-50 е такъв - да бъде един усмихнат и спокоен пристан за размяна на мнения. Ако ми се слушат и разправят простотии, ще си потърся някой тийнейджърски чат.

Нещо ми идват в повече постоянните инсинуации, това очевадно опорочаване на теми, преиначаване на думи, делене на наши и ваши. За себе си мога да кажа, че пиша все по-малко, налагам все по-голяма автоцензура само за да не засегна по някакъв начин "силните на деня", за да не се разхвърлат епитети по мой адрес и това ми е дълбоко омерзително. Щото, който не се съобпазява - справка БозаКосмата.

Мисля си - защо не си уважаваме умните хора, защо ги навираме в кучи гъз, защо няма един премерен и възпитан тон, една разумна, трезва и премерена размяна на мисли, а това безобразие? Аз нямам отговор. Нямам и здравите нерви на БозаКосмата (впрочем винаги ми се обръщат червата като трябва да напиша този грозен ник).

Кое й е елитарното на БК, кого иска да изкара прост? Не можем всички да знаем всичко. Ето, аз си признавам директно - считам се за достатъчно проста и не се срамувам от това, че не знам много. Но не си манифестирам простотата, а се старая да науча още и още при всяка възможност. В този смисъл благодаря на всички умни и възпитани хора тук, предоставили знанието си безплатно и в полза на останалите. Когато аз знам нещо, което би било интересно за останалите, споделям и аз. Иначе гледам да не спамя.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:16

тъй ам'чи, с'я ша доди и ща ма засипи с ласки - да видиш, ти.

Тема Re: Съгласих сенови [re: Koм]  
Публикувано06.05.12 21:19

пфууу, коме

ти си, дето немците викат - шпийлфердербер (разваляш хубавата игра)

като някой хулиганин с тръба и финки

Публикувано06.05.12 21:21

Ми - те кучките почти винаги си имат собственик, бре
-----------------------------------------------
Ми тъй де... въпросът тук е да си знаят собственика, а аз досега не го знаех, освен да ти благодаря, че ми отвори очите...а?

Но знаеш ли, най-важно е да се чува лая на кучките, всява суматоха и обърква околните....
Ако съм кучка нека съм санбернар...приветливо и спокойно животно...

Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 21:24

Е - хубаво, де - щом толкова държиш да си кучка - ще ти вържем ли буренце ром на врата?

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 21:26

"но тук липсва невербалната комуникация и е много по-различно "

Добра си е комуникацията и нищо не и липсва, щото си мой човек заради ти го показах да го видиш като дупе.
Ето го и като мръсен гъз:

Моля, преди да дадеш мнение разглеждай внимателно обекта

Тема Re: Съгласих сенови [re: tartarianeyes]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 21:29

Ееее, хората знаеш ли какви пари плащат за тези охлюви, бре... аз обаче ги предпочитам без черупки, пържени, леко хрупкави - идеално мезе за бира.

Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано06.05.12 21:29

Пак ли? Пето искане за бан на Пътника!

Вие двечките със Софка мине не мине пък току си запеете старата песен!

Сега какво? Контра тема да пусна "Обичаме те Пътник"? Минахме и по този път!

Как пък не ти омръзна... Аман!

Наистина не те разбирам, не че е необходимо де. Софка я разбирам, но ти си някак УЖ по така...

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 21:30

Наздраве адаш.
За здравето на всички!

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:31

Бира, моля те да направиш леки корекции на това си мнение и да пожелаем чистачите да го закачат най горе за дълго.
В кратце - "Това не е читалище, с литературни четения и обсъжданки"!

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:35

наздраве Адаш!

А бе, я да те питам - ти карта от читалището ще получиш ли?
Бирата го синтезира много точно и ме изкефи!

Читалище 40-50 - как звучи само, а?

Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано06.05.12 21:36

Здрасти Пътник!

Пак са те емнали. А аз вместо да дръпна защитна реч хайманосвам нагоре-надолу.

Едно време момчетата дърпаха плитките на момичетата, които харесваха. Та и тебе мине не мине пък току ти задърпат ника, щото плитки сигурно нямаш, а и си далече.

Софка така дърпа ника на Оптимста. Защо ли някак си двечките ги връзвам тази вечер. Повтарящо се поведение . Абе има нещо, не може да е случайно. А ако е случайно? Ама пък там където има много случайности трябва да се търси закономерност...

Аз ще направя едно календарче да видим през какъв перидо от време се повтарят Софкините и Косматите меропрятия на теми : не ме обичате и долу Пътника!

Тема Re: Глупости на търкалета.нови [re: Samtpfoten]  
Публикувано06.05.12 21:38

Лапичке, знаеш колко те уважавам....НО.. позволи ми да не се съглася с теб и веднага ти казвам гледната си точка...
Аз никога не съм казала нищо лично против Бозата, а съм била против поведението й в клуба. Тя може да е най-умния, културен и симпатичен човек, но аз съм против това да казва кой може и кой не може да пише в темите. Разбери ме правилно, това е клуб т.е. събрани сме различни хора и ако няма толерантност и търпимост, няма как да има и мир.
И нека се престане с това, че темите които са на определена тематика дразнят другите, които не ги разбират. Това са абсолютни глупости. Откровена съм!
Ако не беше пусната тази тема днес, нямаше да и има и тези коментари, а те са насочени предимно за БАН ли е Пътника.
Нямам абсолютно нищо лично към никой и към нищо, реагирам на написано и начин на поведение.
Хайде сега, за да изясним нещата ти ЗА или ПРОТИВ бан за Пътника си?
И защо на теб Пътника не ти пречи, а доста пъти си засвидетелствала уважение към него?

ПП не съм войствена, нито агресивна, напротив уважавам всички тук, но това не ми пречи да изказвам мнението си директно и откровено. Това е....

Публикувано06.05.12 21:40

тъй ам'чи, с'я ша доди и ща ма засипи с ласки - да видиш, ти.
---------------------------
Удоволствие е да ви чета... като Ромео и Жулиета сте....ама в пародиен вариант...

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 21:43

Ok, ще го имам предвид.

Bеer? Mоre?

Автор Silverado (HIмана)

ти изчакай само да се появи, пък...

Как мислиш, Очката, дали таковата.... а?

Ааааа аз не държа... ти ме типоса, като такава....

Ама сега разбрах де... ясно ми стана...

Автор ПЪTниka (Оня)

А дворът ми е пълен с охлюви. Но аз пръскам редовно тревата с виагра.

Публикувано06.05.12 21:44

а-ха(въпреки, че не я познавам)...

Тема Re: Съгласих сенови [re: ПЪTниka]  
Публикувано06.05.12 21:46

... ти си вълшебникът Хотабич... умножителят на тварите във Вселената...

Публикувано06.05.12 21:47

Моля те... не ме карай да мисля за нея... Блокирам само като и видя ника.... Пълен пас съм относно мисловния процес към дамата....
Питай я! Ще ти каже.....

Публикувано06.05.12 21:50

ми ок
приемам, че вие със селския си разменяте рецепти на любими ястия

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:52

таз гума "Пнеумант" ли е?

Аз на тебе бих си я закачил на себе си!
Ето ти пример, но за благоприличие метнах пешкиря!

Публикувано06.05.12 21:53

ми добре заоблено дупе, кво
ама сега виждам, че не си ти - ставните ти връзки не изглеждат така :))))

за теб мръсен гъз, за мен покрит с шоколад

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: cлaдyнka мeдyнka]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:54

бе изчакай да я заклещя някъде на тясно, па да видиш тогаз!

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:55

успокой се, де!

Спирам.

Публикувано06.05.12 21:58

Благодаря, за разбирането!

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 21:58

Тема Re: беше време, когато този клубнови [re: ceлянинъt]  
Автор КироАдминистратор ( )
Публикувано06.05.12 22:02

Ти, Леос, Пътника, Ржевски,селянинът и още няколко човека не подлежат на бан, поне докато аз съм админ тук.

Бозата реално не е част от тъканта на клуба, тя нито се е появявала, нито някога ще се появи на клубна среща, тъй че виртуалният пакет "БК" теоретично може да е Хасан, Йордан, Пътника дори, Саркози или примерно виртуална проява на Сатанаил или Дева Мара.
Това е лично мое мнение, моля квичежниците да не ми отговарят, щото не знам дали и кога ще го прочета. Аман.

Публикувано06.05.12 22:09

...е, какво да гледам аз, ти нали нея ще заклещваш:)

Тема Re: Дребна корекциянови [re: лгДивч]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 22:09

Много работиш ти и не ти остава време за шоу

Тема Re: беше време, когато този клубнови [re: Киро]  
Публикувано06.05.12 22:10

---Той каза!
Амин!
П.С.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 22:11

сигур ша врещи, ма дали и какво - не зная?

Тема Re: Съгласих сенови [re: cлaдyнka мeдyнka]  
Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 22:11

Заради груповия секс го правя

Публикувано06.05.12 22:13

... ти реалността я остави, мерака, мерака е важен...

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 22:14

ето и приемливата версия!

[image]http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII[/image]

Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано06.05.12 22:15

Ами работя щото требе да ручам! Вие сте събрали тука кой реститут, кой с американска пенсия, кой изкопал имане в двора, на кой Дунава му докарал кофчеже... А мене кой да ме храни

Вярно е, че пропускам много веселба тук, ама пък не пропускам на друго място

Бъди здрав!

Автор Koм (рекордьор)

чакай бре, къде се буташ... далече си от глутницата ти...

Автор Silverado (HIмана)

и умирал последен, май?

Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 22:16

ми - тя - Бозата е дала линкове с примери - не е искала бан заради писане просто.

Тема Чшшшнови [re: ПЪTниka]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 22:18

ква е таз порнография, бре?

От друга страна - нали и аз това казвам - там по Дунава много охлюви, много нещо.

Редактирано от Koм на 06.05.12 22:18.

Публикувано06.05.12 22:19

... ми, да... и аз тъй съм чувала... инак, другото ясно, въпрос на няколко минути... ма блянът и фантазията, меракът ...е тез неща държат челяка буден и жив....

излизам, нещо много закачливо ми става

Тема Re: Съгласих сенови [re: tartarianeyes]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано06.05.12 22:19

... или се вземаме за мезе.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 22:20

Публикувано06.05.12 22:21

направо

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 22:23

Добре водим разговора до тук.
Остава да си признаеш, че и двамата сме ограничени в знанието какво вижда другия.
На което ти отговори, че се познавало по енергийния заряд.
Как така ти познавачката на енергийни заряди, но позна на малката снимка че е гъз с шоколад, а го обърка с моя гъз и чак на увеличената снимка стана гъз покрит с шоколад.

Точно така разговарях с пашата, за да уточним що за гъз е това училище и в това беше енергийния заряд, но още не беше зареден.

Между нас двамата се получи че нито ти се обиди и засегна, нито аз.
То няма и от какво.
Ама и щото и двамата сме интелигетнти.
Пък и специално аз се зная що за гъз съм си.
Искаш ли да си поговорим за торти, че за този гъз ми стана кофти да говаря с теб по този начин?

Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 22:28

Виждам, че мерака ти е важен, но не ме замесвай в тази ваша реалност пред очите на всички.

П.С. Щото най мразим показността пред приятели.

Ей, като си правиш гаргара, не забравяй, че закачливото настроение сближава и току-виж набързо си се оказала в прегръдките на Силверадо...и после НАЗДРАВЕ! Чуквате се и си прощавате всички своеволия...

Редактирано от Oчeтo на 06.05.12 22:30.

Публикувано06.05.12 22:31

Смей се ти... смей....

След малко ще ти се стъжни...
Те ти едно стихче... посветено на теб и свързано с нея....

Ще прокърви туй сърце неразбрано
на две ще бъде то раздрано
Устата плахо името и ще шепти
Мила моя къде си ти

Тъй е нали?

Публикувано06.05.12 22:31

Харесвам ПЪТник в ония му постинги, когато има какво да каже, много го харесвам при това. Харесвам всеки, който споделя нещо интересно, преживяно, забавно. Теб също.

Не харесвам плямпането, обидите, злонамереността. Независимо кой от клубарите го прави. Всеки може да има проблеми, да изпуши веднъж-дваж. Но системно да се лае месечината ми иде в повече.

Редактирано от Samtpfoten на 06.05.12 22:36.

Тема Re: контра бан за бозата!нови [re: Oчeтo]  
Публикувано06.05.12 22:35

... аз съм по фантазирането и случките преди това:) сори, не съм искала да те замесвам, аз говоря принципно, а Силверадо, като стар боен другар ме слуша... но съветът с прощаването ми допадна, мисля да го приложа след малко... а инак, аз съм многооо далече...

Публикувано06.05.12 22:37

познавачката на енергийни заряди

дали да не го сложа в сигнатурата си?
дали ще се хареса?

Тема Re: беше време, когато този клубнови [re: Киро]  
Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 22:38

Да не вземеш сега да вдигнеш кръвно? то, от мислене стават инсултите. Дядо ми се казваше Киро - така си умря, неразбран..че като мисли емоционално, вдига кръвно, но си беше истински Лъв де..

Публикувано06.05.12 22:40

Лапичке, хората са различни...не може и не трябва да ги съдим...
Аз от началото го казах, от несериозните съм... използвам клуба предимно за забавление и за лафче. Не отричам обаче сериозните теми и хората, които ги харесват.
За мен лично клубовете не са място където мога или искам да науча нещо /освен мнението им по даден въпрос/, т.е. не това ми е целта да влизам тук, но ако има интересна тема, с нещо за научаване, ще се радвам.
Точно това е и тематиката на клуба ...40-50
Не е строго профилирана... за мен всеки има място под слънцето...дано обаче всеки съзнава какво прави...

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 22:42

Аз пък съм чел в една книга, че жената била досадно допълнение към шундата.

Автор snowprincess (invisible)
Публикувано06.05.12 22:45

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 22:46

Ще ти ходи.
Имаш вродената женска интуиция.
Но за да я ползваш и развиваш, е необходимо да се откажеш от претенциите си, че си умна!

Да я сложиш в сигнатурата си ще ти ходи, но само да я сложиш няма да е достатъчно.

Публикувано06.05.12 22:48

по-вероятно е да изглежда така

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 22:52

Как хубаво сте се заиграли...право е очето, ще му отворите работа на адаша.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 22:53

да бе, щял съм бил да шептя....

Тя ще шепти, ама да видим какво и дали през зъби?
Ми не е тъй!

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 22:54

Анджък де - само ще гледаш.

Bеer? Mоre?

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 22:56

а такааа - значи в сака ми се удари и Медунката.

Мерси Очка! Знаех си че може да разчитам на теб.

Публикувано06.05.12 22:57

лапичке, пиши, не си налагай автоцензура, никого няма да засегнеш

Публикувано06.05.12 22:58

Цяла вечер съм в издънка при теб...

Все си недоволен...
Не така... не онака.. не е тъй....
ееееееееееееееее

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 22:58

е, тамън ни тръгна приказка и ти разби всичко - далеч си била!
Не на Очката тея номера. На нея не и минават такива!

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 23:00

не си бре, даже ще има още.

Тема Re: Чшшшнови [re: Koм]  
Публикувано06.05.12 23:01

ама тия сексуват ли се

Публикувано06.05.12 23:01

умът е едно, претенциите са друго, пътник

а да претендираш, че си умен, е трето
не искам да развивам интуицията си, защото боли

виж, имам нужда да развивам ума си

Публикувано06.05.12 23:02

...абе, далеч, далеч, ама на тази планета все пак...

не ми връзвай кусур сега, аз за заблуда...

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 23:03

Но пък като претендираш че си особено тъп - ебаваш мамата на опонентите ти.

Bеer? Mоre?

Тема Re: официално съобщение на група "Шипка"нови [re: snowprincess]  
Автор ПЪTниka (Оня)

Точно като за мен е, щото аз пък изглеждам така:

никога не съм яла охлюви, ти ли си ги готвил и снимал

Редактирано от snowprincess на 06.05.12 23:04.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 23:05

ще ми направиш беля с Очката, види ми се.
А и пиши по често, де.

Публикувано06.05.12 23:05

Ок... започвам само да гледам и да чета...
Като това..

Публикувано06.05.12 23:06

какво изящество на словесата, бирьовкин

на човек направо му става неудобно да признае, че е по-тъп от теб

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 23:08

Ама то таковата - не може с признания, трябват факти, аз току така титлата не си я давам, освен за малко, на заем, за хвалба.

Bеer? Mоre?

Автор Oчeтo ()
Публикувано06.05.12 23:08

Не, не можеш да разчиташ на мен! Аз искам много, обикновено повече отколкото е прилично, и получавам всичко.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 23:10

кажи тогава - какво, колко и т.н.

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 23:15

И аз същото казах за теб и ума ти, че ако искаш да си познавач на енергиите трябва да се откажеш от Ума, което означаваше, че ти си се прилипила за него, това казах преди.
Интересно е защо си мислиш, че от интуицията боли, а от ума не боли?
Лично аз нито интуиция съм развил нито ума за да мога да сравнявам.
Сигурно и ти като мен си чела някоя мухлясала книга.
Аз поне прочетох, че Умът е най-големия ни лъжец от всичките ни сетива, щото бил сетиво от висш тип. Той, Умът убивал с лъжа Реалното, Той е причинителя на Илюзията.
Хубавото е, че можеш да избираш и да постъпваш както сама прецениш!

Публикувано06.05.12 23:16

... ааа, не аз ... никогиш таквиз неща... никакви бели, аз съм добро момиче и помагам на хората... затуй излазям...

П.С. ще си пиша когато си искам:)
още едно П.С. хората тука са толкоз сериозни станали напоследък, че само попрочитвам, без да пиша... инак съм си редовно тук:)

Публикувано06.05.12 23:17

Умът е враг на сърцето/в преносния смисъл/, но умът побеждава сърцето и контролира емоциите

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 23:19

Ти и даваш титлата, ама тя тази роля не е за всеки.
За да е тъп и прост, човек трябва да може да носи

....и то упорито като магаре!

Публикувано06.05.12 23:20

еми аз признанието го получих бе
факт е, че самият пътник ме призна - каза, че съм с претенции за умна

а умните хора нямат претенции - те са си просто умни.
да си тъп облекчение и удоволствие едновременно
защото тук кат дрънкаш глупости и простотии и си признаваш колко си тъп, вдигат ръце от теб

нямам претенции за титлата ти, а за скромно местенце около теб на завет

Публикувано06.05.12 23:21

ние с бирата се разбрахме, какво го разкандърдисваш

Публикувано06.05.12 23:23

може, пътник, може

това, което ти казвам, е от досегашния ми опит
след година може и да мисля иначе

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано06.05.12 23:32

и аз, и аз, и аз!

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 23:35

Това къде го прочете?
А не ли е това умния ум който радва сърцето /душата/ когато гледа пълните хамбари със зърно и храна и кара човека да говори :"Радвай, радвай се душо, имане направих за цяла зима напред, че и за другата ще има!"
Па земе човека та се гътне на другия ден!

А не лъже ли по същия начин този ум и казва:"Кради, кради сега ти се е паднало, кради да има за дълги години напред"..., па се гътне човек на утре и си отиде омаскарен от кражби , подведен от умния си ум!
Лъжец е Ума и прави измамни примки в които да бъде заловен нашия Аз.
От съвършенството е...щото пък нашия Аз може само така да бъде пречистен и само от тази "лъжа" на Ума да вземе това което му е нужно, това само от светът на тази земя...
Умът е Великият Убиец на Реалното!...казват мъдрите!

Редактирано от ПЪTниka на 06.05.12 23:37.

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 23:41

Лъже те, не го ли виждаш колко е тъп... една лъжа като хората не може да спретне.
Дава ти титлата си щото знае, че не може да я вземеш.
Я го пробвай да ти даде 5лв. ей така за пробата....и да го видиш тъп ли е?

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 23:42

Уф - много умуваш.

Bеer? Mоre?

Публикувано06.05.12 23:45

той сега обмисля, а ти го отвличаш

ми остави го да ме лъже красиво

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 23:54

Остарявам вече, ама като те гледам има кой да ме замести

Автор bira_more (бира)
Публикувано06.05.12 23:56

За сега - ще те подкрепяме, няма да те заместваме.

Bеer? Mоre?

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано06.05.12 23:57

Права си, време му е вече да разбере, че със жени може и да се говори!

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано07.05.12 00:01

Благодаря за подкрепата.
Най- важното е, че вече спокоен мога да си отида.
Всичко тук е в здрави ръце.

Наредихме се прост до прост, от тъп по- тъп.
Не подлежите на ограмотяване и това си е!

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано07.05.12 00:18

Жена ти чела ли е същата книга?

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано07.05.12 00:26

Не е етично да ти отговоря за жена ми, нито пък да те питам за майка ти!
Мога да пренебрегна етиката, ако ми кажеш направо от какво имаш нужда!

Тема че Пътника трябва да черпинови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор dragon OO7 (Змей горянин)
Публикувано07.05.12 00:29

Такова обрисуване си му дръпнала. Ама и тебе си те бива. Я вземи четка и платно, може да станеш художник.

Поздрави

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано07.05.12 07:09

Знаеш какво е етика?
Абсурд!

Тема винагинови [re: лгДивч]  
Публикувано07.05.12 07:55

по пълнолуние!

ЕВРОПРОСТАК

Тема тъй де...нови [re: тoпъл шokoлaд]  
Публикувано07.05.12 08:31

това тук е кръчма, място за разпускане...
а па кръчмите щом са неизменно съществували в историите на всички цивилизации - значи са необходими...
все пак трябва да има място, където човек да махне вратовръзката и да хвърли сакото на пода, както правят юпитата в англия след 6 часа... те се освинват направо, докато ний тук само се веселим...
социалното общуване, па и културата си имат
горница
и
долница...
аман от даскали ще кажа - именно като даскал ще кажа - аман от даскали, които все ни дават посока и наклон на телесностите!

а па Пътника е една от опорите на тоя клуб със своите задушевни писания!

ЕВРОПРОСТАК

Автор ПЪTниka (Оня)
Публикувано07.05.12 08:49

Това ли ти е проблема?
Ей сега ще си разплета чорапите заради проблемите ти.
Държиш да говорим за майка ти ли?
Нали ти казах, че не е етично, и ти ли не ме четеш!
Много ставате тези дето не ме четете, а все ми се мотате из краката.

Тема бе некои мноого ги е яд,нови [re: Киро]  
Публикувано07.05.12 09:03

че тук се веселим...
ама - нцъ, няма да стане тяхната!

ЕВРОПРОСТАК

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано07.05.12 11:10

не ми е никакъв проблем да ти гледам сеира.

неетично е да плескаш тук неприятни определения за мъжа ми.
а за жена си сам написа, каквото си чел за жените в дебелите книги, щом смяташ, че твърденията ти са неетични, толкова по-забавно.
Не си ми в къщата, че да те мисля, смешко.

Тема аман от глупости.нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор duotrio (любопитен)
Публикувано07.05.12 11:13

то човек да не посмее след хубав празник да влезе тука. толко па да нямаш работа и ангажименти поне мъненки някакви...
не, оберщумБАНфюрер. никви банови за никви пътници.
аре, да следващите български празници. 24 май?
и, да, Пътник, некой път пишеш уникални глЮпости, щото наистина, пишеш доста над санитарния МАКСИМУМ.

но, , пък и реакциите на "оторизираните" да реагират първосиганално на тази ти поредна...про...провидетелност, доказват САМО ЕДНО-че е добрe казано!

Тема Re: бе некои мноого ги е яд,нови [re: ceлянинъt]  
Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано07.05.12 11:18

веселете се повече, по-изобилно и все по този начин.
иначе "някои" ще си въобразят, че живеят в рая. трябва да се стъжнява животът на околните чрез непрестанен терор - е това е истинската веселба!

Тема ти си сред дузината,дето ги чета недиагонално,но..нови [re: Samtpfoten]  
Публикувано07.05.12 11:51

...тоя път , некакси...каква автоцензура си налагаш сред списуатели, които редуват думата гъз(обичайно), с думата бан (по празници)?

давай смело, кажи ми, че съм ти препоръчал тъпи филми за гледане. ще го понеса!

---
аман от пилиткУректни филмета, които ти препоръчах и ази автоцензурно предния път-примерно, как сакат бял богаташ се погажда със здрав небял гамен.проста да ся разплачешся и разсополивишся, ай-яй-яй, както казват тукашните рускини.
---
---
допълнение. препоръка, може би закъсняла-тоя е много приятен, само за мъжете и жените...и още нещо...и без грам социални дрън-дрънки, тюх.

Редактирано от duotrio на 07.05.12 14:21.

Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано07.05.12 13:40

Не разбра(хте) ли, че няма да стане...
Много по-лесно е просто да прескачаш плявата.
А подобна реплика без отговор остава в нищото, без сила и смисъл.
Което е по-полезно от зациклено искане за банани.

Welcome to the real world!

Тема Re: ти си сред дузината,дето ги чета недиагонално,но..нови [re: duotrio]  
Публикувано07.05.12 20:39

Не помня дали ти благодарих за предишните два филма. Изгледах ги още същата вечер. Има много какво да се каже и по двата. Вторият обаче, с Дензъл Уашингтън някак ми е твърде познат като сюжет, дето се казва - това колко пъти вече сме го гледали. Ако си спомняш Серпико...или оня филм, английския, с футболните хулигани и полицаите, дето внедриха сред агитките, уж да ги опознаят и разгромят извътре, па един полицай така му хареса, че им стана лидер на хулиганите...пусто, как се казваше...ха де... Него съм го гледала поне 3 пъти. Щото ми беше наистина интересно как човек тръгва от позицията на доброто, пък някъде по пътя вземе, че в чуждия лагер му хареса повече и се пребоядиса. Колко време ни е нужно и какъв стимул, за да изневерим на доброто... Затова и ми се видя познат образ...иначе филмът си е супер.

Аз бих ти препоръчала един японски. Мен още ме държи, хем го гледах преди 3-4 месеца. Невинен такъв, а безумно жесток.

Тема Re:нови [re: Samtpfoten]  
Публикувано07.05.12 22:54

гледал съм го японския

...към средата почнах да полудЕвам, после се даврандисах, но към края, някъде към детайлно заснетия взрив, пак леко се чалнах , но пак се поотръсках и...филма взе, че свърши....изобщо не е мой стил кино, но си струва да се види, ...който го издръжи.
така навремето, въпреки протестите ми „а неее, аз не гледам китайско, само го ям!” се оставих жена ми да ме придума, все пак, да изгледам „ши миан май фу ”*. даваха го по телевизията. ногу готино филмче, даже и любовната интрига напълно гледаема, да не говорим за петминутното кълцане на десетметрови бамбуци в гората...
за английския филм, за футболните агитки, нищо не ми говори, макар че си описала „либретото” подробно, но ако се сетиш поне един актьор в него може да го открием кой е филма.
---
*не е патешко с бамбук и дървесни черни гъби, а

"House of flying daggers".

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.