|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Благодарствено писмо!
|
|
Автор |
TътeнOтГpъм (Sic fata tulere) |
Публикувано | 10.04.12 14:47 |
|
предлагам в тази тема да напишем по една блага вест за ПЪТник!
както знаем интелекта означава да притежаваш познания и разбиране,чрез него се определя човешката способност за разсъждаване,анализ и синтез на всякаква информация.та като цяло под интелект се разбира способността на човек да мисли, да възприема и осъзнава дадена информация, както и да си служи с нея.
желая тук и сега да благодаря на ПЪТник,че беше така добър и търпелив да ми отговаря на глупавите теми и въпроси!
благодарен съм му,че неговата социална интелигентност предполага разбиране към всички хора и е способен на диалог с тях на всички нива.благодарен съм му,че с това си негово поведение си снижаваше
интелектуално нивото,но ми показа какво е човещина и съпричастност!
благодарение на неговата висока степен на логическо и абстрактно мислене. аз се размивах и си задавах нови въпроси,които предизвикваха у мен желанието да чета и да се интересувам повече и повече,вместо да си губя времето в безмислено чатене!
неговата способност да разбира другите и да се абстрахира от това дали си умен или глупав е човешко....твърде човешко,както би написал ницше!
старае се да решава проблеми,като за тази цел прилага своите познания без да ги натрапва!
разбира се,че освен него бих посочил и много други на които съм благодарен,но се страхувам да не пропусна някой!
Редактирано от TътeнOтГpъм на 10.04.12 17:53.
| |
|
щях да забравя!
| |
|
ПЪТник, бременен си!
| |
|
Буфффф.. ти уби змея с ластик....честно...
Виж.. при мен важи друга максима, благодарствени писма не мога да пиша, но мога да показвам и то съвсем ясно, когато уважавам някой... Мисля че Пътника е разбрал моето уважение... така че няма смисъл.. да пиша...
Е я ми кажи.. от где се взе тази идея за благодарствени писма...
| |
|
Много си смел!
Аз моето благодарствено писмо го написах по отдавна до e-mail му.
Сега мога само да се изразя по този съвременен начин в чата +1 !
Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие.
| |
|
Въпреки забележките, които имам към неговите клубни изяви и които съм споделила с него и пред очите на всички, в интерес на истината той беше май първият човек, който ми протегна ръка в клуба, така че да се почувствам като у дома си. Освен това, когато започнах да пиша тук, бях в един период от живота си, в който бях и уязвима, и ужасно напрегната на моменти, и леко нещастна в други, а Пътник ми подложи виртуално рамо в един такъв момент. Помня такива неща, колкото и мънички да изглеждат на пръв поглед, даже и за отсрещния човек да са били нещо случайно, проява на най- обикновено любопитство или съвсем незначителен и неоткрояващ се с нищо епизод, и съм благодарна за което.
Това достатъчно ли е?
П.П. А иначе, той си знае какво мисля по останалите клубни баталии.
| |
|
Егати, ако няма снимка, не важи ли?
Е, тогава ти ме нарисувай на Пътник- да придобие някаква представа.
| |
|
И тук за по-добра четливост!
| |
|
с пътника сме имали интересни, поне за мен, разговори.
понякога сме разменяли стрели с изтъпЕни върхове.
понякога не ме е разбирал, или се е правел, че не разбира. понякога аз не съм го разбирала.
от него човек може да научи много, но трябва да го поиска.
но защо всъщност пускаш тази тема?
| |
Тема
|
Re: Благодарствено писмо!
[re: шyндa]
|
|
Автор |
TътeнOтГpъм (Sic fata tulere) |
Публикувано | 10.04.12 17:55 |
|
днес цъфтиш от крилати лафове
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|