Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:34 15.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Благодарствено писмо!нови  
Автор TътeнOтГpъм (Sic fata tulere)
Публикувано10.04.12 14:47

предлагам в тази тема да напишем по една блага вест за ПЪТник!

както знаем интелекта означава да притежаваш познания и разбиране,чрез него се определя човешката способност за разсъждаване,анализ и синтез на всякаква информация.та като цяло под интелект се разбира способността на човек да мисли, да възприема и осъзнава дадена информация, както и да си служи с нея.
желая тук и сега да благодаря на ПЪТник,че беше така добър и търпелив да ми отговаря на глупавите теми и въпроси!
благодарен съм му,че неговата социална интелигентност предполага разбиране към всички хора и е способен на диалог с тях на всички нива.благодарен съм му,че с това си негово поведение си снижаваше
интелектуално нивото,но ми показа какво е човещина и съпричастност!
благодарение на неговата висока степен на логическо и абстрактно мислене. аз се размивах и си задавах нови въпроси,които предизвикваха у мен желанието да чета и да се интересувам повече и повече,вместо да си губя времето в безмислено чатене!
неговата способност да разбира другите и да се абстрахира от това дали си умен или глупав е човешко....твърде човешко,както би написал ницше!
старае се да решава проблеми,като за тази цел прилага своите познания без да ги натрапва!
разбира се,че освен него бих посочил и много други на които съм благодарен,но се страхувам да не пропусна някой!

Редактирано от TътeнOтГpъм на 10.04.12 17:53.

Тема Re: Благодарствено писмо!нови [re: TътeнOтГpъм]  
Публикувано10.04.12 14:55

щях да забравя!

Автор шyндa (шурдилович)
Публикувано10.04.12 14:56

ПЪТник, бременен си!

Автор Слънчо (изгарящ)
Публикувано10.04.12 14:57

Буфффф.. ти уби змея с ластик....честно...

Виж.. при мен важи друга максима, благодарствени писма не мога да пиша, но мога да показвам и то съвсем ясно, когато уважавам някой... Мисля че Пътника е разбрал моето уважение... така че няма смисъл.. да пиша...
Е я ми кажи.. от где се взе тази идея за благодарствени писма...

Автор Mинyтa (60 секунди)
Публикувано10.04.12 15:16

Много си смел!

Аз моето благодарствено писмо го написах по отдавна до e-mail му.

Сега мога само да се изразя по този съвременен начин в чата +1 !

Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие.

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано10.04.12 16:59

Въпреки забележките, които имам към неговите клубни изяви и които съм споделила с него и пред очите на всички, в интерес на истината той беше май първият човек, който ми протегна ръка в клуба, така че да се почувствам като у дома си

. Освен това, когато започнах да пиша тук, бях в един период от живота си, в който бях и уязвима, и ужасно напрегната на моменти, и леко нещастна в други, а Пътник ми подложи виртуално рамо в един такъв момент. Помня такива неща, колкото и мънички да изглеждат на пръв поглед, даже и за отсрещния човек да са били нещо случайно, проява на най- обикновено любопитство или съвсем незначителен и неоткрояващ се с нищо епизод, и съм благодарна за което.

Това достатъчно ли е?

П.П. А иначе, той си знае какво мисля по останалите клубни баталии.

Тема П.П.нови [re: TътeнOтГpъм]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано10.04.12 17:09

Егати, ако няма снимка, не важи ли?

Е, тогава ти ме нарисувай на Пътник- да придобие някаква представа.

Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано10.04.12 17:24

И тук за по-добра четливост!

Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано10.04.12 17:35

с пътника сме имали интересни, поне за мен, разговори.

понякога сме разменяли стрели с изтъпЕни върхове.

понякога не ме е разбирал, или се е правел, че не разбира. понякога аз не съм го разбирала.

от него човек може да научи много, но трябва да го поиска.

но защо всъщност пускаш тази тема?

Тема Re: Благодарствено писмо!нови [re: шyндa]  
Публикувано10.04.12 17:55

днес цъфтиш от крилати лафове

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.