|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
за психологията и ебането ...
|
|
Автор |
Oнзи тaм (специалист) |
Публикувано | 29.03.12 06:35 |
|
една истинска случка от далечното минало:
Като ученик в SSUMOR си наех един таван срещу военното окръжие. Да си имаш собствен таван е хубаво нещо. Обаче, още не си му се нарадвал и веднага разни навлеци почват да го използват. Днес купон, утре разпивка, други ден ... и става тъй, че нема кога да си научиш уроците, все некво събитие тече вътре.
Отначало се кефиш понеже разходите за пиене се свалят до практически нула. Да не говорим, че изведнъж се оказва, че познаваш всички момичета в околността дето имат афинитет към "празненствата". А както всеки знае тези са най-хубавите.
И тогава почва да ти се моли некой.
- Аре ве З. дай ми го тоя таван за един час да топна кавала бе, че наще се побъркват кога водя на комшийката малката и дъщеря в къщи. - и прочее от сорта. И ти на тоя дадеш, на оня дадеш и се оказва, че или купон тече на тавана ти или некой опъва на комшийката малката и дъщеря, а ти зъзнеш отвънка.
И се замислихме със аркадаша как да капитализираме ситуацията. Ама как да поискаш от приятел и колко? Ореша като по тънък психолог отсича.
- Ще ги ръсим за тек.
- Къв тек бе Ореш, тебе аха да ти се отори парашута миналия месец. А си вървела. Само се натискат тия папагали вътре.
- Ти З. не ги хващаш тънкостите, слушай дедо си...
Добре де, слушам аз "дедо" си и на тавана цъфва една консерва от нес-кафе с табела от самозалепящ се етикет за тетрадка "Тек - 50ст".
Още първото рандеву донесе 50 ст. Хем бех сигурен, че пичлемето не е съвсем наясно от коя страна растат циците и за какво точно служат. Следващия ден 2 лева .. уааа …и като се почва една пара. А мен пак ме стяга сърцето.
- А ве Ореш, виж го света ве, ебе се на умиране а па ние с тебе само лиги и самообслужване. Ние ли да сме най задръстените бе, да го е...?
- Не са коркай З. хили ми се Ореша - тва не ебане а психология.
Само един тъпанар от Грудово беше пуснал 25ст. и сигурно и до днеска му викат Ачко полвинката (полвинка, че не може и един тек до края да изкара). Края на историята е, че след неколко месецa спряха да ми искат таванчето за рандевута. Понеже стана ясно, че имиджа е скъпа работа.
Пречките са неприятните неща дето виждаш когато отклониш поглед от целта ... (Х. Форд)
| |
Тема
|
Re: за психологията и ебането ...
[re: Oнзи тaм]
|
|
Автор |
parvaty (необичайна) |
Публикувано | 29.03.12 08:48 |
|
"не знае от коя страна растат циците" и "Ачко полвинката" ахахахаха.... Много е готино!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bobyb (ентусиаст) |
Публикувано | 29.03.12 11:05 |
|
Култово!
Умен е "дедо"...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 29.03.12 11:07 |
|
Ти за предстоящите избори ли си дошъл?
Няма да има избори, казват, напразно се хабиш.
Това с 25ст. на тек много ми хареса и надникнах в инфото ти, нали не съм ясновидец, та кликнах там: “Web страница
,
То пък излезе такова:
Още полюбопитствах та излезе и такова :
"Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От общо 1 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 1 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2012-03-22 и за последен път там бе намерено подозрително съдържание на 2012-03-22.
Злонамерен софтуер е хостван на 1 домейн/а, включително hightsoft.ru/.
Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 1, включително AS33552 (FLUIDHOSTING)."
Все хубави неща за теб…и по този повод да те питам, колко стотинки на кликване спечелваш от тази далавера?
Интресувам се от философията на психолога и заради това питам.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо! Редактирано от samson на 29.03.12 11:12.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 29.03.12 11:15 |
|
Ти откъде разбра, че чистачите ще ги няма 2 седмици?
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
я! :) здрасти отново, добре завърнал се.
| |
|
направи му пита, по стар български обичай...и шарена сол
така сухо ли се посреща стар приятел
| |
|
пътник, изобщо не ми се залепвай за ника.
за последните 24 часа си произвел осемдесет и четири постинга.
то спамърджийството ти няма мярка,
омаза клуба със себе си.
| |
|
Дионис ли ги преброи или ти?
Имам сключен договор с дир бг да потребявам колкото ми се потребява и да спазвам приетите правила.
С теб нямам договор да ме четеш, не се чувствай задължена.
Говори с факти и ми дай един пример за мой спам.Никъде не съм нарушил правилата, етиката, морала. От никого нищо не съм изисквал, към никого не съм отправял лични обиди, на никого не съм изнасял лични данни, не търся през две мнения бан за някого, не търся повод да сменям модератори, не се събърам в подмолни групички, никого за нищо не съм обвинявал и от нищо не се оплаквам като ущипана госпожица.
Интелигентните хора говорим с факти и се придържат към фактите.
Ако ти не знаеш как да посрещаш гости или не можеш да правиш пити, не си го изкарвай на мен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
esti () |
Публикувано | 29.03.12 13:17 |
|
Всъщност онзи от Грудово не е тъпанар, а се е оказал с най-здрава психика от всички други комплексари.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|