|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Джени, как е в Лондон?
|
|
Автор |
мaгнeт (лято) |
Публикувано | 09.08.11 15:15 |
|
Там ли си сега?
| |
Тема
|
Re: Джени, как е в Лондон?
[re: мaгнeт]
|
|
Автор |
Jennifer:) (приветлива) |
Публикувано | 09.08.11 18:51 |
|
Нищо не ми гори на мен, освен душата!
Тия работи, където ги говорят, аз ги научавам от вас, от новините, от България, от сайтове и т.н.
Нищо не съм видяла, а пътувам до различни места!
Съвсем сериозна съм.
Преди малко стана вече някаква паника, защото са евакуирали хората от офисите. Евакуираните почват да пишат СМСи на другите да се прибират.
Отменили са тренировките на хлапенцата по плуване, които една приятелка обучава и са заковали някакви защити на прозорците.
Наистина няма нищо неспокойно.
Напрежението дойде, след като хората започнаха да си разменят текстовете.
| |
Тема
|
Re: Джени, как е в Лондон?
[re: мaгнeт]
|
|
Автор |
Публикувано | 09.08.11 18:52 |
|
Това го писах на Софка преди малко:
Соф, допреди 15 минути мога да се закълна, че нямаше нищо.
Даже в неделя ходих да си купя едни бонбони точно от най-размирното място, щото не знаех, че е така, а пък любимите ми бонбони ги има само там.
В неделя не се усещаше нищо по-различно. Даже полиция нямаше, а се провеждаше някакъв карибски фестивал, което ми се стори странно - на такова събитие да няма поне 1 полицай за украса.
Днес на обяд 1 приятел от България ми каза колко страшно било тука.
Аз прочето в дира, че било страшно.
И си казах, че добре правя, че не вярвам на журналисти.
Да, но преди малко мой бритиш приятел ми пусна СМС да се прибирам веднага, че се очаквали бунтове в нашия тих район.
След това едната ми съседка се обади и ми каза да не излизам никъде, пък тя оставала да спи у брат си, защто и затворили басейна, където тя преподава и заковали прозорците.
Започнали да гонят хората от офисите и да ги карат да си ходят вкъщи.
Викам си: това е само паника. Те тука най-леката катастрофа да стане, долитат минимум 6 коли.
За всеки случай няма да излизам и аз.
А пък съседките колумбийки викат: "То какви размирици са това? На нас не ни прави впечатление. Това е нещо много спокойно".
Същото говоря и аз за кризата.
Това което видях днес си беше един съвсем, съвсем спокоен и делничен Лондон.
| |
Тема
|
Re: Джени......
[re: Jennifer:)]
|
|
Автор |
avg (ентусиаст) |
Публикувано | 09.08.11 19:21 |
|
......ти наистина не гледаш новини Снощи имаше проблеми дори на кръстотището на Сlapham Junction
| |
Тема
|
Гледах новините.
[re: avg]
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 09.08.11 19:29 |
|
Изглежда стряскащо, колкото и да е локализирано.
А бе, тия хора как си я представят тая работа!? След неколко месеца цела Олимпиада ги чака там. Леле ...
| |
|
Ей на, виж какво става там някъде, докато ти кротко си пийваш мляко. И дано нищо не смущава това ти занимание, де.
| |
Тема
|
[re: avg]
|
|
Автор |
Публикувано | 09.08.11 19:46 |
|
ти наистина не гледаш новини Снощи имаше проблеми дори на кръстотището на Сlapham Junction
Гледам вече!
Еми вчера бях на Clapham Junction, 2 пъти минах от там.
Преди малко дъщеря ми ми каза за Clapham. Сори.
| |
|
Има и друг момент, тук малко снежец да падне, става голяма паника.
освен това много се набляга на превенцията, което същевременно създава паника.
Не ставам за източник, който да покрие тези новини точно.
| |
Тема
|
Re: Гледах новините.
[re: Phillip]
|
|
Автор |
avg (ентусиаст) |
Публикувано | 09.08.11 19:57 |
|
Не е весело.Но какво може да се очаква от млади,необразовани и безработни гамени. Всичко започна от това,че полицай застреля цветнокож и беше организирана мирна протестна демонстрация от семейството и близки. Това е станало в Северен Лондон- в небогат квартал, с голям процент безработни. И някои криминални ,,елементи'' просто са използвали случая за да създадат размирици с цел грабежи. Проблемът е,че преди около 1-2 месеца драстично намалиха броя на полицаите,а и не им е разрешено да бият сериозно. Не може да се очаква и друго от хора които са живели през целият си живот от социални помощи. Най-неприятното са пожарите - наистина може да загинат хора.
| |
Тема
|
[re: Jennifer:)]
|
|
Автор |
avg (ентусиаст) |
Публикувано | 09.08.11 20:00 |
|
Аз бях там снощи към 8.30 p.m. и имаше една тумба идиотчет точно пред паба на кръстовището и тази сутрин видях по новините,че са предизвикали пожар в съседната сграда.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|