Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:46 04.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема хората искат да пишат в клуба....нови  
Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано01.07.11 18:55

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=doit&Number=1951739889&page=0&view=collapsed&sb=5&part=2&vc=1

Абе, откога е затворен за писане на "външни"?

И още нещо - тия дни се забравям да питам - къде е дедо Андро?

Тема Re: хората искат да пишат в клуба....нови [re: пopyчиkPжeвckий]  
Автор ПЪTниk (Оня)
Публикувано01.07.11 19:33

Има ли табела пред клуба, че е забранено за негри, щото от линка ти нищо не разбрах?
Някои хора злоупотребяват с правото си на много никове, а на мен това ми е много досадно...досадното е, че точно тези хора влизат с няколко различни ника с различно поведение, а носят в себе си моето различно отношение към различните им никове, така "намират" противоречие в диалога и си вадят грешни заключения, което ебава мамата на всякакво общуване...прилича на изследване на шебеците! А всички знаем какъв е резултата от такова изследване!" Шебеците" започваме да се държим като шебеци!
Все пак поясни за какво точно става дума?

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Редактирано от ПЪTниk на 01.07.11 19:40.

Автор AлeгpaДивaчe (2Х1)
Публикувано01.07.11 19:48

Е откога сме затворени? самовлюбени нарциси....

Има нещо гнило... в ... ?

Тема Re: хората искат да пишат в клуба....нови [re: ПЪTниk]  
Автор AлeгpaДивaчe (2Х1)
Публикувано01.07.11 19:50

Ако обичаш, моля те, напиши ми хората с различни никове, за да съм и аз в час.
Би ми било полезно

Автор AлeгpaДивaчe (2Х1)
Публикувано01.07.11 19:55

Тема Re: хората искат да пишат в клуба....нови [re: AлeгpaДивaчe]  
Автор ПЪTниk (Оня)
Публикувано01.07.11 19:56

Мисля, без да съм наясно с фактите, че клубът не е затворен, а само на входа се проверяват документите, самоличността на госта и се проверява да не е въоръжен. Имаше такива случаи тук при които непознати залагаха мини заради сеира, който им се гледаше...

Автор AлeгpaДивaчe (2Х1)
Публикувано01.07.11 20:00

Ами, затворен. Влизам си и нерегистрирана да чета. Сеир си се гледа и без фейс контрол.
Кажи за никовете, не се прави на разсеян. Или кажи, че не искаш да ми отвориш очите. То вероятно само аз не знам кой кой е

Винаги е така, все научавам последна клюки и слухове, ако въобще ги науча де. И в живота и в клуба.

Автор kpилe ()
Публикувано01.07.11 20:04

връзката не работи.

не знам от кога, но да, аз също се изненадах като разбрах.

вече мисля, че пълният контрол е добра идея - явно българите не можем да си налагаме сами правила на поведение и свободата не е за нас

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано01.07.11 20:05

Споко. Не си единствена.

Автор ПЪTниk (Оня)
Публикувано01.07.11 20:20

Случаите са различни и наистина не ми се говори много за тях. Делнал съм ги на три вида, шеговити, тарикатски и болни. Първите са интересни и безобидни, вторите са целенасочени и подмолни, а третите са просто както и вън от клуба, в реала.
Има такива заболявания и в реала, човек се отъждествява в няколко човека в различни времена и след това не помни нищо. Някои се самопознават и после се четат и не вярват, че та са го написали... Това за мен е нормално, но всъщност си е заболяване, но съм приел, че е нормално ние хората да се разболяваме.
Щом има в реала такова заболяване, значи е възможно и в форумите да го има...
Това отдавна съм го забелязал във форумите и наскоро имам подобен случай в фейсбук, който аз усетих още от самото начало...там клониралият се в много клонинги въртеше спорове помежду им, в спора се разделяха на групи и взимаха различни позиции, едни клонинги подкрепяха клониращия, а други бяха против тях... и цирка е пълен...Само да допълня, че и това заболяване както всички други може да се случи и на образовани и интелигентни хора и това прави разпознаването им още по трудно...
Не ми се говори на тази тема, тези хора лично на мен във форумите не ми пречат, дори са ми интересни диалозите помежду им...
Не изключвам и в този клуб да има такива, въпреки че не съм забелязал...
Това ли те интересуваше?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.