Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:49 02.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Ромите пребили българканови  
Автор Гeвpek (вкусен и топъл)
Публикувано01.03.11 20:16

,

но
не виждам новина за българи, пребили ромка. Цензори!

Далай Лама: Man good – computer good. Man bad – computer bad

Тема тук никой от клубарете не смее да се обади,нови [re: Гeвpek]  
Автор ceлянинъt (европростак)
Публикувано02.03.11 00:36

щото а се е обадил, а са го погнали нашите еврожалони чугунени...

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: Ромите пребили българканови [re: Гeвpek]  
Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано02.03.11 01:20

Ти хал-хабер си нямаш от европейски и атлантически ценности. Изобщо това Антлантика виждал ли си го? Освен това си расист и сега антирасистите в клуба ще те порицаят както трабва!

Тема Re: тукнови [re: ceлянинъt]  
Публикувано02.03.11 02:08

То темата не е много за дискусия, аз понякога така си драсна нещо, колкото да не го забравя.
Медиите са специфичен обект на размишляване; чини ми се, че се случва така:
- редакторът чете полицейската сводка
- гледа нещо, което ще хване емоционален дикиш - ще възбуди някакъв справедлив гняв или друго някакво базисно чувство. Така ще има акцент, който в следващото издание ще върне зрителя;
- праща екипчето
- после от 30 минути сглобява 1. Как ли ще представи изчерпателно нещата? Никак

В конкретната новина, която гледах по най-водещата тв в най-прайм тайм, съдържанието, общо взето, беше такова:
- лекарката пребита
- на циганката много не й се разбира
Резултат: докторката е използвала линейката с намерението да отиде и да нападне тумбата роми.

Еми абсурдно някак. Но пък Геврек възмутено се почесва по корема и си вика: брей, мааму стара, тия цигани...

Тема Re: Ромите пребилинови [re: пopyчиkPжeвckий]  
Публикувано02.03.11 02:13

Кви ценности, кажи дали и ти не забелязваш, като да са се наговорили медиите и мине се не мине ден, айде едно и също - дали ще е в Ямбол или Русе, все някакъв блок са опропастили циганите, или някаква изцепка в чужбина - ми пак наши ромчета...

Настроения реални наистина има, миналото лято пообиколих по селата и драма има. Няма обаче в медиите нищо до момента, в който някой не изтрещи.

Тема Re: Ромите пребилинови [re: Гeвpek]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано02.03.11 02:27

Ми какво да има. Просто всички са политически коректни. Те - Уорлик ще праща огромна адвокатска армия да защитава правата на циганите. А те са ясни - имат право да крадат, да убиват, да правят буквално каквото си искат.
Иначе - гърмват 2 - 3 бандити - и бандитска война. Циганите избиват 10тина човечета - и само тук таме някое драснато редче - между другото.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Ромите пребили българканови [re: Гeвpek]  
Автор KMETA HA HETA (Честни сини очи)
Публикувано02.03.11 09:52

не виждам новина за българи, пребили ромка.

Няма и да видиш, пич! Защото даже в автобуса като те оберат и ги хванеш, все се обажда някой толерантен и ти казва да ги оставиш на мира... Просто толерантноста се е превърнала в педерастия. Упс, исках да кажа толерастия.

Аз обаче, не им цепя басма ни с правата им, ни с нищото. Да ходят и да се оплакват, дето си искат. Щом има цигани дето могат да си бачкат и да се образоват, значи на останалите няма за какво да им се пуска аванта...

Май трябва да свикваме... И лудите имат интернет...

Тема не е съвсем никой да не се обадил, НО...нови [re: ceлянинъt]  
Автор duotrio (любопитен)
Публикувано02.03.11 13:10

не е така, селянин. най-многопостинговата тема, която съм виждал, е тази на Силверадо, кръстена кратко и ясно, ТОЛЕРАСТИЯТА. и пет пари не давам за цринкането на толерастите от майнасирайна, то гмеж ибрикчийска каква ли не, но когато видя тукашен човек, който е видял, помирисал, чул и усетил тоталната и тотално агресивна циганизация на гърба си и ПАК мрънкящ колко са нещастни тия, колко СМЕ ИМ ДЛЪЖНИ (с кво ОЩЕ, бе!?) и проч, абсолютни нелепици..е, айси...

в тая връзка, видях статия, не четох кво-що, щото не знам какво е левичари и имат ли те почва у нас, той и тиквата първанов не знае, та аз ли...но ми направи впечатление как кратко е формулирано какво най-мразят либерастите(толерастите, в същия речник, където има некви си "роми")

ей го на, в прав текст.

2. Когато някой получава нещо, за което не е работил, друг трябва да е работил за него, без да го получи.

3. Държавата не може да даде на някого нещо, което преди това не е взела от друг.

4. Когато половината хора разберат, че няма нужда да се работи, защото другата половина ще се грижат за тях, и когато другата половина разбере, че няма смисъл да се работи, защото някой друг ще получи това, за което са се трудили, това е началото на края на една нация.

познато, нали????!!!!и на ония, алкохолните илитамквито, някой им го е превел, прочел, показал с действие и НАЙ-ВЕЧЕ С БЕЗДЕЙСТВИЕ.

спете сладко! когато ордите влязат и във вашата къща или вила или портмоне (а те са там, в портмонето ви отдавна и завинаги-с потребяваните неплатени и НЕЗАСЛУЖЕНИ социални услуги и косвени и преки щети от ежедневни всячески золули)ще се събудите, но ще е късно! то и сега е късно!

две статии.капка в морето...

(....и малко видео. от днес.гледам, има ограда, не се канили никой, ни арменци, ни китайци, ни българи, ни никакви. но се е намерило кой да нахлуе и опоска, нали?eстествено, репортажът е бла-бла-бла. но озлочестената къща говори повече от беззъб български журналист!)

-----

уаау. каква серня със стари теми е паднала в клуба тез дни.....
май вече някои се профилираха окончателно.

Тема Re: не е съвсем никой да не се обадил, НО...нови [re: duotrio]  
Автор ПЪTниk (Оня)
Публикувано02.03.11 13:16

Стига си ревал, България е прадназначена за циганите. Половината българи се изнесоха навън, а циганите ги връщат тук. При сегашните условия останалата половина бързо ще измрем. Като му дойде времето циганите ще оправят тази държава.
Потърти още малко, закъде си се разбързал.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re:нови [re: ПЪTниk]  
Автор duotrio (любопитен)
Публикувано02.03.11 13:21

"Стига си ревал, България е прадназначена за циганите...Като му дойде времето циганите ще оправят тази държава"
мдаа.
кой реве, бе, ревльо. констатация просто.за твоя радост и ослюнчено подхилкване, явно, процесът е необратим.
тоя път, като никога, ти разбрах промишленията поне на 80 процента, т.к. бяха сравнително кратки, ...ама що ли ми трябваше изобщо "да вниквам" в отговора.

Редактирано от duotrio на 02.03.11 13:25.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.