|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
За университет не е ли по добре да се гледа на учебник?
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: как се фърля боб
[re: вp.]
|
|
Автор |
Гyнди (онази същата) |
Публикувано | 05.12.10 20:27 |
|
Ей, вр. с тва избухнах в дзверски кикот кат цяло яйце на сухо пуснато в микровълновата.
Ама и ник каката (по етикета съм, нъл тъй ) , бива си я.
Само де с тази инструкция накрая леекичко ми бъгна удоволствието.
Гюведже може да си направи и в микровълновата, обаче ДА НЕ ГО ОТВАРЯ поне пет минути след като чуе сигнала!!!!!!!!!!!!!!
Искаше ми се да не беше го писала, та да се ... възнесе гювечешкото съдържимо, кеееф, из фурничката.
| |
|
Дупчи на кръст с някакво дупкало един картоф и го слагай в микровелето! Само така ще разбереш какво е истински картоф по селски на жар - за мезе де.
| |
|
Вкусни ли стават картофите така? Никога не съм опитвала. Ефектът малко като картоф на фурна, обвит във фолио, ли е?
| |
Тема
|
Re: дааа, имам точно такава -
[re: kakata]
|
|
Автор |
Silverado (HIмана) |
Публикувано | 05.12.10 20:43 |
|
МазнИ лютеничка на дъното на чинийка, поръси със ситно нарязан лук, положи върху това мазАло една "деликатна" филия сирене (няма да ти кажа на кой производител, за да те е яд), пак намажи с лютеничката и поръси с лучец отгоре, турни му за настроение една люта чушка и захлупи с още една чинийка. Това е ако обичаш сирене в пергамент, де. За нула време в микровълновата и воала!
| |
Тема
|
Re: Фърля се в тава!
[re: вp.]
|
|
Автор |
kotarak_a (познат) |
Публикувано | 05.12.10 20:43 |
|
Тавата да е по-големшка!
Бобът трябва да е бял!
По възможност да не е от най-едрия! /в никакъв случай смилянски/
Трябва да се хвърля с подходящ апломб!/нещо като както се хвърлят зарчетата при игра на табла/
И понеже не питаш какво се прави след като се фърли боба, няма да ти кажа!
Само ще ти подскажа, че трябва да знаеш поне 5-6 сосни клюки за този, на когото гледаш..... Иначе гледаш фигурките, които ше ти си ДАДАТ и казваш някакви неща....за льобоооф, за здавеее, за свекървата нещооо, ......
Предпочитам оптимизъм, но ме избива на реализъм. /Пътник/
| |
|
Два начина има. Единият е както го написах, а другият е обелен, посолен и омазнен и дали ще е в найлонов плик(плика се топи от температурата, ма нищо) или в йенско стъкло - ти му мисли.
Микровълновата е поле за експерименти, па макар и с риск да допълниш кофата за смет!
| |
|
В йена съм правила, но по твоя почин не съм- ще пробвам.
Рядко готвя нещо в микровълнова- обикновено там само претоплям евентуално.
| |
|
И си в грешка, разбира се!
Ситно нарязан лук, малко масълце и две, три минути на микровълни + чевен пипер. После каквото там за гювече, ама с вкус на готвено!
| |
|
А бе, все си мисля, че хубавите работи бавно стават, та заради това.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|