Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:59 25.04.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Re: как се фърля бобнови [re: Jennifer:)]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано05.12.10 20:18



За университет не е ли по добре да се гледа на учебник?

Bеer? Mоre?




Тема Re: как се фърля бобнови [re: вp.]  
Автор Гyнди (онази същата)
Публикувано05.12.10 20:27



Ей, вр. с тва избухнах в дзверски кикот кат цяло яйце на сухо пуснато в микровълновата.
Ама и ник каката (по етикета съм, нъл тъй

) , бива си я.
Само де с тази инструкция накрая леекичко ми бъгна удоволствието.
Гюведже може да си направи и в микровълновата, обаче ДА НЕ ГО ОТВАРЯ поне пет минути след като чуе сигнала!!!!!!!!!!!!!!
Искаше ми се да не беше го писала, та да се ... възнесе гювечешкото съдържимо, кеееф, из фурничката.



Тема Re: абсолютно е познала...нови [re: ceлянинъt]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано05.12.10 20:27



Дупчи на кръст с някакво дупкало един картоф и го слагай в микровелето! Само така ще разбереш какво е истински картоф по селски на жар - за мезе де.





Тема Re: абсолютно е познала...нови [re: Silverado]  
Автор PipilotaV. ( онази)
Публикувано05.12.10 20:38



Вкусни ли стават картофите така

? Никога не съм опитвала. Ефектът малко като картоф на фурна, обвит във фолио, ли е?




Тема Re: дааа, имам точно такава -нови [re: kakata]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано05.12.10 20:43



МазнИ лютеничка на дъното на чинийка, поръси със ситно нарязан лук, положи върху това мазАло една "деликатна" филия сирене (няма да ти кажа на кой производител, за да те е яд), пак намажи с лютеничката и поръси с лучец отгоре, турни му за настроение една люта чушка и захлупи с още една чинийка. Това е ако обичаш сирене в пергамент, де. За нула време в микровълновата и воала!





Тема Re: Фърля се в тава!нови [re: вp.]  
Автор kotarak_a (познат)
Публикувано05.12.10 20:43



Тавата да е по-големшка!
Бобът трябва да е бял!
По възможност да не е от най-едрия! /в никакъв случай смилянски/
Трябва да се хвърля с подходящ апломб!/нещо като както се хвърлят зарчетата при игра на табла/

И понеже не питаш какво се прави след като се фърли боба, няма да ти кажа!



Само ще ти подскажа, че трябва да знаеш поне 5-6 сосни клюки за този, на когото гледаш..... Иначе гледаш фигурките, които ше ти си ДАДАТ и казваш някакви неща....за льобоооф, за здавеее, за свекървата нещооо, ......

Предпочитам оптимизъм, но ме избива на реализъм. /Пътник/

Тема Re: абсолютно е познала...нови [re: PipilotaV.]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано05.12.10 20:48



Два начина има. Единият е както го написах, а другият е обелен, посолен и омазнен и дали ще е в найлонов плик(плика се топи от температурата, ма нищо) или в йенско стъкло - ти му мисли.


Микровълновата е поле за експерименти, па макар и с риск да допълниш кофата за смет!



Тема Re: абсолютно е познала...нови [re: Silverado]  
Автор PipilotaV. ( онази)
Публикувано05.12.10 20:56



В йена съм правила, но по твоя почин не съм- ще пробвам.



Рядко готвя нещо в микровълнова- обикновено там само претоплям евентуално.




Тема Re: абсолютно е познала...нови [re: PipilotaV.]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано05.12.10 21:00



И си в грешка, разбира се!


Ситно нарязан лук, малко масълце и две, три минути на микровълни + чевен пипер. После каквото там за гювече, ама с вкус на готвено!



Тема Re: абсолютно е познала...нови [re: Silverado]  
Автор PipilotaV. ( онази)
Публикувано05.12.10 21:02



А бе, все си мисля, че хубавите работи бавно стават, та заради това.







Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.