Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:50 16.11.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема айде кажете -нови  
Автор ceлянинъt (европростак)
Публикувано13.09.10 22:25

днес, като се разходих до университетя - да видя да не се е преместил през лятото -
видях пред канцеларията на факултетя - за пръв път у нас - една млада кокона се кокореше - с дъъълга черно манто и плътно забрадена със забрадка... на запад - са много таквизи студеНки - и с оранжеви фереджета /модни!/,
ама у нас ми е за пръв път...

та - въпросът ми -
като ми се появи през учебната година - кво?
- да разговарям с нея все едно, че нищо?
- да я отрежа и кажа, че не разговарям, докато не се облече нормално?

аз лично клоня към второто, ама понеже съм мека мара - най-вероятно ще направя първото... па може и да направя второто... или първото...
а дайте акъл...

верно, че има при нас едно попче с расо и калимяфка - вече е четвърти курс, ама някак си го приемаме като екзотика... па и си е наше момче...

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: айде кажете -нови [re: ceлянинъt]  
Автор aiumi ()
Публикувано13.09.10 22:30

първото.

не ти е работа да тормозиш някого, заради религията му. Пък и не сме такава държава.

Но и аз не ги разбирам, де. Ни едните, ни другите.

Ветрилото, върху което пишех стихове,
се прокъса
в залеза на лятото.

Тема айде да кажа -нови [re: ceлянинъt]  
Автор Py** (и днес наминах)
Публикувано13.09.10 22:34

От целия ти пост да разбирам ли, че предпочиташ да разговаряш с кокони, нормално облечени с къси поли, големи пълни деколтета, с "пресирани" коси и натежали очи?

Аз по принцип добре разговарям с хора, с които става разговор, а празнословците предпочитам тактично да отрежа.

Ама за тебе не знам - ти си решаваш!

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано13.09.10 22:34

С непознати не разговарям, кажи

Тема ма вий оставетенови [re: Py**]  
Публикувано13.09.10 22:38

натежалите очи и цици, ази съм професионално импотентен,
тук става въпрос за фереджета и забрадки, за тихото, кротко и нахално пълзене на исляма посредством жените...

ЕВРОПРОСТАК

Автор .Jess. (толерантна)
Публикувано13.09.10 22:45

Нищо специално недей прави - приемаш я като човешко същество и толкова. Остави външния вид, той не е важен.
Тези дни (покрай оптимистично-софкините неволи) непрекъснато ми се върти в главата да цитирам член 1 от Основния закон (те нямат конституция) на Германия: "Човешкото достойнство е неприкосновено. Задължение на държавата да го уважава и защитава с всички средства."

Аз лично, често си го припомням, когато съм в затруднена ситуация при общуване с някого.

Тема да, но - тя, те - го правят нарочно,нови [re: .Jess.]  
Публикувано13.09.10 22:59

с едно предизвикателство в очите,
нарочно го правят,
щото знаят - нали - човешките права, Европа, човешкото достойнство...

тук е дилемата -
тя го прави нарочно,
а ази щото съм толерантен, си трая...

въобще толерантността е нож с две остриета и е време да я поставим в кавички, май...

ЕВРОПРОСТАК

Автор Батко (Bath`men Со)
Публикувано13.09.10 23:04

Оооо, селски ..... при вас ли се появих пингвините .... В интерес на истната, доста турскоезчни студент има, но досега на мен забулена ортодоксално девойка не ми се е падала.

А свещеникът, който служи в църквта, която е на 15 метра от прозорецът ми, има три висши образУвания - инжинирство, попски науки и право ....

Да дадем акъл .... защо не искаш ония прословути пет лева вместо .... Нищо няма да напровиш, защото нищо не се е случило .... пък и хубавото момиче си е хубаво ....

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

Тема Re: да, но - тя, те - го правят нарочно,нови [re: ceлянинъt]  
Автор .Jess. (толерантна)
Публикувано13.09.10 23:10

Ами покажи й, че си по-висок от нея и се држ така, че все едно не си я забелязал, че те предизвиква.

Тема абе турски студенти имаме много отдавна -нови [re: Батко]  
Публикувано13.09.10 23:11

и имам приятни впечатления от тях, даже някои от тях идват при мен да им оправям проблеми...

ама таквъзи ислямска фундаменталиска за пръв път виждам

ЕВРОПРОСТАК

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.