|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
айде кажете -
|
|
Автор |
ceлянинъt (европростак) |
Публикувано | 13.09.10 22:25 |
|
днес, като се разходих до университетя - да видя да не се е преместил през лятото -
видях пред канцеларията на факултетя - за пръв път у нас - една млада кокона се кокореше - с дъъълга черно манто и плътно забрадена със забрадка... на запад - са много таквизи студеНки - и с оранжеви фереджета /модни!/,
ама у нас ми е за пръв път...
та - въпросът ми -
като ми се появи през учебната година - кво?
- да разговарям с нея все едно, че нищо?
- да я отрежа и кажа, че не разговарям, докато не се облече нормално?
аз лично клоня към второто, ама понеже съм мека мара - най-вероятно ще направя първото... па може и да направя второто... или първото...
а дайте акъл...
верно, че има при нас едно попче с расо и калимяфка - вече е четвърти курс, ама някак си го приемаме като екзотика... па и си е наше момче...
ЕВРОПРОСТАК
| |
|
първото.
не ти е работа да тормозиш някого, заради религията му. Пък и не сме такава държава.
Но и аз не ги разбирам, де. Ни едните, ни другите.
Ветрилото, върху което пишех стихове,
се прокъса
в залеза на лятото.
| |
Тема
|
айде да кажа -
[re: ceлянинъt]
|
|
Автор |
Py** (и днес наминах) |
Публикувано | 13.09.10 22:34 |
|
От целия ти пост да разбирам ли, че предпочиташ да разговаряш с кокони, нормално облечени с къси поли, големи пълни деколтета, с "пресирани" коси и натежали очи?
Аз по принцип добре разговарям с хора, с които става разговор, а празнословците предпочитам тактично да отрежа.
Ама за тебе не знам - ти си решаваш!
| |
|
С непознати не разговарям, кажи
| |
Тема
|
ма вий оставете
[re: Py**]
|
|
Автор |
Публикувано | 13.09.10 22:38 |
|
натежалите очи и цици, ази съм професионално импотентен,
тук става въпрос за фереджета и забрадки, за тихото, кротко и нахално пълзене на исляма посредством жените...
ЕВРОПРОСТАК
| |
|
Нищо специално недей прави - приемаш я като човешко същество и толкова. Остави външния вид, той не е важен.
Тези дни (покрай оптимистично-софкините неволи) непрекъснато ми се върти в главата да цитирам член 1 от Основния закон (те нямат конституция) на Германия: "Човешкото достойнство е неприкосновено. Задължение на държавата да го уважава и защитава с всички средства."
Аз лично, често си го припомням, когато съм в затруднена ситуация при общуване с някого.
| |
Тема
|
да, но - тя, те - го правят нарочно,
[re: .Jess.]
|
|
Автор |
Публикувано | 13.09.10 22:59 |
|
с едно предизвикателство в очите,
нарочно го правят,
щото знаят - нали - човешките права, Европа, човешкото достойнство...
тук е дилемата -
тя го прави нарочно,
а ази щото съм толерантен, си трая...
въобще толерантността е нож с две остриета и е време да я поставим в кавички, май...
ЕВРОПРОСТАК
| |
Тема
|
Re: айде кажете -
|
|
Автор |
Батко (Bath`men Со) |
Публикувано | 13.09.10 23:04 |
|
Оооо, селски ..... при вас ли се появих пингвините .... В интерес на истната, доста турскоезчни студент има, но досега на мен забулена ортодоксално девойка не ми се е падала.
А свещеникът, който служи в църквта, която е на 15 метра от прозорецът ми, има три висши образУвания - инжинирство, попски науки и право ....
Да дадем акъл .... защо не искаш ония прословути пет лева вместо .... Нищо няма да напровиш, защото нищо не се е случило .... пък и хубавото момиче си е хубаво ....
Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"
| |
Тема
|
Re: да, но - тя, те - го правят нарочно,
|
|
Автор |
.Jess. (толерантна) |
Публикувано | 13.09.10 23:10 |
|
Ами покажи й, че си по-висок от нея и се држ така, че все едно не си я забелязал, че те предизвиква.
| |
Тема
|
абе турски студенти имаме много отдавна -
[re: Батко]
|
|
Автор |
Публикувано | 13.09.10 23:11 |
|
и имам приятни впечатления от тях, даже някои от тях идват при мен да им оправям проблеми...
ама таквъзи ислямска фундаменталиска за пръв път виждам
ЕВРОПРОСТАК
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|