Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:57 17.05.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Я кажете...нови  
Автор Дивaнe-2 (излитащ)
Публикувано12.09.10 16:18

...кой, къде почива това лято

Тема Re: Я кажете...нови [re: Дивaнe-2]  
Автор Гъpkинятa (спокойна)
Публикувано12.09.10 16:44

Ела във фейса да ти покажа

Автор Duchessa ((аферистка))
Публикувано12.09.10 17:02

аз, както обикновено, в Родопите, в малката виличка на Дука. И не ни се слизаше доле по жегите, ще знаеш... Единственото, което ми липсваше тая година, бяха разходките в гората. Ама нема как - в баирите около селото са се завъдили три меци - майки с по две мечета всяка и един голям мъжкар - къде 350 кила по думите на ловната дружинка... Та си кротувахме из полянките около къщето...

Щях да забравя - имаме си квартирант - смок-мишкар. Много тиха и кротка натура. Издълбал си е дупка под каменното стълбище. Единственото, което поиска беше да не го настъпваме. Сутрин рано излизаше и се прибираше по тъмно. Благодарение на него не видяхме мишка или плъх тая година. И отровни змии няма. Снимахме го з спомен. Догодина ще му занесем снимките - да си ги тури в рамка, да му се радват жената и децата!

Освен това имахме нощни купонджии - семейство таралежи. Нощно време пухтят около къщата и лекичко тропат по каменната настила наоколо... Но с тях така и не се видяхме - когато те излизаха, ние вече си бяхме вътре...

Извънземните ни гледаха от огромните си звезди га залезе слънцето, и звездите им примигваха завистливо на тая ми ти нощна тишина, подправена с щурчова песен...

Ама па си беше убаво!

Елате си узнете лордот!!!

Автор Дpъндoлeтa (воайор)
Публикувано12.09.10 17:55

а пък аз почивах в Окръжна болница...
за 8 дена платих само 9.60, нооо,,, пък бях като в къщата на биг брадър - влизаш, прибират ти мобилния, няма часовник и не си наясно кое време е и на всичкото отгор, камери те следят непрекъснато какво правиш...(става дума за реанимация)

Автор somebody (тя)
Публикувано12.09.10 20:52

Аз почивах с едно Диване и две по-малки диванета (Крачун и Малчо) на морето.

Тема Re: Я кажете...нови [re: Duchessa]  
Автор диoниc (загрей)
Публикувано12.09.10 21:03

хубав разказ

And was Jerusalem builded here
Among those dark satanic mills?

Тема Re: Я кажете...нови [re: Дpъндoлeтa]  
Автор Duchessa ((аферистка))
Публикувано13.09.10 09:41

Дръндолетке, ако не бяха пустите камери, какво щеше да направиш, дето сега си го спести?

Елате си узнете лордот!!!

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано13.09.10 09:52

почиването вече не е на мода

Автор Jennifer:) (приветлива)
Публикувано13.09.10 10:02

Дори не съм разбрала, че е имало лято.

Кога е дошъл септември - отново неясно.

Обаче пък какви почивки планирам за след Коледааааа!

За мен идеалната почивка е когато пътувам, сменям впечатления и разглеждам нови или видяни вече неща.

Тема Re: Я кажете...нови [re: Duchessa]  
Автор ausl@nder ()
Публикувано13.09.10 10:06

много хубаво! мечтателно и фанастично.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.