|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Потресаващо от сутрешната преса
|
|
Автор |
kakata (221B Baker Str) |
Публикувано | 04.06.10 10:45 |
|
Пенсионерът Стамо Стамов и продавачката Теодора Маркова видели детето да тича в средата на шосе към Искърското дефиле. Двамата свидетели обаче не се обадили в полицията, защото не знаели, че е изчезнал, и решили, че не е тяхна работа, пише в. "24 часа".
Това тъпоумие типично ли е за нас или Веско е нямал шанса да бъде видян от нормален човек.
| |
Тема
|
Re: Потресаващо от сутрешната преса
[re: kakata]
|
|
Автор |
farmer (същия:)) |
Публикувано | 04.06.10 10:56 |
|
Не знам Каке.Прочетох го два пъти да не би нещо погрешно да съм разбрал...верно. Тези и двамата са за психиатрията.Жалко , че не може да се търси отговорност за такава престъпна немарливост.
Доматите не се ядат с коловете,на тиквите не се ядат листата-личен опит
| |
Тема
|
|
|
Автор |
уф (терореро) |
Публикувано | 04.06.10 11:04 |
|
Според мен има нещо гнило в Дания, тази новина на часовете, макар и подписана от автора ми се вижда малко..., как да кажа, изсмукана от пръстите. Значи те са го видели и след това са се обадили, че са го видели, когато детето вече е намерено, за да станат обект на какви ли не хули? Адски се съмнявам в цялата тази история. А деца по улиците и то сами има колкото искаш, кой да знае дали тичащо дете към Искърското дефиле или в обратната посока, е аутист или му има друго, дали е само също, а това момче е било развито за възрастта си, нямало е вид на 7-годишен... Оф, не знам. Но имам чувството, че такива новини съвсем разстройват и без това не особено розовия пейзаж.
| |
Тема
|
[re: уф]
|
|
Автор |
Публикувано | 04.06.10 11:12 |
|
Според мен двамата са толкова умни, че като видят само дете да тича по шосе да не се обадят и да го направят, чак след като схванат, че това най-вероятно е издирваното дете. поведението им е логично и последователно идиотско.
Ясно е,че не са единстевните видели детето. Просто другите видели го като са схванали какво са видели си траят.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ЛAMБИ (25 W) |
Публикувано | 04.06.10 11:13 |
|
А ти винаги когато видиш дете да тича по улицата ли се обаждаш в полицията? Ама сте коментатори тъпоумни, а!? Мислиш ли, че ако знаеха за проблема нямаше да се обадят???
Случката е гадна, но стига сте търсили вина у случайни хора!
| |
Тема
|
[re: ЛAMБИ]
|
|
Автор |
Публикувано | 04.06.10 11:15 |
|
По улицата е едно, по средата на шосе е друго. Детето едва ли е било във вид като да е изпратено на пазар.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
уф (терореро) |
Публикувано | 04.06.10 11:16 |
|
Има някои неща, които аз не схванах покрай тази новина, а може и да не съм чела внимателно. Къде са тия хора, в селото, покрай което трупът бе намерен ли? Защото ако е така, как едно дете преминава тичайки намколко си км.? Ако са хора от населеното място на семейството е невъзможно те да не са знаели, че Веско има проблем и да са замълчали? Това вече граничи с не знам какво... Как 24 часа са се добрали до имената на тези хора? Освен това пишеше, че когато тези са го видели, ако са видели него, защото... как се доказва това?, детето все още не е било издирвано. И още нещо, гледах майката и бащата, много симпатични хора, седмици след изчезването едва обясниха, че момчето има характерна походка... и какво се случва с онази жена, която уж била купила вода на момчето, което според други очевидци се било качило на рейс?
Ей такива мисли... не знам. Трагедия.
| |
Тема
|
[re: уф]
|
|
Автор |
Публикувано | 04.06.10 11:23 |
|
Трагедия, която най-вероятно щеше да настъпи в по-късен етап заради увреждането на детето. Но принципно хората нямат нагласата и никога не са тренирани и обучавани да оказват взаимопомощ.
За правилна реакция в такава ситация се изисква по-високо стъпало на еволюционното развитие.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Silverado (HIмана) |
Публикувано | 04.06.10 11:31 |
|
Tази зима, някаква си вечер, в някакъв си късен час излязох на терасата. Една рожба на българо-виетнамската дружба /бивш съученик на синковеца, значи 16-17 годишен/ мааше крачоли по улицата ни и си беше само по крачоли, де - демек, гол от крачолите или по точно без никакви дрехи от кръста нагоре. Естественно, с походката на Брус Лии.
Таа Како, аз трябваше ли да изприпкам до тях /ако го знаех къде живее/ и да осведомя "грижовните" му родители, а?
В последствие синковеца ми обясни че той си бил такъв.
Не че защитавам старците де, ама и те си имат право на своята една минута медийна слава.
| |
Тема
|
да, потресаващо е как винаги се отвежда в...
|
|
Автор |
duotrio (любопитен) |
Публикувано | 04.06.10 11:38 |
|
...свирката цялата пАра.
двама сенилни старци изтърсили нещо, което я е истина, я-не, и айде имената им изтипосани на първа страница и по форумните седенки. мерси, снимките им не са сложили, както сториха с "най-страшната престъпничка" в държвата ни-маскираната учителка в банката, но щадят от всеобщо огласяване всички педофили, геронтофили и изнасилвачи!ако, не дай си Боже, открият че има убиец в цялата тази страшна история, знаеш ли какво ще научим за него. инициалите му, две буквички, това ще научим! дори няма да има име, камо ли снимче, за да се пазят хората от такъв изверг...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|