Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:07 12.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Айде да се допитам и азнови  
Автор Koфaтa (минаващ)
Публикувано29.05.10 14:07

Гледайте какъв ми е проблема сега.
Преди време се оплаках в сексовия клуб, че не ми върви нещо с жените. Имам напредвид сериозните. И от тогава не че кой знае колко се е променило нещо. Обаче има напредък, защото по рано си немах постоянна любовница. Нали се сещате, връзка дето му викат. Сега си имам, харесваме се и двамата, немам проблем да я извеждам навънка щото хич не е грозна, и на двамата ни половите работи са окей, изобщо пей сърце.
Добре ама тя започна нещо да дава зор за дете, а и отвреме навреме подмета да сме си били озаконили връзката. Демек влече я пенюара, ако се сещате. Дотук лошо нема, как вика един мой стар майстор. Лошото ми се очертава некакси в бъдещето. Защото тя е бивша мацка на повикване по професия. Друго не е работила, а и аз не съм си намерил постоянна жена та да я карам да работи. То така се и срещнахме, на старата и работа, ама да не задълбавам.
И ето го и бъдещия проблем.
Ще си направиме дете, това е ясно и не е трудно. Обаче това дете нали ще отрасне и един ден като нищо може да разбере че майка му е била курва. Сещате ли се? Е от тоя момент нататъка хич не ми е ясно какво и как ще последва дееба. От страна на детето, от страна на нея и от моя страна. Пълна мъгла ми е.
Некакви варянти да имате?

Тема Re: Айде да се допитам и азнови [re: Koфaтa]  
Автор Гълъб (Пернат и готин)
Публикувано29.05.10 14:19

Намери си нова лИбовница.

Повече готин отколкото пернат

Автор Цap Изpoд ()
Публикувано29.05.10 14:22

Да бях Ванга да ти кажа какво ще се случи ама на! Бъдещето е малко тежка материя. Но от друга страна ако очакваш проблем, ще имаш пробелм, ако очакващ радост, ще имаш радост. Казано е, че емоциите привличат съответните събития.

И накрая - курвите също са хора. Но щом си си хванал такава за любовница, явно вече го знаеш това.

Тема Re: Айде да се допитам и азнови [re: Гълъб]  
Автор Koфaтa (минаващ)
Публикувано29.05.10 14:32

Сигурно не требва и да е бивша курва.
Лошо.

Тема Re: Айде да се допитам и азнови [re: Цap Изpoд]  
Автор Koфaтa (минаващ)
Публикувано29.05.10 14:33

Това за курвите го знам.
С другото не ми помогна кой знае колко дееба.

Автор Гълъб (Пернат и готин)
Публикувано29.05.10 14:35

Не бе, ако предпочиташ бивша курва, Фащаш някоя, дет не иска дете, капиш?

Повече готин отколкото пернат

Автор .Jess. (толерантна)
Публикувано29.05.10 14:36

На мен ми се вижда доста труден твоя въпрос. Пък и да се дават варианти/съвети и то за такива важни неща в нет-ски клуб, малко несериозно ми се струва. Но може би помага на човек да сложи в ред мислите си.
Аз бих се замислила дали освен секса, привличането и т.н., има ли нещо друго, което ценя в тази жена - общи интереси, чувство за отговорност, можеш ли да й се довериш за всичко, да разчиташ на нея, а бе въобще усещаш ли я да е от твоята "кръвна група"...Тук патилите ще ти кажат, че след някой друга година съвместен живот остават най-вече приятелството, доверието.
И да я наричаш бивша курва, не е коректно. Тя си е изкарвала прехраната, а една курва се чука с много и различни мъже за кеф. Питай в ГЗС, ако не вярваш, преди някакво време голяма дискусия имаше

Редактирано от .Jess. на 29.05.10 14:50.

Тема Re: Айде да се допитам и азнови [re: Цap Изpoд]  
Автор tia9 (странна птица)
Публикувано29.05.10 14:42

Не е само това. Кофата има притеснения от миналото и щом отсега мисли за бъдещите неволи на детето. Той не приема това и минало.

Автор tia9 (странна птица)
Публикувано29.05.10 14:43

Това което отговорих на Царя, наистина не приемаш май миналото, а ако е така.........

Тема Re: Айде да се допитам и азнови [re: tia9]  
Автор Цap Изpoд ()
Публикувано29.05.10 14:44

Значи на психоанализа!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.