Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:11 13.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Благодаря на Софи за гениалната идеянови  
Автор groznata_beti (karmen)
Публикувано17.05.10 12:42

Ти ме спаси от кризата.

По време на финансово благополучие , черпех приятели и познати с повод и без повод. Сега съм безработна кандидат пенсионерка и изнемогвам. Благодарение на твоята идея реших да се обадя на всички да си ми ПОвърнат сичкото дето съм ги черпила и тъй ще изкарам безпроблемно до достигане на пенсионната възрастдори да я вдигнат до 63г
Препоръчвам на ввсички да се върнат в близко и далечно минало, да си спомнят къде са инвестирали и да си поискат даденото обратно.

Ще видите тогава как кризата ще духа супата

"По-умния винаги отстъпва" -
Това обяснява господството на глупостта в света."

Тема Re: Благодаря на Софи за гениалната идеянови [re: groznata_beti]  
Автор kakata (221B Baker Str)
Публикувано17.05.10 14:43

Недей така, защото ще дойде селският и ще каже: върни ми торбата с доматите! Откъде да ги взева- екологично чисти, вкусни, със северн произход.
Мога да му върна само турски, гръцки или египетски.

Тема Re: Благодаря на Софи за гениалната идеянови [re: kakata]  
Автор tartarianeyes ()
Публикувано17.05.10 14:49

е затва човек трябва да се съобразява, като приема подаръци

ако на твоите домати имаше табелка "добридолски, от сърце" - финИта си.

и все пак можеш да се промъкнеш тайно до градината на дарителя, в тъмна безлунна нощ да откраднеш няколко екземпляра, от семето им да направиш разсад, да отгледаш доматите и чак тогава ги връщаш на дарителя ведно с лихвите за просрочено време от момента на получаване на уведомлението за връщане на подаръка

Публикувано17.05.10 15:46

Който си е късметлия, късметлия си е

Софчето тогава и двата пъти късно прочете "обявата за доматито" и не можа да се вреди. Сега обаче Софито няма да има грижа да ги връща , а вие дето ядохте подарени домати, сега да му мислите. Моли се селянина да пропусне да прочете темата на Софчето. Той сам няма да се сети да си иска доматите

Тема Re: Благодаря на Софи за гениалната идеянови [re: groznata_beti]  
Автор tia9 (странна птица)
Публикувано17.05.10 16:42

аКО има лихви......мисли да завъртиш и бизнес, няма да успееш всичко да изядеш и изпиеш сама

. Твоя си кръчма в която задължените идват по график и обсулжват клиентите с върнатото, проблем с персонала няма, нямаш грижа за продукти и алкохол, ехеееееееей))......като станеш милионерка обади се.)))

Тема Re: Благодаря на Софи за гениалната идея [re: tia9]  
Автор tia9 (странна птица)
Публикувано17.05.10 16:44

********не забравяй! ще си искам идеята след успешното и реализиране с придобитите ползи като лихва

Тема Re: Благодаря на Софи за гениалната идеянови [re: tia9]  
Публикувано17.05.10 17:41

Кой се минал, минал се. На връщане подлежат само предметни подаръци. Ум, разум, съвет и идея не подлежат на връщане.

Както винаги пак умните сте капо. Останалите ще си разменяме куклите и парцалките.

Автор kotarak_a (познат)
Публикувано17.05.10 20:28

Да, лошо би било ще дойде селският и ще каже: върни ми торбата с доматите!
Обаче ако ми каже на мен: Ха, ако обичаш, върни си ми компаса със слънчевия часовник, кето ти го подарих, аз какво? Може и да загина някой си път, бродейки по безкрайната планинска пустуш без посока ... И тогава, какво? На Селския би му тежало на съвестта всеки ден, че си е поискал подаръка....

Тема Ако обичате,нови [re: groznata_beti]  
Автор Py** (съвсем нова)
Публикувано17.05.10 22:22

бъдете така добри да ми върнете всички усмивки, които съм ви подарила, и ако може да вложите в тях всичкото си сърце, така както правих и аз, когато ви ги подарявах!

п.п. И не се бавете, че да не се разправяме...

Тема Re: Ако обичате,нови [re: Py**]  
Публикувано18.05.10 06:49

В този материален свят май не са много ценителите на усмивките. Вероятно повечето получатели на подобни дарения отдавна са забравили за тях.

Все пак аз ще ти се усмихна , за да е добър денят ти. Дано днес въпреки мрачния ден да ти се усмихнат повече хора.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.