|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
руснаците разбиват опозицията
|
|
| Автор |
Aycлaндep () |
| Публикувано | 28.04.10 09:03 |
|
|
18+
Спецслужбы втянули оппозиционеров Шендеровича и Лимонова в секс-скандал
"Остается добавить, что, по слухам, Яшин, Доброхотов, Шендерович, Фишман, Лимонов и Поткин – не полный список оппозиционеров, которые могут быть замешаны в сексуальном скандале. Ответная реакция властей на активизацию в последнее время протестных действий будет, вероятно, жесткой и беспринципной. Если политическая борьба в России примет характер сексуальных и наркотических скандалов, то оппозиции остается только посоветовать стать монахами – то есть чище тех, кто борется с ней такими методами."
статия:
видео на скандалите
| |
|
|
|
може да става за монтаж.
А сигурен ли си, че това са действителните лидери на опозицията, а не някакви бушони по веригата?
| |
|
Тема
|
Re: руснаците разбиват опозицията
[re: Aycлaндep]
|
|
| Автор |
Duchessa ((аферистка)) |
| Публикувано | 28.04.10 09:52 |
|
|
Питам се, обществените фигури не са ли нужни на обществото заради някакви техни способности да решават обществени проблеми, или поне да предлагат за обсъждане възможни решения? И ако е така, и ако тези хора имат някакви забежки в рамките на общоприетото, не е ли по-нормалното да ги приемем каквито са? Защо трябва да искаме от тях да бъдат безгрешни?
Елате си узнете лордот!!!
| |
|
|
|
Като излезе секс-скандал се чудя защо прилепват към хубавата дума секс думата скандал. Всички се сексуваме, но не всички правим скандали. За мене второ е осъдителното т.е. който е скандалджия. Това, че аз се забавлявам както искам и имам любовници или правя тройки, карета.... не ме прави по-малко професионалист. Тъпото е, че народа изнудва с това и гледа с лошо око на тези мероприятия. На всеки му се иска, ама му стиска. А е обратното-отдавайки се на онова, което ми харесва аз освобождавам енергия за професионалното си поприще (изключвам някои стимуланти, които биха замъглили съзнанието ми-наркотици, алкохол-ТУК КАТЕГОРИЧНО НЕ) Иначе акълът ми все ще е там някъде-абе иска ми се, ама ми стиска. Резултатът-лоша професионална реализация, ниско самочувствие, каръщина..... Принципно се размислих де, не толко за руския "катягейт". То като Клинтън-абе аре като че ли само на него правят свирки. Ще продължа темата, ако ми се отвори парашута с време))
| |
|
|
|
трябва да поддържат пиар на рицари сан пьор е сан репрош...
Хе-хе, нали ги видя кви говеда са.
| |
|
Тема
|
Re: руснаците разбиват опозицията
[re: Aycлaндep]
|
|
| Автор |
.Jess. (толерантна) |
| Публикувано | 28.04.10 14:13 |
|
|
Нищо не може да ме учуди, що се отнася до методите на действие на комунистически тайни служби, а не само комунистически. Вкарвайки "секс, наркотици и видео" при дискредитиране на опозиционери, целят зрелищно омаскаряване с нови средства пред сравнително образована публика (интернет).
| |
|
|
|
Бе видях ги, ама... Като няма риба и ракът е риба...
Елате си узнете лордот!!!
| |
|
Тема
|
Като няма...
[re: Duchessa]
|
|
| Автор |
АВе (речникаря) |
| Публикувано | 28.04.10 16:13 |
|
|
Като няма риба и водата е бира.
АВе (C) 1983 -2010 Пълни авторски права.
| |
|
|
|
...прочитам заглавието ти и виждам:"руснаците избиват опозицията"
путин разкатава мамата на руснаците, руснаците разкатават опозицията - ах, тези лоши хора!
от едната страна са Наташа Ростова и Пиер Безухов
от другата страна е фсб (не онова с точката от днешното българско събитие :-))
по средата - самогон
And the Mouse Police Never Sleeps.
| |
|
|
|
Тц,тц,тц - лошо КГБ такова!
Тъй де ФСБ.
Да вземе и да накара някого пред камера да употребява наркотик. Насила го е накарало - сигурен съм. Той инак човека и алкохол не близва даже.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|