Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:00 02.01.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема руснаците разбиват опозициятанови  
Автор Aycлaндep ()
Публикувано28.04.10 09:03

18+

Спецслужбы втянули оппозиционеров Шендеровича и Лимонова в секс-скандал

"Остается добавить, что, по слухам, Яшин, Доброхотов, Шендерович, Фишман, Лимонов и Поткин – не полный список оппозиционеров, которые могут быть замешаны в сексуальном скандале. Ответная реакция властей на активизацию в последнее время протестных действий будет, вероятно, жесткой и беспринципной. Если политическая борьба в России примет характер сексуальных и наркотических скандалов, то оппозиции остается только посоветовать стать монахами – то есть чище тех, кто борется с ней такими методами."

статия:

видео на скандалите

Тема Мда, и дума не...нови [re: Aycлaндep]  
Автор veleff (речникаря)
Публикувано28.04.10 09:44

може да става за монтаж.

А сигурен ли си, че това са действителните лидери на опозицията, а не някакви бушони по веригата?

Тема Re: руснаците разбиват опозициятанови [re: Aycлaндep]  
Автор Duchessa ((аферистка))
Публикувано28.04.10 09:52

Питам се, обществените фигури не са ли нужни на обществото заради някакви техни способности да решават обществени проблеми, или поне да предлагат за обсъждане възможни решения? И ако е така, и ако тези хора имат някакви забежки в рамките на общоприетото, не е ли по-нормалното да ги приемем каквито са? Защо трябва да искаме от тях да бъдат безгрешни?

Елате си узнете лордот!!!

Автор Aлerpa*Дивaчe (2Х1)
Публикувано28.04.10 11:15

Като излезе секс-скандал се чудя защо прилепват към хубавата дума секс думата скандал. Всички се сексуваме, но не всички правим скандали. За мене второ е осъдителното т.е. който е скандалджия. Това, че аз се забавлявам както искам и имам любовници или правя тройки, карета.... не ме прави по-малко професионалист. Тъпото е, че народа изнудва с това и гледа с лошо око на тези мероприятия. На всеки му се иска, ама му стиска. А е обратното-отдавайки се на онова, което ми харесва аз освобождавам енергия за професионалното си поприще (изключвам някои стимуланти, които биха замъглили съзнанието ми-наркотици, алкохол-ТУК КАТЕГОРИЧНО НЕ) Иначе акълът ми все ще е там някъде-абе иска ми се, ама ми стиска. Резултатът-лоша професионална реализация, ниско самочувствие, каръщина..... Принципно се размислих де, не толко за руския "катягейт". То като Клинтън-абе аре като че ли само на него правят свирки. Ще продължа темата, ако ми се отвори парашута с време))

Тема щото нали...нови [re: Duchessa]  
Автор az_best (канцерогенен)
Публикувано28.04.10 11:52

трябва да поддържат пиар на рицари сан пьор е сан репрош...

Хе-хе, нали ги видя кви говеда са.

Автор .Jess. (толерантна)
Публикувано28.04.10 14:13

Нищо не може да ме учуди, що се отнася до методите на действие на комунистически тайни служби, а не само комунистически. Вкарвайки "секс, наркотици и видео" при дискредитиране на опозиционери, целят зрелищно омаскаряване с нови средства пред сравнително образована публика (интернет).

Тема Re: щото нали...нови [re: az_best]  
Автор Duchessa ((аферистка))
Публикувано28.04.10 16:08

Бе видях ги, ама... Като няма риба и ракът е риба...

Елате си узнете лордот!!!

Тема Като няма... [re: Duchessa]  
Автор АВе (речникаря)
Публикувано28.04.10 16:13

Като няма риба и водата е бира.

АВе (C) 1983 -2010 Пълни авторски права.

Тема зрителна измаманови [re: Aycлaндep]  
Автор диoниc (сабазий)
Публикувано28.04.10 19:49

...прочитам заглавието ти и виждам:"руснаците избиват опозицията"

путин разкатава мамата на руснаците, руснаците разкатават опозицията - ах, тези лоши хора!

от едната страна са Наташа Ростова и Пиер Безухов
от другата страна е фсб (не онова с точката от днешното българско събитие :-))

по средата - самогон

And the Mouse Police Never Sleeps.

Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано28.04.10 22:21

Тц,тц,тц - лошо КГБ такова!
Тъй де ФСБ.
Да вземе и да накара някого пред камера да употребява наркотик. Насила го е накарало - сигурен съм. Той инак човека и алкохол не близва даже.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.