Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:24 14.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема В парка е пълно със семейни консултантинови  
Автор kakata (221B Baker Str)
Публикувано18.04.10 16:52

отидох да видя мои познати, водят се младо семейство. Имат бебе. Отношенията са бурни и развода често се размахва в семейните схватки. Тъй като живеят до парка, в общи линии отглеждат бебето там. Жената ми пошепна, че младоженеца се запознал с безделниците в парка и вика, щом се скараме долитат на колелета като демони. Не й повярвах и се засмях, момъкът отиде да ни купува кафе в далечината, не видях демон с колело да го следва.
Тъкмо той се върна с кафетата, дойде още една майка, а той посегна да разбутва бебето, жената се развика и скандала се разрази внезапен и буен като пролетна буря. Продължи около две минути, като той тръгна бесен нанякъде. Докато се обърна и ето го, до него се лепнал един пич с колело. Верно долитали.
Тръгнахме и ние след тях. Стигнахме ги лесно, защото те спираха и ръкомаха, ядосания съпругт и семейния консултант от парка с колелото.
точно на Арина ни видяха и съпругът се обърна и се развика- развеждам се! заминавам за Германия! консултанта се подхилваше ехидно и клиеше лицето си, аз пък точно исках да му видя физиономията и го обикалях, но не, скри се. По едно време дойдоха още двама консултанти с колела, мълчат и стоят до мъжа оказвайки му мощна подкрепа. Жената вика нещо, аз се опитвам да помирявам, но двете почти загубихме психологическото превъзходство. И тогава Радецки с гръм прати двете циганки, дето продават семки, в качеството и те на семейни консултантки се ризвикаха: Га й праи бебето беше убава, па ся що шас развеждаш брееей! Чий ше го дириш у Германия бе, глей си булката!!! Ти кво си зяпнал с кулелото бееейй!
При тоя мощен женски съпорт, съпругът и консултантите засрамени и зачервени се пръснаха.

Победихме!

Тема Re: В парка е пълно със семейни консултантинови [re: kakata]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано18.04.10 17:27

Германките ще почакат, нека им.

Мнението ми е продуктивно позиционирано!

Тема Re: Тей тва е съдебна системанови [re: kakata]  
Автор Moapeйн: ()
Публикувано18.04.10 17:55

а извода: "с мъжете само по циганската мож се разбра човек" ли е?

Тема Re: В парка е пълно със семейни консултантинови [re: ПЪTниk]  
Публикувано18.04.10 17:57

Чуваш ли

Тема Re: В парка е пълно със семейни консултантинови [re: Moapeйн:]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано18.04.10 18:01

Чувам, освен за семеен консултант ставам и за семеен приятел, щом ще е цигански.

Ясно ли ти е какво те чака?

Тема Re: В парка е пълно със семейни консултантинови [re: ПЪTниk]  
Публикувано18.04.10 18:19

Трънки чуваш, я да видим дали

?

Автор dreadx (член)
Публикувано18.04.10 21:50

:) много е смешно това - вече 3-ти път го чета.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано18.04.10 21:56

Ми то за това народа е рекъл - на площад такова се не такова

Тема Изводи.нови [re: kakata]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано18.04.10 22:20

В парка има безделници.
Безделниците са вещи по бракоразводни и особено предбракоразводни казуси.
Безделниците са професионалисти - имат колела за максимално бързо придвижване до поредната бракоразводно-невралгична точка, където и да е в парка.
Като демони са и са най-виновни за всичко.

Тема Re: В парка е пълно със семейни консултантинови [re: Moapeйн:]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано18.04.10 22:39

Виждам, но не разбирам.
Нищо не разбирам....и най- нищо от жени.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.