|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Има ли фенове
|
|
| Автор |
EЛБИ (просто аз) |
| Публикувано | 05.03.10 10:26 |
|
|
на гмуркане тук? Миналата година изкарах курсовете и после с приятели правихме гмуркания - страхотно изживяване е. Сега само гледам оферти за Шарм ел Шейх и подобни...
Някой с опит и интересни истории?
Животът не се измерва по броят вдишвания, а по моментите, оставящи те без дъх.
| |
|
Тема
|
Re: Има ли фенове
[re: EЛБИ]
|
|
| Автор |
esti () |
| Публикувано | 05.03.10 10:38 |
|
|
За мен знаеш, затова минавам само да те нацелувам, защото иначе цял ден ще ми е криво.
| |
|
Тема
|
[re: esti]
|
|
| Автор |
EЛБИ (просто аз) |
| Публикувано | 05.03.10 10:45 |
|
|
имаше една стара градска песен, която "казваше" "...за целувки и любов, винаги готов..." - мисля, че е валидно за всички хора
Животът не се измерва по броят вдишвания, а по моментите, оставящи те без дъх.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
esti () |
| Публикувано | 05.03.10 10:52 |
|
|
Е, за слънчеви и разкошни хора е валидно, да.
Но за киселяци и депресари - не.
А аз съм късметлийка, че познавам един от най..........абе теб.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Oптимиcт (и стар и познат) |
| Публикувано | 05.03.10 11:07 |
|
|
Изпуснах си шанса докато работех в Саудитска Арабия. Хората организираха курсове, гмуркания в Червено море и други интересни места около Арабията. Аз - не. Европата ми е по-интересна. И сега к'во? Ами нищо. Остарях и се скапах преди да съм се гмурнал поне един път.
"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш"
| |
|
Тема
|
едно от нещата,
|
|
| Автор |
диoниc (сабазий) |
| Публикувано | 05.03.10 13:11 |
|
|
които са ми в списъка с несвършеното е дайвинг-а
имам един приятел, който е мнооого добър гмуркач...преди време на яйлата ми разказваше как се гмурка с харпуна, полягва на тераска и чака в засада да мине рибока...ама как, викам, си "полягвяш" и така - минута, че и повече!, баси искам и аз така...
имам си и още в несвършения списък - капитански курсове за малки морски съдове, пилотски - за малки самолети, и climbing
мдаааа
And the Mouse Police Never Sleeps.
| |
|
Тема
|
Re: едно от нещата,
[re: диoниc]
|
|
| Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
| Публикувано | 05.03.10 13:19 |
|
|
Яйлата е наистина вълшебно място.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
| Публикувано | 05.03.10 13:21 |
|
|
Не съм се вдъхновяла за гмуркане, но с радост бих отишла там на почивка.Не ме притеснява нито липсата на алкохол, нито забраните запушене(ако ги има).
П.П.Съжалвам, обърках го с Ел Фуджейра, ОАЕ:)))
Редактирано от Фиш на 05.03.10 13:23.
| |
|
|
|
Аз съм фен на НЕгмуркането!
Поради което моля да бъда почерпена с нещо, защото не ви се пречкам, а и никога няма да ви се пречкам.
Приканвам да ме почерпят и всички скиори, сноубордисти, планинари, алпинисти, скачачи с бънджи, парашутисти, спа любители, плувци, тенисисти и май това ще са ми почерпките.
А, и фермери.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
_Jess_ (толерантна) |
| Публикувано | 05.03.10 18:29 |
|
|
Един "побъркан" почти професионален гмуркач в семейството стига и това не съм аз!
Що страх съм брала покрай него и няма край, както се вижда. Случай: на доста самотен плаж сме на един остров на Балеарите и той казва - отивам само да погледна, ей там отсреща има някаква май интересна подводна пещера. Това "само да погледна" продължи 4 часа, слънцето залезе, де що имаше човек се изнесе, а аз стисках детето в прегръдките си и се виждах вече млада вдовица. Когато все пак се върна, каза:"аааа, то почти се стъмнило". Как не го убих, не знам.
Разказвам тази типична случка, защото имам поне 5-6 такива, някои от тях още по-фрапиращи и страшни. Затова казвам, поне един разумен в семейството трябва да има.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|