Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:57 15.12.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Има ли феновенови  
Автор EЛБИ (просто аз)
Публикувано05.03.10 10:26

на гмуркане тук? Миналата година изкарах курсовете и после с приятели правихме гмуркания - страхотно изживяване е. Сега само гледам оферти за Шарм ел Шейх и подобни...

Някой с опит и интересни истории?

Животът не се измерва по броят вдишвания, а по моментите, оставящи те без дъх.

Тема Re: Има ли феновенови [re: EЛБИ]  
Автор esti ()
Публикувано05.03.10 10:38

За мен знаеш, затова минавам само да те нацелувам, защото иначе цял ден ще ми е криво.

Тема Re: Има ли феновенови [re: esti]  
Автор EЛБИ (просто аз)
Публикувано05.03.10 10:45

имаше една стара градска песен, която "казваше" "...за целувки и любов, винаги готов..." - мисля, че е валидно за всички хора

Животът не се измерва по броят вдишвания, а по моментите, оставящи те без дъх.

Автор esti ()
Публикувано05.03.10 10:52

Е, за слънчеви и разкошни хора е валидно, да.

Но за киселяци и депресари - не.
А аз съм късметлийка, че познавам един от най..........абе теб.

Автор Oптимиcт (и стар и познат)
Публикувано05.03.10 11:07

Изпуснах си шанса докато работех в Саудитска Арабия. Хората организираха курсове, гмуркания в Червено море и други интересни места около Арабията. Аз - не. Европата ми е по-интересна. И сега к'во? Ами нищо. Остарях и се скапах преди да съм се гмурнал поне един път.

"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш"

Тема едно от нещата,нови [re: EЛБИ]  
Автор диoниc (сабазий)
Публикувано05.03.10 13:11

които са ми в списъка с несвършеното е дайвинг-а

имам един приятел, който е мнооого добър гмуркач...преди време на яйлата ми разказваше как се гмурка с харпуна, полягва на тераска и чака в засада да мине рибока...ама как, викам, си "полягвяш" и така - минута, че и повече!, баси искам и аз така...

имам си и още в несвършения списък - капитански курсове за малки морски съдове, пилотски - за малки самолети, и climbing

мдаааа

And the Mouse Police Never Sleeps.

Тема Re: едно от нещата, [re: диoниc]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано05.03.10 13:19

Яйлата е наистина вълшебно място.

Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано05.03.10 13:21

Не съм се вдъхновяла за гмуркане, но с радост бих отишла там на почивка.Не ме притеснява нито липсата на алкохол, нито забраните запушене(ако ги има).

П.П.Съжалвам, обърках го с Ел Фуджейра, ОАЕ:)))

Редактирано от Фиш на 05.03.10 13:23.

Автор Jennifer:) (приветлива)
Публикувано05.03.10 15:33

Аз съм фен на НЕгмуркането!

Поради което моля да бъда почерпена с нещо, защото не ви се пречкам, а и никога няма да ви се пречкам.

Приканвам да ме почерпят и всички скиори, сноубордисти, планинари, алпинисти, скачачи с бънджи, парашутисти, спа любители, плувци, тенисисти и май това ще са ми почерпките.
А, и фермери.

Автор _Jess_ (толерантна)
Публикувано05.03.10 18:29

Един "побъркан" почти професионален гмуркач в семейството стига и това не съм аз!

Що страх съм брала покрай него и няма край, както се вижда. Случай: на доста самотен плаж сме на един остров на Балеарите и той казва - отивам само да погледна, ей там отсреща има някаква май интересна подводна пещера. Това "само да погледна" продължи 4 часа, слънцето залезе, де що имаше човек се изнесе, а аз стисках детето в прегръдките си и се виждах вече млада вдовица. Когато все пак се върна, каза:"аааа, то почти се стъмнило". Как не го убих, не знам.
Разказвам тази типична случка, защото имам поне 5-6 такива, някои от тях още по-фрапиращи и страшни. Затова казвам, поне един разумен в семейството трябва да има.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.