Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:01 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Давай Миро!нови  
Автор kakata (221B Baker Str)
Публикувано07.02.10 23:37

Много внимателно изгледах скромната и нескопосана презентация на петте песни, които ще се състезават да бъдат изпълнени от Миро. Като изключим скучноватия формат, ужасния саунд, несинхронизирания плейбек, и не на последно място мировия вид на закъсал контрабандист от Украйна, считам че:

- и петте песни са добри. Ако бъдат направени както трябва, с подходящо донагласяване на звуковите и визуални ефекти, ще станат хит.
-Миро е в превъзходна форма, гласа му е на ниво и въобще си е един първокласен певец;
-Миро е хубавец и не му трябва ефекти в стил Азис, простотата подчертаав естествените му качества.

Ако някой ги е гледал и е успял да добие представа за тях въпреки ужасното техническо качество на шоуто, нека си каже мнението. А моето е:
На последно място слагам песента на Н. Андреев, хубава е, но си е естрада от миналото и не е модерна.
После, песента в неравноделен такт - Орел ли беше, нещо такова. Хубава е, но е трудносмилаема.
Страшно ме изкефи песента на Д2, обаче няма да я разберат там.
Най-малко ми хареса шведското латино, обаче пък звучи най-евровижънски.
Впечатляваща е авторската песен на Миро, пък и беше най-добре изпълнена.

Дано в най-скоро време ги чуем в завършен вид, та да изберем.

И пак, успех на нашето момче!

Тема Re: Давай Миро!нови [re: kakata]  
Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано07.02.10 23:42

Кака, къде тва, бре?? Нещо в нета има ли да видим?

Иначе на мен Миро ми е любимец и мисля, че поне той може достойно да ни представи, щото И умее да пее, освен, че изглежда добре

П.П. Опс, намерих, ще гледам и слушам..

Редактирано от chavdar4e на 07.02.10 23:44.

Автор spunk (капризната)
Публикувано07.02.10 23:43

Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано07.02.10 23:50

Не знам за кво става въпрос, евровизията не ми е от любимите неща за гледане, хеле па бългаското участие (като изключим оная "Вода"), ама:
Това унисексуалното "то", дето казваш, че щело да ни представлява.... ай сиктир!

Изобщо еврвизията съкс! И България никога няма да я спечели, щото от тая работа нема да има кинти за тия дето я правят.

Редактирано от пopyчиkPжeвckий на 07.02.10 23:51.

Тема моооля тенови [re: пopyчиkPжeвckий]  
Автор spunk (капризната)
Публикувано07.02.10 23:56

не се изказвай така мъжествено

моооля те

Тема Re: моооля тенови [re: spunk]  
Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано08.02.10 00:00

Аз фсъщност фъопще не съм мъжефстфен на вид и цвет - питай тия дет са ме виждали. Ама Миро нито е певец, нито нищо. Освен това е "то", пък аз съм неевропейски настроен към подобни същества, щото мисля като Оптимиста относно тях и прочие.

П.С. Впрочем, може пък и да спечели, то сега това "то", и политкоректността към него са мноооого модерни.

Редактирано от пopyчиkPжeвckий на 08.02.10 00:01.

Тема Re: Давай Миро!нови [re: chavdar4e]  
Публикувано08.02.10 00:03

Пише, че скоро ще ги пуснат в обработен студиен вариант и ще им се насладим. Защото и петте са с потенциал да станат хитове. Така че ако намериш нещо, давай линкове,слша ми се.
Иначе, представянето им беше под всякаква критика, излизат авторите да представят песните, не им дали микрофони та не могат да говорят, после подаваха музиката от незнам къде си, та човекът не може да започне. Вокалистките му са добри, поддържаха го, обаче технически си беше антишоу.
Миро пък излезе с някакъв светъл костюм, вишнева риза и зелена връзка, жълто-изрусен. Та вищнево, зелено и жълто, просто ужас. Той има боите на Брад Пит, та да се придължа към неговия стил, когато беше на неговата възраст. Няма защо да открива топлата вода. Светли кичури, спортен стил и нищо повече.

Гласа му става все по-плътен, по-богат, личи вече рутината и класата.
Евала му на това момиче Анелия, която го изстреля с хитове, когато беше позабравен след раздялата с Галка.

Тема Re: моооля тенови [re: пopyчиkPжeвckий]  
Автор spunk (капризната)
Публикувано08.02.10 00:05

от къде знаеш,
както се казва -
не си спал с него, нали

ама като нямаш отношение към евровизия, а и не си и слушал
какво мнение изказа
се чудя
затова те заядох
ето, ник кака има мнение, гледала жИната, анализира сутуацията
ааа, поручик, да не е избегАла кобилата в степта, не горюй!

Тема Re: моооля тенови [re: пopyчиkPжeвckий]  
Публикувано08.02.10 00:07

Айде, айде като видите хубавец и веднага - гей. Човекът се е доказл като хетеро с готини мацки. Освен това може и пее.

Тема Re: моооля тенови [re: spunk]  
Публикувано08.02.10 00:12

Бе то и аз не съм, но го приемам на доверие. Момчето пее добре, развива се, успява. Мен лично ме радва.Ей сега си слушам едно клипче със Славчо, не чалга, а етно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.