|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Антония Първанова
|
|
Автор |
Гълъб (ентусиаст) |
Публикувано | 16.01.10 13:50 |
|
През последните дни стана ясно, че Румяна Желева не е подготвена за еврокомисар. Това едно на ръка.
Обаче, какво ви е мнението за тази селска пръчка Антония Първанова?
Ако Желева предизвика чувство на неудобство и срам за много българи, то как ни представя Първанова с шоуто си пред Европа и света?!
| |
|
ами - привлекателна жена, която е успяла доста добре да осребри женските си дадености.
но и затова се иска гъз, щото далеч не всяка привлекателна жена избира пътят й към власт и богатство да минава през определени пози :)
в европарламента как ни представя - ми никак.
можеше да има поне по-нормално произношение на английски, че североизточните диалекти в България, използвани в английския език, създават едно доста неприятно усещане.
бе - посредственост отвсякъде, нито е първата, нито ще е последната....
| |
Тема
|
Re: Антония Първанова
[re: Гълъб]
|
|
Автор |
Лил () |
Публикувано | 16.01.10 14:34 |
|
Спомням си първото ми впечатление от А.П. Трябва да е било 2001 около изборите, АП в някакво предаване, примерно Панорама или нещо подобно. С къса пола и лъскаво потниче с голямо деколте, не, с огрооомно деколте. Естествено то беше центърът на вниманието в дискусията, останалите участници и водещият бяха мъже. Никой не я слушаше какво приказва.
По този повод се сещам за шума, който се дигна покрай тази румънска министърка:
Елена Удреа
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лил () |
Публикувано | 16.01.10 15:00 |
|
Аз сега се замислих: то ясно РЖ не се подготвила за хуманитарните помощи, не знае английски, чела от листче, не си закрила навреме фирмата и т.н., абе с две думи - глупаво поведение, макар че погледнато не като процедура, а като действия не е имало реален конфликт на интереси. Някак за тази жена съм сигурна, че не е облагодетелствала фирмата си, а просто е сглупила.
Обаче както спрягат Николай Младенов като заместник - той със сигурност би се подготвил за помощите, ще знае английски, няма да чете от листче, няма да нервничи, предварително ще е прехвърлил и замазал всичко, което има за криене. Обаче също така е ясно, че е склонен да се продаде, да лобира и да прокарва интереси, макар и може би по хлъзгаво законен начин.
И кой е по-добрият вариант: глуповата и неопитна, но безобидна или опитен кариерист и играч?
| |
Тема
|
[re: Лил]
|
|
Автор |
Бaтko (Bath`men Со) |
Публикувано | 16.01.10 15:33 |
|
Ами к`во .... кучка си е явно ... и отнася яко плувката
Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_vanya_ (дружелюбна) |
Публикувано | 17.01.10 00:40 |
|
На Хиалари Клинтън политиката не й се отразява зле.
Маргарет Тачър беше желязна лейди и пак имаше излъчване на дама.
Меркел и тя се държи като нормална жена.
У нас жените в политиката дори да са красиви в началото стават за кратко време много противни. Те са марионетки в ръцете на някои яки задкулисни господа с реални интереси към парите от нашите данъци.
Повечето жени в БГ политиката са употребени. Пуснали са им малко трохи - някои посланничесли постове, агенцийки.
От Ренета Инджова до сегашните персони.
Не знам за жена българка в наше време със самостоятелна карира.
Най-уникална беше една Чилова, как и кой я беше свързал с културата нямам отговор.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kakata (221B Baker Str) |
Публикувано | 17.01.10 01:08 |
|
Нашенецът, както е казал Чудомир, няма да те остави да умреш като куче, но няма да ти прости, че главата ти стърчи над неговата. Това свободно преразказано. Но ето тая я спрягат за комисарка, пък оная - не, пък и е по-бивша от тая в сърцето на Супермена. Къде да си покажем простотията, ако не там.
Тая наела адвокат да рови в търговския регистър, пък оная даже не знае че той е достъпен от всякъде, та тръгнала да ги води в България.
| |
Тема
|
Ех хубава жена ...
|
|
Автор |
Oнзи тaм (специалист) |
Публикувано | 17.01.10 01:23 |
|
е таз румънката, а и с хубава усмивка.
С две ръце бих гласувал за нея, така и така все лайна изплуват отгоре ми поне естетическо усещане да имам като я гледам начело на държавата.
Така де, аз съм прагматик.
Пречките са неприятните неща дето виждаш когато отклониш поглед от целта ... (Х. Форд)
| |
Тема
|
аааа, ядосваш ме вече!
|
|
Автор |
ceлянинъt (европростак) |
Публикувано | 17.01.10 08:50 |
|
три дни го мисля - кво да кажа по темата -
и ти взе, че ме изпревари -
и го казваш
точно туй, дето го бях намислил!
ето - това щях да напиша:
Аз сега се замислих: то ясно РЖ не се подготвила за хуманитарните помощи, не знае английски, чела от листче, не си закрила навреме фирмата и т.н., абе с две думи - глупаво поведение, макар че погледнато не като процедура, а като действия не е имало реален конфликт на интереси. Някак за тази жена съм сигурна, че не е облагодетелствала фирмата си, а просто е сглупила.
Обаче както спрягат Николай Младенов като заместник - той със сигурност би се подготвил за помощите, ще знае английски, няма да чете от листче, няма да нервничи, предварително ще е прехвърлил и замазал всичко, което има за криене. Обаче също така е ясно, че е склонен да се продаде, да лобира и да прокарва интереси, макар и може би по хлъзгаво законен начин.
И кой е по-добрият вариант: глуповата и неопитна, но безобидна или опитен кариерист и играч?
само щях да добавя, че антония първанова ВИНАГИ ми е била антипатична, от пръв поглед - има нещо зло в погледа и...
ЕВРОПРОСТАК
| |
Тема
|
|
|
Автор |
aiumi () |
Публикувано | 17.01.10 17:22 |
|
и от двата варианта ми се повръща, честно казано.
но, в името на еволюцията, бих избрала по-интелигентния и по-образован кандидат. Другото е не само недостойно, но и жалко.
Ветрилото, върху което пишех стихове,
се прокъса
в залеза на лятото.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|