|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Казвам ти дъще, сещай се снахо!:)
|
|
Автор |
sofka (неуметна) |
Публикувано | 19.08.09 21:25 |
|
Врабче, не се прави на ампе, ами давай директно!
Кажи си го точно и ясно. Софка споделя, че се чука с мъжа си пред целия клуб.
И кое е излагащото, мога ли да попитам?
Не е ли това естественото нещо поради каквото и Шилото е станала баба и споделя радостта си?
Или и ти ще започнеш като някои проклети бабички: Тия само деца правят, а не вземат да се засрамят!
Виж какво , не смятам , че има нещо излагащо в естествения ход на природата, особено когато е свързано с удоволствие.
Просто на теб , а и на някои други клубарКИ им е далечен спомен това чисто човешко нещо и от позицията на префърцунени моралистки решавате, че имате правото да заклеймявате всеки радостен порив свързан със секс.
Ама ти хареса случката , която Оптимиста разказа за трамвая и младото девойче понатиснало се в него?
Обаче друго е мъж да говори за секс, а друго жена. Защо? Срамно ли е?
Щом пък толкова те е гнус, то си повръщай на воля, а аз ще си правя кефа също на воля. И се благодари, че не споменавам подробности, а само загатвам, че тогава ще се изприщиш.
Благодаря за вниманието!
Софче, прай се на ампе!:)
| |
Тема
|
Re: Казвам ти дъще, сещай се снахо!:)
[re: sofka]
|
|
Автор |
kpилe () |
Публикувано | 19.08.09 21:38 |
|
софке, ще бъда честен с теб.
крайно обидно е просто да подхвърлиш тази информация без да дадеш никакви подробности - примерно веднага след като се събудихте ли направихте акта или първо закусихте и пихте кафе? колко време продължи? в каква поза (какви пози) беше? ти свърши ли, ако да колко пъти? а той? някакви интересни аксесоари използвахте ли?
ей такива простички неща, без които е обидно направо да подхвърляш подобен факт. все едно Шилото между другото да каже, че е станала баба и дори да не снесе името на внучето, пол и т.н.
разбираш ли сега?
ПЪТник: не отговарям на провокативни въпроси.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gonka (минаващ) |
Публикувано | 19.08.09 21:46 |
|
Криле и прав,трябва да се сподели такава важна информация като-как след толкова години поддържат това темпо,нъл си знайте всички номера.Та сподели тайната
'My tastes are simple-I'm always satisfied with the best!'
Oscar Wild
| |
Тема
|
[re: kpилe]
|
|
Автор |
sofka (неуметна) |
Публикувано | 19.08.09 22:03 |
|
Знам , че си адвокат на дявола, но първо на първо аз не съм го пльоснала факта в някаква тема , а се майтапехме с филипчо.
Грешката на вр. е, че чете всичко и си прави грешните изводи за хората, които според нея са правилните. Просто тя е безгрешния , прецизен оценител на човешкото поведение на ДРУГИТЕ, а собственото И няма значение.
Като възрастни хора,смятам , че може да си говорим и за секс, но в този клуб откакто съм аз, темата е табу, изконен срам и споделянето И те праща автоматично при Джордано Бруно с машината на времето.
А подробностите може да си припомниш от Последното танго, където някак безсрамно накрая Марлон Брандо си показа и задника, с което уникално-неповторимата му актьорска игра получи цялостност.
| |
Тема
|
[re: gonka]
|
|
Автор |
sofka (неуметна) |
Публикувано | 19.08.09 22:07 |
|
Темпото се поддържа с освободеност, любов и още нещо.
Просто телец и риба са страхотно съчетание в това отношение и нищо не е в сътояние да унищожи спойката/да чукам на дърво, де/
Създадени сме си двамцата един за друг и как не си омръзнахме толкова години и аз се чудя.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kpилe () |
Публикувано | 19.08.09 22:23 |
|
софке, ти правиш голямо добро на мъжа си като го връщаш към стойностното кино. още няколко секс-сеанса сутрин и той ще схване, че:
класен филм вечерта = реенактмънт на следващия ден
така ще се отвори той сам за Необратимо, Baise moi, Дива Орхидея, Емануела, Широко затворени очи, 9 седмици и 1/2, Лолита, Сирени, Калигула и още много много много качествени филми
Само една забележка имам - ако и от него очакваш както от мен да помни кога Марлон Бранди си бил показал задника, сори ама нема да стане. Може за теб това да е бил някакъв култов момент във филма, ма аз идея си нямам какво е получил Брандо кат си е заголил благородното продължение на гръбнака в посока надолу. Свирка ли е получил, плесница ли, куршум в кратуната ли - паметта ми е безпомощна, така че съжалявам много, но ич ни съ риъбилитиръ с тоз отговор
ПЪТник предупреждава: Наоколо е пълно с несъздадени конфликти.Редактирано от kpилe на 19.08.09 22:25.
| |
Тема
|
[re: kpилe]
|
|
Автор |
sofka (неуметна) |
Публикувано | 19.08.09 22:39 |
|
От изброените филми Необратимо и Сирени, като че ли не съм гледала.
Всички други ги знам и наистина си заслужават.
А на теб препоръчвам Бела дона да си го дръпнеш и няма да съжаляваш.
А в Последното танго Марлон Брандо получи куршум.
Един магнетичен мъж , криле, и в дрипи да се облече, и да е с тридневна брада, и да мирише на пот, тютюн и алкохол, все тая, е трепач за жените по подразбиране.
Прочетох малко и от биографията на Брандо, който се оказва, че и в живота е бил/е/ магнит.Просто даденост.
| |
Тема
|
антъй
|
|
Автор |
ДжoДo (някаква такава) |
Публикувано | 19.08.09 23:25 |
|
а бебешкото масло а?
мълчиш за него!
ах тиииииииии, палавница такава!
Срамно нема, Софче!
Сексът е в дъното на нещата... Той е и яйцето и кокошката - тука спор нема!
Наскоро с някого си говорихме и се изказа некво такова мнение, че в дъното на нещата били парите, ама аз все пак си мисля, че всичко започва и свършва със секса...
лошото е, че и сексът свършва от един момент нататък...
затова не им вързвай кусури на тези критикари, дето са забравили Що това СЕХ и има ли той почва у нас?!
давай, давай ти сега! Оправяй Софча последователно и както сочи науката, че броени дни бързо минават - ей сега ще се завърне домочадието от морето и пак ще има да се криете двамата като ученички.
Ако хубавото не дойде при нас, ние ще отидем при него...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 19.08.09 23:32 |
|
Остави врабчето, кажи за маслото, че ми стана интересно.
Няма нищо срамно в това, нали и ти така казваш?!
Селянина предложи да изпратиш снимки, не може да не сте се снимали със Софчо
| |
Тема
|
Re: Снимки няма:)
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор |
sofka (неуметна) |
Публикувано | 19.08.09 23:35 |
|
Не защото не можеше да има, ами фотоапарата е у децата на морето.
А не знам ако викнеме фотограф, колко ще ни одере?!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|