|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Играчките на ..... мъжете
|
|
Автор |
Бaтko (Bath`men Со) |
Публикувано | 12.04.09 19:24 |
|
Ей с тази джаджа скоро ще се забавлявам .....
Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"
| |
|
що жените кръшкали...
Който не ме харесва, да ме прибере у тях за да не ме гледат другите...
| |
Тема
|
Re: Играчките на ..... мъжете
[re: Бaтko]
|
|
Автор |
тopбa (LAN) |
Публикувано | 12.04.09 22:36 |
|
Едното прилича на играчка въртолетче от шоколадово яйце.
А другото прилича на ВЕФ
Егати забавленията.
Егати мъжете!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KMETA HA HETA (Честни сини очи) |
Публикувано | 13.04.09 08:31 |
|
Тоя па... Има и по - големи модели бре. А скоро гледах, че има и изтребители такива. И аз съм се замислил за нещо такова. Ако искаш може и авиошоу, да си направим. Остави ги женките, какво говорят. От завист го правят.
Не ти е нужен метеоролог, за да знаеш откъде духа вятъра
| |
Тема
|
ne си ли
[re: тopбa]
|
|
Автор |
spunk (капризната) |
Публикувано | 13.04.09 10:02 |
|
забелезАла, че като спрат на кръстовище
която и кола да погледнеш
с мъш зад волана
си бърка в носа
мисля си дали па тва не им е нааай-любимата играчка
| |
Тема
|
[re: тopбa]
|
|
Автор |
kakata (от Тобосо) |
Публикувано | 13.04.09 10:37 |
|
Докато си сглобяват играчката и похапват шоколадче, си пуската Кидиката по Вйефа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
akotarak (любопитен) |
Публикувано | 13.04.09 19:47 |
|
Eх, Батко, Батко...! До там ли го докараха мъжете???!!!!
всичко ми е интересно
| |
|
Да си напровим авиошоу ..... нещо като това - ..... Защото .... "обичаме миризмата на напалм ... рано сутрин .... мирише ... на победа ...."
Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 14.04.09 11:23 |
|
Аз обичам да си играя с корвети
Виж само какви хубави имена имат: "Още в началото специалистите от МО и Генщаба бяха харесали испанската "Изар". През март 2005 г. за победител по ценова оферта беше класирана на първо място "Мерведе". По-късно обаче министерството поиска подобряване на офертите, в резултат на което беше избрана "Армарис". По неофициална информация "Армарис" е била избрана с оценка 7.22, а на второ място със 7.18 е била класирана "Люрсен"."
Еееех корвета корвета, истинската игра за всеки мъж.
Можем да направим съвместно занятие.Редактирано от ПЪTниk на 14.04.09 11:40.
| |
Тема
|
Re: не, това просто
|
|
Автор | вp . (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.09 14:38 |
|
не може да продължава така!
от няколко дни направо ме гложди
аз пък ти харесвам играчката. и ми харесва идеята, че няма значение колко възрастен е човек, когато му се доиграе с някоя играчка и че също така изобщо не е съществено каква точно е тя.
е, стига да не е някоя бомба, де : )
аз отначало, като пусна темата, щях да те питам - що па точно играчките на мъжете да са тва. като че ли не си играят и жени с такива разни модели.
обаче като прочетох после мненията на дамите... направо разбрах какво казваш, макар и с доста вътрешен гррр.
добре де, що, бе, женки, реагирате така?
кво му е на човек, който иска пък да си играе с модел на хеликоптер?
и цялата работа направо прилича на ревност! и то даже не конкретна, а така, по принцип: глей го сега тоя, вместо да се вторачи веднага и на момента в адски важното домашно едикво си, или в жартиерите на жената (която принципно може да съм аз) (които също са изключително важни!) той взел да си играйка с играчки.
ми да, понякога играчките са по-забавни от жените. какво сега : )
пък и понякога човек просто има нужда да му се върне вкуса.
нещо като маска с краставици, лифтинг, космощавинг, веждоскубинг, бузкопоплескинг, фейсонамазинг с грозни мазни лайна и блажено въздъхинг с увити в найлони баджаци докато ви пускат ток. или квото там пускат, болезнено и за много пари, с гарантирано после бедра като на незнамсикоя звезда. и този прелестен аромат на амоняк, по време на перушиновапцинг и дни наред след това, полепнал по косъмчетата в носа. и после изтощителен, но възраждащ дюкянообикалинг, за да се купят две шепи абсолютно великолепни и никому ненужни копченца и т.н.
ми ей тва са моделите на хеликоптерите, само че много по-стегнато, така да се каже.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|