Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:52 14.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Подписка в защита нанови  
Автор Гъpkинятa (спокойна )
Публикувано04.03.09 23:58

селянинъt

следствие това

съфорумци ви предлагам да вземете отношение и изразите становище по въпроса!

Ту би ор нот ту би БАН за ЦЯЛ месец за селския?

1. Нерегнати ще бъдат анулирани
2. Билютините за "ЗА" (да бъде БАНнат), "Против" (да не бъде БАНнат), въздържал се (няма мнение)
3. Възможност за други предложения, но с мярка да не се получи разводняване на темата.

Ayth eimai, kai se opoion areso

Тема Re: Понеженови [re: Гъpkинятa]  
Публикувано05.03.09 00:25

ако го баннат за цял месец ще ми липсват писанията му и фотосите

аз съм твърдо ПРОТИВ бана за селския

Тема Re: Подписка в защита нанови [re: Гъpkинятa]  
АвторPжeвckи (Нерегистриран)
Публикувано05.03.09 00:48

Ъфкорз, че против!
Кого бай дъ уей е запреследвал или забеспокоил селянинът?
Ако става въпрос за некви спорове - че то и аз често (да не кажа винаги) не съм на едно мнение с него (особено що се касае до това трябва ли да се гласува и хеле па за кого, да не говорим за предпочитаната от него и отвергнатата от мен "демокрация"), когато стане въпрос за полИтика, и спорим, спорим... ама ни се чувствувам преследван, ни обезпокоен. Аз затуй мразя и демокрацията междупрочема - там волята на болшинството заглушава различното мнение. Долу гласуването и демокрацията, да живей свободното мислоизявление!!!

П.С. В дадената нишка примерно светията има един бележ за вразите български, дето съм не 100, ами 128% съгласен с него, ама честно казано вече в дълги теми и хеле па на политика - не ми се пише.

Тема Противнови [re: Гъpkинятa]  
Автор kpилe ()
Публикувано05.03.09 00:49

Аз съм против бан за селянинyt.

Не защото съм фен на "писанията и фотосите" му, не защото винаги е мил, любезен и т.н. при водене на диалог, а защото поведението му с нищо не нарушава правилата на дира.

Въпросното правило е много зле дефинирано и човекът написал бележката вече за 101 път се позовава на него с презумпцията, че човек бива "безпокоен" от даден потребител тогава, когато се почувства "обезпокоен". Моето мнение е, че селски не показва специално или различно поведение към въпросния потребител, нито поведението му или тона му се различават качествено от тези на доста потребители в клуба/клубовете, включително в редица случаи и тези на човека, написал бележката ;)

Затова не мога да приема аргументите да бъде наложен подобен бан.

Но по отношение на настоящата тема - смятам за доста некоректно, че по такъв начин е изнесена лична бележка.

Редактирано от kpилe на 05.03.09 00:51.

Тема Re: не съм съгласен....нови [re: Pжeвckи]  
Автор kpилe ()
Публикувано05.03.09 00:55

Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш

Волтер

Редактирано от kpилe на 05.03.09 00:56.

Тема Re: Поручикнови [re: Pжeвckи]  
Публикувано05.03.09 00:56

май беше

Предпочитах да си регнат, но .... давай няма да те тормозя.
Вотът ти е регистриран.
Благодаря.

Редактирано от Гъpkинятa на 05.03.09 01:12.

Тема Re: Прочетох тенови [re: kpилe]  
Публикувано05.03.09 00:58

вотът ти е регистриран.

Благодаря

Тема Re: Полковникнови [re: Гъpkинятa]  
Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано05.03.09 01:06

Ми кво да правя кат ме мързи да се регвам!

А поручик е бая по-надолу от полковник, ама нейсе...

П.С. Миналото нощес по канала даваха мнооого убаф съветски филм/мюзикъл за поручици - умрях си от кеф, отдавна не го бях гледал!

Тема Re: не съм съгласен....нови [re: kpилe]  
Автор пopyчиkPжeвckий (същият)
Публикувано05.03.09 01:07

М-м - нещо такова.

Тема ...ПРОТИВ, разбира се и естестенонови [re: Гъpkинятa]  
Автор Диoниc (Загрей)
Публикувано05.03.09 01:27

...що за дивотия!!

..отначало мислех, че се бъзикаш...

...после помислих, че само се майтапиш...

...сега не мисля....

...прочетох "скандалните" мнения на селянинЪ и ще кажа, че ако някой иска да го банне, то той е по изперкал и от комунягЪ...

And the Mouse Police Never Sleeps.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.