|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Подписка в защита на
|
|
Автор |
Гъpkинятa (спокойна ) |
Публикувано | 04.03.09 23:58 |
|
селянинъt
следствие това
съфорумци ви предлагам да вземете отношение и изразите становище по въпроса!
Ту би ор нот ту би БАН за ЦЯЛ месец за селския?
1. Нерегнати ще бъдат анулирани
2. Билютините за "ЗА" (да бъде БАНнат), "Против" (да не бъде БАНнат), въздържал се (няма мнение)
3. Възможност за други предложения, но с мярка да не се получи разводняване на темата.
Ayth eimai, kai se opoion areso
| |
|
ако го баннат за цял месец ще ми липсват писанията му и фотосите
аз съм твърдо ПРОТИВ бана за селския
| |
Тема
|
Re: Подписка в защита на
[re: Гъpkинятa]
|
|
Автор | Pжeвckи (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.03.09 00:48 |
|
Ъфкорз, че против!
Кого бай дъ уей е запреследвал или забеспокоил селянинът?
Ако става въпрос за некви спорове - че то и аз често (да не кажа винаги) не съм на едно мнение с него (особено що се касае до това трябва ли да се гласува и хеле па за кого, да не говорим за предпочитаната от него и отвергнатата от мен "демокрация"), когато стане въпрос за полИтика, и спорим, спорим... ама ни се чувствувам преследван, ни обезпокоен. Аз затуй мразя и демокрацията междупрочема - там волята на болшинството заглушава различното мнение. Долу гласуването и демокрацията, да живей свободното мислоизявление!!!
П.С. В дадената нишка примерно светията има един бележ за вразите български, дето съм не 100, ами 128% съгласен с него, ама честно казано вече в дълги теми и хеле па на политика - не ми се пише.
| |
|
Аз съм против бан за селянинyt.
Не защото съм фен на "писанията и фотосите" му, не защото винаги е мил, любезен и т.н. при водене на диалог, а защото поведението му с нищо не нарушава правилата на дира.
Въпросното правило е много зле дефинирано и човекът написал бележката вече за 101 път се позовава на него с презумпцията, че човек бива "безпокоен" от даден потребител тогава, когато се почувства "обезпокоен". Моето мнение е, че селски не показва специално или различно поведение към въпросния потребител, нито поведението му или тона му се различават качествено от тези на доста потребители в клуба/клубовете, включително в редица случаи и тези на човека, написал бележката ;)
Затова не мога да приема аргументите да бъде наложен подобен бан.
Но по отношение на настоящата тема - смятам за доста некоректно, че по такъв начин е изнесена лична бележка.
Редактирано от kpилe на 05.03.09 00:51.
| |
Тема
|
Re: не съм съгласен....
[re: Pжeвckи]
|
|
Автор |
kpилe () |
Публикувано | 05.03.09 00:55 |
|
Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш
Волтер
Редактирано от kpилe на 05.03.09 00:56.
| |
|
май беше
Предпочитах да си регнат, но .... давай няма да те тормозя.
Вотът ти е регистриран.
Благодаря.Редактирано от Гъpkинятa на 05.03.09 01:12.
| |
|
вотът ти е регистриран.
Благодаря
| |
|
Ми кво да правя кат ме мързи да се регвам!
А поручик е бая по-надолу от полковник, ама нейсе...
П.С. Миналото нощес по канала даваха мнооого убаф съветски филм/мюзикъл за поручици - умрях си от кеф, отдавна не го бях гледал!
| |
|
М-м - нещо такова.
| |
Тема
|
...ПРОТИВ, разбира се и естестено
[re: Гъpkинятa]
|
|
Автор |
Диoниc (Загрей) |
Публикувано | 05.03.09 01:27 |
|
...що за дивотия!!
..отначало мислех, че се бъзикаш...
...после помислих, че само се майтапиш...
...сега не мисля....
...прочетох "скандалните" мнения на селянинЪ и ще кажа, че ако някой иска да го банне, то той е по изперкал и от комунягЪ...
And the Mouse Police Never Sleeps.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|