Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:17 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Протокол от 19.12.2008нови  
Автор LeoS (стар член)
Публикувано20.12.08 12:57

Присъстваха: Лин, Стрелеца, Оптимист, Връ, Поручик Ржевски, Уф, Софка, Румир, Селянинът, Спунк и протоколчика.
Отсъстваха (от записалите се): по уважителни причини Безпаметно и по неизвестни Лео.
Специални гости от Плевен: Шило и Хипопотам.
Гвоздей на вечерта: Тибалт най-после ни показа музата си :)
По данни на персонала, кръчмата е отворил Хипопотама, а (почти) всички я затворихме.
Ядохме, пихме и се веселихме.
У мен по едно време се загнездиха кофти мисли по 500-годишния реален германски социализъм, но ги преодолех некакси. Защото музикалното оформление беше по песни за душата, които са ме обсебили още от малък, но със сигурност не се изпълняват в Германия, Дания и Холандия. Което е разтъсващо - ще се съгласите, вервам.
Софка лично на мене ми прости, че не съм зел участие в една нейна тема. А май прости и на другите. В знак на признак ни раздаде коледни подаръци - мерси, Софче. Разочарован съм единствено, че ми отказа да я возя с такси, а си тръгна с поета и музата му, но я разбирам напълно. Все пак тя си е жена, по която човек като нищо може да си има и задни мисли. А ще се съгласите, че ако некой ви вози с такси, ей така уж без да иска утре може да пожелае да му върнете некакси жеста :)
По едно време сервираха отлично затоплена баницата, която собственоръчно беше навила и донесла Шилото - както си му е реда, с късмети. На мене както винаги ми се падна нещо свързано със секса. Цитирам: "Забравил всякакъв комплекс, ще мислиш ти единствено за секс". Другите да си цитират късметите, а да не се ослушват.
Оптимиста изпълни заканата си и внесе в сметката квото обеща.
В резултат на което май клубните пари не намалеха, а напротив - ама за тех си отговаря Лин и да си им бере гайлето :)
Не, че нема и друго, ама ... много ми се спи.

<... нe e вaжнo кoлкo cтpувa нeщo, a c кoлкo пapи paзпoлaгaмe ...>

Тема Re: извън кожата синови [re: LeoS]  
АвторБeзпaмeтнo (Нерегистриран)
Публикувано20.12.08 13:11

Чувствам се прецакана за пореден път от нещо химерно, което аз обличам в сборния образ на живота! Намирам за нечестно, насилствено и погазващо правата ми на позабравен клубен член така в последния момент да ме притискат служебно

Сега, след като се ожалих, да попитам - някой сети ли се да ми отчупи парче баница с късмет, или да се задоволявам с ?!

В заключение - блазя ви!
В отмъщение - аз па си бях без настроение там, където се налагаше да бъда. Хак им е!

Весели празници да имате, ако не смогна отново да намина и специално да ви напожелая каквото се сетя

Тема Re: Протокол от 19.12.2008нови [re: LeoS]  
Автор (терореро)
Публикувано20.12.08 13:14

Моят късмет бе джакпот..., но не мога да цитирам сега точно. Беше страхотно, както винаги е било. Слушахме Come on, baby, light my fire или както се пее на български "Земи огин, запали ме..."

Тибалт и музата бяха пременени като за опера, оберкелнерът, така ли се води чичкото с цайса, помнеше само до шише ракия, баницата беше вкусна, на някои лоши им се паднаха не по един, не по два, а по цели три късмета... , паричката отиде у Тибалт, което означава, че следващия път ще черпи той, Хипо и Румир имат нужда от сериозен и задълбочен лекционен курс по риболов, а практическите упражнения, едно птиче ми прошепна, ще бъдат догодина в периода 23-31 юли някъде край Дунава.
А аз, не знам що, съм на вълна боса нова, тази сутрин чак светнАх, че девойката от Ипанема било боса нова... срам и позор.

Тема Браво на вас!нови [re: LeoS]  
Автор Mинyтa (60 секунди)
Публикувано20.12.08 13:19

Така ми се искаше и аз да присъствам в протокола, ама нямаше как ..

Обаче, вие можете така да ни го опишете, все едно сме били там и ние от ..периферията.

За компенсация може и снимки........

Тема Re: Браво на вас!нови [re: Mинyтa]  
Автор Шилo (европейче)
Публикувано20.12.08 13:35

Описание по липсваща снимка:

Върла купонджийка се качва в автобуса с торба, а в нея добре маскирана тава с баница... увита в 2-3 торбички.
Всички благоразумни пътници си оставят чантите в багажника, но тя е решила, че там не е сигурно място за специалния багаж и внимателно я поставя на стелажа над главата си, въпреки добронамерените предупреждения на шофьора, че онова там е доста плитко за голямата торба. След десетина минути под въздействието на множеството дупки по асфалта, тавата се изнизва от най-външната си обвивка и се стоварва върху купонджийската дебела глава :)

И теб ли те заболя? Ако - да, значи добре съм се нарисувала, въпреки лекото сумарно главоболие...

Щастието идва при веселите!

Тема Re: Браво на вас!нови [re: Mинyтa]  
АвторkaprizE (Нерегистриран)
Публикувано20.12.08 14:10

ВъпрекИ ангажемона ми на ФК, дадената дума си е фърлен камък!-
И випрекИ неприлично отдалеченото място на събитието
и въпреки прекрасното вино на ФК, което тряябваше да изветрее от главата ми,
за да се телепортирам до неприличното събитие
в 22,33 ч се класирах и кво да видя?! -
клубЪ си има стожерите, емблемите и духЪ!

Желая ви весели коледни изживявания, 4050 - здрави-живи и щастливи!!

Автор sofka (неуметна)
Публикувано20.12.08 14:58

Ех, Леосе, ако знаех какъв късмет е да се возя в едно такси с теб, можеше и да променя решението си. Ама аз -патка заспала!

Догодина пък!
Паднаха ми се два късмета- от служебния и виртуалния купони, съответно:

Любовта, ако ти се падне
няма да е ден до пладне
ще е обич сладка като мед
а дано изтеглиш тоз късмет!

Животът ти по-лек
ще стане, ето виж-
богат роднина
ти ще наследиш.

При тези късмети няма начин да не ми излезне късмета.

Купонът се оказа на екзотично място в старата махала, но от другата страна на пътя, където се намираше вилата на левскарите навремето.
Атмосферата я направихме задушевна и купонджийска. Приято ми беше да се запозная с Поручика и Хипо. Прегърнахме се със Селянина и оставихме в историята любезностите си дотук. Оптимиста изглеждаше преборил вируса, а Шилото все така приятно чуруликаше с медения си гласец.
Между рибарите се заформи разговор за телескопи и други атрибути, но понеже ръцете им бяха вързани, успяха да покажат само окото на последната си риба.
Лин се оказа добра организаторка, щом ме докара на купона, а Стрелецът не можа да вземе думата от Шилото.
Тибалт и неговата Тибалтеса придадоха очарователен блясък на вечерта.
Врабецът кротко се приземи в разгара, но така ли влетя Спунки?!С шармантна прическа тя разби стила на стилист Капанов.
А на финала Хипо раздаде последната си стихосбирка с автограф, което трогна присъстващите.

Не плачи, защото нещото е минало,а се усмихни,защото е било

Автор Лин (...)
Публикувано20.12.08 18:48

Да си цитирам късметя, първо:
Нека в новата година здраве и любов да има! Нека лошото със старата да си отиде и добро през новата да иде!

Радвам се, че ви има, ще река накратко, че купон на "Хулите" ме чака.

Леосе, викам да помислиш за резервация в "Хаджи Драгановите къщи" някъде последната десетдневка на февруари... нека само всички сме живи и здрави!

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Тема Re: Браво на вас!нови [re: kaprizE]  
Автор RUMlR (Стар Боляр)
Публикувано20.12.08 19:50

клубЪ си има стожерите, емблемите и духЪ!

За конкретното събитие:

Стожери - Лин, Леос, Оптито, Селския.

Дух - Уфчето, Софчето, Шилото, Връ, ииии... Спункова или....тази дето дойде като фурия у 10.33.

Емблемите - Стрелбара, Хипара и моя милост...

Има и още - вятъра на промяната или новото време...

Тибалтови и Поручика...

Тема е аз ПАК искам коледен купон!нови [re: LeoS]  
Авторвp . (Нерегистриран)
Публикувано20.12.08 21:34

в края на краищата коледа изобщо още не е дошла?!
а не може лиии... напримеррр... следновогодишен купон? а? а? а?

обаче от в Баницата имах цели 3 късметя, кой кът мен, ето ги в оригинали ляляля:

още по-обаче и леос раздаде подаръци, ама сега не ще да си каже сам, я да го издам : )
а пък най-обаче книгата на хипо е много готина : )))
и въпреки, че този път не пяхме, отвътре пяхме, нали така? : )
ето защо искам пааааааак, амаха!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.