|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Тема за мълчанието-убиец:)
|
|
Автор |
sofka (неуметна) |
Публикувано | 15.08.08 09:22 |
|
От тук нататък те убивам с мълчаните теб
Това е цитат от КМЕТА НА НЕТА към един клубар/той ще си прочете/
Не това е важното в случая,а по скоро ме интересува как в един клуб за говорене се прилага това наказание и какъв е смисълът му?!
Нали тук сме живи никове,които нормално може да се и поскараме,и обидиме,и напсуваме,дет се вика.Трябва ли да си държим гарез?
Ако всичко би било идеално,няма ли да е твърде скучно?
Аз съм привърженик на мирното съвместно съществуване и сговора.Бих се чувствала много потисната,ако някой ми мълчи.
Повече ми допада да ми се изрепчите,да ме накарате да се извиня,но да ми мълчите,ми бие по егото.
Хайде да ви чуя и вас!
Не плачи, защото нещото е минало,а се усмихни,защото е било
| |
Тема
|
Re: Тема за мълчанието-убиец:)
[re: sofka]
|
|
Автор |
lumixx (Любознателна ) |
Публикувано | 15.08.08 09:51 |
|
В цитирания израз на Кмета, според мен, е виден опит за толерантност!
Аз лично също като теб предпочитам да ме наругаят, да ми "дръпнат ушите", да ми "теглят една майна", но да не проявяват толерантност, която казва - безразличен си ми! Но, от друга страна, в определени случаи различията са толкова съществени, че няма начин да бъдат преодолени. В тези случаи аз одобрявам толерантността т.е. не съм съгласен с мението ти, но уважавам правото ти на такова и за това замълчавам!
Редактирано от lumixx на 15.08.08 09:59.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ДPaka () |
Публикувано | 15.08.08 10:55 |
|
В живият живот наказвам с мълчание някой , който много силно ме е обидил,а тук...тук не бих замълчала за подобно нещо. Първо, аз смятам че за каквото и да става въпрос не е необходимо да се обиждаме един - друг, като не ти харесва нечие мнение -отмини го, какво толкова,прекалено първично ми се вижда подобна докачливост.Влез в спор без да сипеш саркастични оценки щом не ти харесва нещо...
Но понеже и аз общо взето съм наказала един ,двама членове с мълчание та да кажа -
второ,
на тях едва ли им пука де, но аз просто не влизам в разговор с тях, защото не ми харесват( имам предвид съставяйки си мнение по техните изказвания), не ми допада начинът им на общуване и маниакално високото им самомнение...
но разбира се не съм тръгнала да ги обиждам, просто пропускам съществуването им във форума
| |
Тема
|
[re: ДPaka]
|
|
Автор |
lumixx (Любознателна ) |
Публикувано | 15.08.08 11:12 |
|
Точно това смятам и аз за правилно. Щом различията са толкова съшествени дори дуел да обявиш пак няма да се изглдят, а само ще бъде наранен някой /във форум, естестветвено, нараняането ще е с думи, а те дори от истинска рана болят повече/
| |
Тема
|
[re: lumixx]
|
|
Автор |
sofka (неуметна) |
Публикувано | 15.08.08 12:41 |
|
Лумикс,знаеш ли какво не разбирам?
Може някои хора да са ти по-симпатични,други не толкова,но да ги отпишеш от форум в който се обсъждат различни теми,не ми е много ясно!?
Например, ако ти не си ми симпатична,значи ли че не трябва да влизам в темите ти?
Е какво печеля с това?Демонстрирам отношение ли,омраза ли?!
Ами нали утре като минавам през Пловдив няма да има с кой да ударя едно питие.Нали планина с планина не се среща,а човек с човек винаги може да се срещне?
Не плачи, защото нещото е минало,а се усмихни,защото е било
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lumixx (Любознателна ) |
Публикувано | 15.08.08 13:05 |
|
Убедила съм се вече, че което не знам просто не съществува. :)
Така аз, която съм гореща, темпераментна личност и винаги имам собствено мнение, което не се страхувам да изразявам, няма начин да стана груба и нетктична, защото премахвам дразнителя.
Това се случва чак след като съм изчерпала всички възможни мирни средства за разбирателтво /в моя случай много рядко/
Ако тези средства са изчерпани и разбирателство няма каква ракия искаш да пиеш с мен?
А какво по-голямо удоволствие да седнеш на чашка с човек с когото МОЖЕШ нормално да спориш и да изразяваш мнение?
ПП Винаги бих пила ракията си с теб, макар и сама знаеш, доста често сме на различно мнение! Така, че ела в Пловдив - така ще те натряскам, че ще си завинаги съгласна с мен!
/предизвиквам те/
| |
|
алоу!
жени като се събират - не си пият ракията и не се напиват като гъзове - това си е мъжка работа!
аре -
и умната!
ликьорче, коняче, петифурка, капели, виолетки - туй тренирайте!
| |
|
Аре стига и ти - ние сме мъжки момичета. Пък и не е важно сколко пием, а идеята!
Между другото компанията е отворена и за вас.
И без това е време да се мисли за нов клубен купон и идеален вариант е Пловдив. Няма да конкурираме болярите. :)
Какво са за нас няколко КК!
| |
|
верно са казали -
"пияна жена - радост в къщи!" -
ама па вий не го приемайте съвсем буквално...
| |
|
Много сте странни понякога това мъжете.
Думите се казват за да се приемат. Останалото е бля-бля.
Е, аз не си падам по бля-бля- то. За мен казана дума - хвълен камък.
Така, че не ми се измъквай ми мисли по въпроса как да омагьосаме Софчето на КК в Пловдив, че да стане на моето /забележи това / мнение!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|