Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:52 02.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема как да се отървем от комунягитенови  
Автор ceлянинъt (пристрастен)
Публикувано02.08.08 13:33

то се видя, че спасение от тях няма -
ем ще ни завлекат на дъното на нужника, ем ще чуруликат весело!

и въпреки всичко -
Историята ни дава шанс -
и шансът ни е само днес -
както са се събрали на бузлуджа - да си чуруликат весело на "опън ер бузлуджа" -

да ги оградим с една мрежа -
с бодлива тел подсилена -

и ще си останат горе да си пеят на воля алемаксамотеннейде - да си ядат кебапчетата /ще им ги подсигуряваме безплатно даже!/...

ще ги оградим ето тук - дето свършва поляната и започва гората, а па чинията ще им бъде уютен подслон...

и даже ще е от полза тяхното неизкоренимо присъствие - ще ги показваме на чужденците срещу такса, ще направим нещо като хюмън парк!

Български Народе,
Братя,
Сестри,
Дечица -
днес е момента!

към бузлуджа!
носете си клещи и чукове!
5-те тона бодлива тел и 20-те тона оградна мрежа, плюс 3-те хиляди бетонови колеца са от мен!

Народе!
да оградим комунягите!
СЕГА!
напред!
ура!

Тема Re: как да се отървем от комунягитенови [re: ceлянинъt]  
Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано02.08.08 14:38

...................и след това да ги залеем с бензин и да ги изгорим..........това заслужават според мен

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Автор Лин (...)
Публикувано02.08.08 15:22

А според мен единствената оптималната развръзка би била да отидат всичките комуняги право до оназ чиния, да се възкачат връз нея и да излетят в космоса, амин.

Смятам, обаче, че няма да имаме точно тоя късмет... ти и аз Селски, и нашите общо шест дъщери.

Ще трябва да заложим на друго...

Залагам, в момента.

Ако загубя - поемам дял от разходите.

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Автор тopбa ()
Публикувано02.08.08 16:01

Тц, не вервам да останат зад оградата.
Предполагам, че ще прегризат бодливата тел и после ще я откраднат да си ограждат вилите с нея.
Дай друга идея, тая ми се вижда рехава.

Автор дeдo_Aндpo (познат бе!)
Публикувано02.08.08 16:34

Море, и аз бих дал няколко рецепти тука, ама после кат' почнат едни алтруисти-човеколюбци-хуманисти да ме обвиняват и да ме произвеждат в разни менгелета-ломброзовци-милошевичевци-караджичевци-младичевци и тям подобни.

Всъщност наистина най-хубаво би било да се покачат на чинията си, ама всички вкупом, и тя да ги отнесе вдън гори тилилейски (ама не на Земята, ми най-малко в Алфа кентавър), където, след като ги свали, чинията да се селфдистройва, че да не могат да се върнат. И стърчащата си установка за лансиране, и нея да я отнесе, че да може сетне гората да покрие целия връх полека-полека. Аз обещавам, че поне 10 дръвчета ще засадя.

Аман!

На дядо сладурът.

Тема бе -нови [re: Джoaннa]  
Публикувано03.08.08 08:50

хуманни нека бъдем все пак -
нека си живеят и пеят горе -
само да не слизат надолу...

Тема ох,нови [re: Лин]  
Публикувано03.08.08 08:54

колко съм я гледал таз чиния - дано излети... туй и е нейната семантика и семиотика - ама - нцъ, не излита...

а па архитектът, който я е правил - е изключителен образец на комунягска повратливост - най-млад партизанин, по върховете на партията, кмет на софия и министър на строежите по татово време, най-големити обекти тогава, пръв приятел на капиталистите сега - все е оборотен - г. стоилов...

Тема мъка, мъка сестро -нови [re: тopбa]  
Публикувано03.08.08 08:59

като хлебарките са - неунищожими...
даже тия дни като ги гледам кви са нагли -
изпитвам същото безсилие - като когато едно лято - бях останал сам - и захванах ремонт в къщи - и като напръсках с райдове разни из къщи - и като се разтичаха ония ми ти хлебарки навсякъде - нямат унищожение!
та - една фирма-килър на инсекти дойде и напръска два пъти - и оттогава изчезнаха...
абе - външна помощ си требе!

Тема о даа -нови [re: дeдo_Aндpo]  
Публикувано03.08.08 09:04

байгън!

обаче дедо Андро - напоследък си мисля, че народецът ни нещо е сбъркан!
и пак ще гласува за тях, старческа деменция някаква го тресе...

Тема Ще трябва да се специализираш внови [re: ceлянинъt]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано03.08.08 09:44

съвременна архитектура и проектиране на мандри около Бузлуджа, селски, та да има какво да нападат и какво да ядат комунягите.

Или да вземем с клубни дарения да те пратим на специализация по проектиране и строителство я в Майданек, я в Дахау, я на друго място, дето трудът ще ги направи свободни.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Редактирано от ABe на 03.08.08 09:48.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.