|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Аз пък наглеждах Пей с мен:)
|
|
Автор | sofka (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.08 23:11 |
|
Абе,голема конкуренция настава в най-гледания час и раздвоение за всички нас.
Сега номерът е в бройката телевизори.
Така пъстроцветно е журито в Пей с мен,че като гледам нахраниха в тия шоута всички знаменитости от Тошово време ,та до днес.
Тук са Кеми Тодороф,която е понаправила некоя лицева процедура,но я виждам как ще са насочи към един леопардов участник,който направи имитация на Мадона.
Марги Хранова сполучливо ще замести Йорданка Хртистова.
Адашката Маринова и Десислава са доста невъздържани.
Народът е представен от Тони Димитрова,а прекрасният дует Каризма е без Галка-малка.
Очаква се дуетно стиковане и звънко озвучаване на вечерните ни делници.
Приятно гледане,драги зрители!
| |
Тема
|
Re: Аз пък наглеждах Пей с мен:)
[re: sofka]
|
|
Автор |
Фиш (вече спокойна) |
Публикувано | 10.03.08 23:19 |
|
А! Ще залагам аз май на Холмарк..то голямо пеене, голямо чудо ще настане)))
На чешмата видях едно дете да пие от шепите си - и захвърлих чашата си.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Peйчъл (ентусиаст) |
Публикувано | 10.03.08 23:23 |
|
Ми те не са запяли още...
И аз надничах, просто за да видя кои аджеба светила са поканили...
Че отатък стана интересно вече...
Ела виж как ще почнем сега и тука да плискаме по журито докато отсява плявата.............
И койт' не гледа, как най-много ще плиска...
И ще вика "аз не гледам" ... че да не би нещо да си помислим...
| |
Тема
|
Аз пък направих опит...
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 10.03.08 23:45 |
|
да зяпам един китайски филм(няма да споделям заглавие...защото нема да го разбереш)...и джинките;) като надървиха барута...убиха всичко детско у мен!
| |
Тема
|
Re:Свате,а на мен Тюдорите са ми
[re: Фиш]
|
|
Публикувано | 10.03.08 23:46 |
|
по-интересни на Хисторито.
Наскоро се зазяпах в един филм за кухнята им и много интересни работи разказаха.Например колко сила мъжка се е искало да мъкнеш кобилица с пълни ведра от некъде си,как се е кълцала пудра захар и бадеми в хаванче за 2 часа на прах,а желатин се е произвеждал от свински крачета, пъстърва се е ловила в близката река и дивечът се е ловувал.
70 души слуги е имало в замъка и повечето са снабдявали с провизии и участвали в приготвянето на храната.Тюдорите са давали пищни угощения по най-различни поводи.А пеща ,в която са пекли хляба триста години не била запалвана,но за филма я бяха запалили и по рецепта, останала и предавана до днес, замесиха тестото. А най-интересното беше ,че сладките са правени от дамите,като изискващи фино майсторство и не са били допускани слугите до таз прецизна работа.
| |
Тема
|
Re: Да не е за император Пуи?!:)
[re: NUT]
|
|
Публикувано | 10.03.08 23:52 |
|
Друг китайски филм ,май не съм гледала.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
morska valna (морско чедо) |
Публикувано | 11.03.08 00:09 |
|
Аз отдавна съм "скъсала" с всички всевъжможни реалити шоута.Единствата ми "любов" си остава "Минута е много",макар,че и там малко..........
| |
|
Стартира записването за участие в кастинга на най-новото риалити шоу „Бачкай с мен”. Както вече беше съобщено, шоуто ще стартира по Патагон ТиВи на първи април.
В продължение на трите пролетни месеца, чрез масови трудодни на живо, съчетани с елементи на риалити телевизия, „Бачкай с мен” ще разказва историята на 240 талантливи българи, чиято най-голяма мечта е да копаят редом със своите любими избраници, анонсират от "Три-четвърти Чорапи Оргънайзърс".
Основните участници в „Бачкай с мен” ще бъдат дуети, съставени от един талантлив народен представител и от един талантлив обикновен гражданин.
Освен тях на сцената на трудовото шоу, ще се изявява и всеизвестната „Ква-Ква банда”. Победител ще стане само един от всичките дуети и ще бъде избран от баламурници чрез гласуване със ЕсЕмЕс. Голямата награда, която ще спечели най-добрия дует, ще бъде осигурена от министър Лешникарски и ще бъде определена на потайна седянка, малко преди приключването на шоуто. .
Партньорите ще бъдат избрани с кастинг. Той започва утре, 10 март, със своята предварителна фаза – записване. На електронния (или пощенски адрес) на село Мързеловоточкаком, кандидатите за участие в „Бачкай с мен” трябва да оставят номера на галошите си, телефон за обратна връзка, кратка информация за себе си и снимки на една лопата, една кирка и една мотика, които ще подготвят за следващия етап на кастинга – копане на живо.
Както бе обявено миналата седмица, продуцентите на „Бачкай с мен” не поставят никакви ограничения пред кандидат-партньорите на народните избраници. Единственото условие е те да вярват безрезервно в народните избраници и обещанията на министрите.
Риалити шоуто „Бачкай с мен” ще се излъчва от зала „Природна”. Лайфъвете ще бъдат три пъти седмично и ще представят дуетите на полето, в гората, по пътищата на страната и т.н.
Местата, където ще се провеждат, до момента се пазят в тайна, за да не се объркат кандидатите, участващи в кастинга и да не вземе някой да разруши обектите на състезанието (като зейнали дупки по пътищата например, които състезателите ще трябва да запълват в няколко поредни епизода). Когато „Три-четвърти Чорапи Оргънайзърс” се обадили на най-възрастната кандидатка за финалния кастинг, тя тъкмо кусвала току що запържения боб в тясната си кухня, изгорила си езика, и по време на целия кастинг няма да може да говори. Което разбира се не е така важно за обявения конкурс.
“За финала избрахме малък брой кандидати, защото всеки един от тях, буквално всеки един, е невероятен талант. Правим шоу с талантливи участници. За нас е най-важно как работят, а не как мързелуват. Имаме и много резерви – поне още 300-400 души, които също копаят великолепно, но не са безкомпромисни, както подбраните за първа среща с 240-те народни представители” – коментира продуцентът на „Бачкай с мен”.
Всички авторски права запазени
| |
|
Ахъ ще,ще с на баба ми дървения "господ"
| |
Тема
|
Re: Да не е за император Пуи?!:)
|
|
Автор |
GreenLight (unsatiable) |
Публикувано | 11.03.08 13:20 |
|
За Господари на войната май става въпроз. Warlords. Китайска суперпродукция. Както звучи така и изглежда.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|